24 nov 22, 21:53:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 972 973 [974] 975 976 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239863 alkalommal)
0 Felhasználó és 219 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14595 Dátum: 14 feb 06, 13:44:56 »

Egyszerűen hidegen hagy az összes, megnézem egyszer és el van felejtve. Nem tudom, egyeseket mi vezet egy-egy film végletekig való magasztalására.
Akkor már inkább könyvek vagy sorozatok.

Én meg azt nem értem, mi vezet egyeseket az ilyen fajta hidegségre, amikor ennyi érték van körülötte és tud is róla. Nevet

Egyébként nagyon egyszerű, a színészi játék, a rendezés és a párbeszédek/történet.

Az inkább helyett, meg legyen a mellett. Mosolyog
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14596 Dátum: 14 feb 06, 13:45:41 »

Nem tudom mennyire nézel mostanság animéket, vagy hogy láttad-e már, de ha nem ekkor ez neked szerintem tetszene.

https://www.youtube.com/watch?v=CwPFDIwcE3Q
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 13:46:13 írta Lew » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #14597 Dátum: 14 feb 06, 13:46:23 »

#rv‚nytelen YouTube Link#

jaja ezt láttam már nem is egyszer, tényleg jó  Mosolyog
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14598 Dátum: 14 feb 06, 13:48:28 »

Talán ha nem kötekednél egyből és megvárnád hogy javítsam =D
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14599 Dátum: 14 feb 06, 14:01:21 »

Nem tudom, egyeseket mi vezet egy-egy film végletekig való magasztalására.

Erre csak részben tudok válaszolni, a The Hunger Games esetében. Az nálam tényleg a végletekig van magasztalva. De itt, mint ahogy egyébként sok más filmes élményeimnél is, nem annyira az un "művészi" vagy esztétikai dolgok vannak az előtérben, sokkal inkább a személyes élmények, emlékek. Igen, tetszett nagyon az a film, elsőre is totál beleszerettem már, mert jó történet, jó világ, meg Katniss. De igazából nem ezért szeretem annyira, hanem mert az életem egy meghatározó pillanatában néztem meg és akkor tetszett. Ezt a filmet pár nappal az után néztem meg, hogy elköltöztem otthonról jó messzire, teljesen új életet kezdtem, stb. Elég furcsák, zavarosak voltak egy kicsit a fejemben azok az első keserédes napok, jó értelemben értve, de akkor is. És ekkor néztem meg ezt a filmet, ami nyilván máskor is tetszett volna, így viszont végleg összekapcsolódott azzal az első időszakkal, az életem egy fontos eseményével, és emiatt lett nálam ilyen nagy mánia, talán tényleg azt mondom, hogy a kedvenc filmem, pedig objektíve jobb filmeket is láttam már (GyU pl.). A Hunger Games esetében, ha csak egy trailert megnézek, akkor is kicsit mindig visszatérnek az akkori érzéseim. Emiatt magasztalom annyira, és lettem ennyire fanatikus rajongója. Legalábbis ez volt a fő ok. Ugyanez könyveknél az Idő Kerekére igaz, mert az meg, szóval egyszerűen azon nőttem fel. Szóval pl ASoIaF igazából jobb könyv, és szeretem azt is, de WoT-nál van meg ez a többlet élmény, ami nálam meghatározó.

Baromi rossz kritikus lennék, azt hiszem. Nevet

(Visszaolvasva ennek semmi köze nem volt ahhoz, amire az idézettel elméletileg reagáltam, mert nem is erről beszéltél. Mindegy azért elküldöm. xD)
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14600 Dátum: 14 feb 06, 14:04:22 »

Nem feltétlenül. Szirmai Gergő maga mondta hogy az egyik kedvenc filmje, filmkészítési szempontból egy ótvar rossz film =D

Most jöhetnek a kommentek hogy Szirmai, egy kretén stb de én bírom az ürgét =D
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14601 Dátum: 14 feb 06, 14:15:20 »

Egyébként én sem vagyok olyan hideg a filmekkel szemben, legalábbis nem mindig. Nagyon sok film tetszett, sokat értékelek, de ha megkérdezik, hogy mi a kedvenc filmem egyszerűen nem jut eszembe semmi. Ebből gondoltam, hogy egyik sem hagyott olyan mély nyomot. Nevet
Nyilván egy jól elkészített, értelmes történettel rendelkező film elgondolkodtat, talán egy-két napig rágódom is a történetén, de utána egyszerűen beleolvad a fejemben kavargó filmkáoszba, ahol sok filmből vannak általam fontosnak vélt gondolatok és történetek, de soliter filmek szinte sosem.

Aes, nekem nem kifejezetten azzal van a bajom, ha valaki simán dicsér egy filmet. Azt utálom, mikor lenézően közlik a másikkal, mert annak más a véleménye, hogy ő nem ért a filmekhez vagy/és csak rossz filmeket néz, meg hogy nem tanul semmit a filmnézés szabályaiból (?). Azt a fajta sznobságot juttatja eszembe, amit gimiben a média tanárom képviselt, aki szart sem ért el az életben, de olyan fontosnak és nélkülözhetetlennek tartotta munkáját, hogy az hihetetlen, és mindeközben rá akart minket beszélni, hogy Tarr Béla filmjei igenis rendkívül jók, csak mi nem vagyunk képesek felfogni, mert túl nyomorultak vagyunk.
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #14602 Dátum: 14 feb 06, 14:24:13 »

Saphi annyira leírt mindent, amit mondani akartam és gondolok, hogy már csak a hsz vadászat és a bólogatójánoskodás kedvéért írok.  Pontosan Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14603 Dátum: 14 feb 06, 14:29:00 »

Aes, nekem nem kifejezetten azzal van a bajom, ha valaki simán dicsér egy filmet. Azt utálom, mikor lenézően közlik a másikkal, mert annak más a véleménye, hogy ő nem ért a filmekhez vagy/és csak rossz filmeket néz, meg hogy nem tanul semmit a filmnézés szabályaiból (?). Azt a fajta sznobságot juttatja eszembe, amit gimiben a média tanárom képviselt, aki szart sem ért el az életben, de olyan fontosnak és nélkülözhetetlennek tartotta munkáját, hogy az hihetetlen, és mindeközben rá akart minket beszélni, hogy Tarr Béla filmjei igenis rendkívül jók, csak mi nem vagyunk képesek felfogni, mert túl nyomorultak vagyunk.

Ez most nagyon bölcsészes lesz, de nekem első éven tölteléktárgyként volt filmtörténet meg filmesztétika meg pár hasonló tárgyam. Szóval nekem ezt nem kell bemutatni. Nevet Igencsak jól ismerem. Meg a tanár arcát, amikor egyszer megmondtam neki, hogy hát úgy ez mind nagyon szép és jó, de nekem azért a Star Wars meg a Gyűrűk Ura marad a "jó film" kategória. Why? mert az tetszik. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #14604 Dátum: 14 feb 06, 14:32:56 »

Jah már a szakszerűen videói is kezdenek unalmasak lenni, meg hogy mindig ugyanabban a ruhában van...(3pont)
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14605 Dátum: 14 feb 06, 14:35:24 »

oh azért néha lecseréli a pólóját... am nem értem azokat akik a "ruháit" megveszik....

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #14606 Dátum: 14 feb 06, 15:08:33 »

remélem ezzel csak rá akartál kontrázni a trollkodásomra, és nem gondoltad komolyan  Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14607 Dátum: 14 feb 06, 15:23:44 »

what do you think?

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #14608 Dátum: 14 feb 06, 15:34:24 »

a mit gondolsz-ról jut eszembe, szigorlaton eléggé sherlockosat játszottam, mert ahogy kérdezett a vizsgáztató, sokszor úgy kezdtem, hogy logikusan/nyilván/gondolom ez+az, és amúgy jó is volt, csak mondta hogy úgy kellene mondani, hogy tudom, hogy ez+az.  Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14609 Dátum: 14 feb 06, 15:44:11 »

Jah már a szakszerűen videói is kezdenek unalmasak lenni, meg hogy mindig ugyanabban a ruhában van...(3pont)

Szerintem kevered a Hollywood Hírügynökséget a Videómánia sorozattal. A kettő bizony nem ugyanaz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 972 973 [974] 975 976 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins