24 nov 25, 23:05:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251285 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14580 Dátum: 14 feb 06, 12:49:21 »

mert anélkül nem lehet valaki teljes ember, hogy ne látta volna

Ez inkább a harcosok klubjára, a sebhelyesarcúra, és a keresztapa I-II-re vonatkozik.  Faceg

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14581 Dátum: 14 feb 06, 12:50:45 »

Attól, hogy valami klasszikus, még lehet rossz. A Rambo meg már csak hab a tortán.

Nem is értem, akkoriban miért érezték ezeket jónak az emberek. Ennyire szar ízlésük volt, vagy a többi film még ezekhez mérten is szenny volt?

Régen szerettem sok Predator/Alien filmet, de már valahogy nem hoznak lázba. Szomorú Ha gyilkolászásra vágyom, majd inkább elkezdem a TWD-t, miután megtudtam, hogy arra teremtettek, hogy túléljem a zombiapokalipszist fél lábbal. ikszdé

Micsudi, múltkor még azért panaszkodtál, mert unatkoztál. Nevet Csak próbáltam együtt érző lenni.

Idézet
Saphi tök emberi lett az unalomtól.

Mindig ilyen vagyok.  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 12:52:35 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14582 Dátum: 14 feb 06, 12:53:02 »

Amúgy a naptár megszervezésével hogy állunk?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14583 Dátum: 14 feb 06, 12:53:51 »

A Blícs és a Naruto véres küzdelmet folytat azért, hogy megkapják a legmélyebbre süllyedő manga címet. Hihetetlen.

A Gantz nyomába sem érnek =D

Jó mangaként indult, a közepére fantasztikus manga lett, a végére pedig egy nagy rakás ****** =)

Mindjárt jön Gdat és elmagyarázza hogy nincs igazam, de attól még igazam van =D
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 12:56:38 írta Lew » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14584 Dátum: 14 feb 06, 12:54:11 »

A Rambo filmek sose fogtak meg. Stallone bácsi legjobb filmje pedig magasan az Oscar!
A fehérítő meg épp most mossa tisztára a nevét. Ez az utolsó arc ez elég faszára sikerült véleményem szerint.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14585 Dátum: 14 feb 06, 12:56:34 »

Miért Lew, én élvezettel néztem, ahogy a győztes emberi faj porba alázza és szó szerint megerőszakolja a bolygónk életére törő idegeneket. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14586 Dátum: 14 feb 06, 12:59:21 »

Mert a végére mindenki idióta lett. Kivéve Nishi-t, de mivel ő nem kapott szívrepedést, ezért meg kellett ölni =)

Meg az a Hitler/Monroe/Blöki fejű valami a végén  Hmm?

Na meg Bear Tea Grylls chan -.-

Ha érdekel a véleményem nézd meg a Gantz topicot, itt nem fogom kifejteni úgy se kíváncsi rá senki, rajtad kívül.

Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14587 Dátum: 14 feb 06, 13:01:00 »

Szerintem is, de majd jön megint Korcsigo az übertáp erejével és lerombol mindent, amit az elmúlt hónapokban sikerült felépíteni. Mosolyog

Már az is elég szánalmas, hogy Rukia fél fejezet alatt kivégzi As Nodt-t, bár hátha látunk még tőle egy vollstandiget.

A Gantz vége tényleg iszonyat szánalmas. Szomorú
gman, az volt vele a baj, ahogy befejezték, nem a győzelem folyamata. A két nyomorult legyőz hirtelen mindenkit, sőt még élve is visszatérhettek a bolygóra. Legalább megdögölhettek volna.
A szövegből kiindulva meg nem tudom, hogy értetted-e a lényeget. A "győztes emberi fajt" a legyőzött óriások jelképezték, akik úgy éltek a Földön, ahogy mi: eltaposva a kisebbeket, értéktelennek, semminek nézve őket. Az ember sokkal inkább a többi elnyomott faj metaforája lett. Szóval a "győztes emberi faj" nem éppen helytálló, pont a mi értéktelenségünket mutatta be a történet.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 13:01:38 írta Saphira » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14588 Dátum: 14 feb 06, 13:05:12 »

vagy a többi film még ezekhez mérten is szenny volt?

Mechanikus narancs, száll a kakukk fészkére, stalker, annie hall, keresztapa, star wars, ötödik pecsét és ez csak a 70-es évek.  Attól még hogy nem ismered a filmek nagy részét, csak a mozis réteget, nos aki keres az talál közhellyel élnék.  Faceg
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14589 Dátum: 14 feb 06, 13:07:07 »

Lehet, de nekem mégis azok a nagyon valószerű jelenetek tetszettek legjobban az egész mangában, ahogy az emberek megalázták az óriásokat. Hasonló helyzetben tényleg ezt tennénk.
Saphi, az óriások valóban tükröt tesznek az emberiség elé, de az emberek attól még emberek maradnak, nem tanulnak semmiből és aljas bosszút állak. Szerintem erről szóltak ezek a jelenetek.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 13:14:34 írta gman » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14590 Dátum: 14 feb 06, 13:14:15 »

Épp ez az ! Hogy a főszereplőkön kívül mindenki emberien viselkedett ! Brutális módon kiírtottak több millió embert az űrlények. reakciók:

Mellék szereplők: Álljunk bosszút és pusztítsuk el őket ! Sőt alázzuk is meg őket, mert konkrétan embert ettek !

Főszereplők: Bocsássunk meg nekik, mintha mi sem történt volna  Hümm-hümm

Akik meg a főbb szereplők közül reálisan gondolkodtak: Nishi, Sakurai azok szánalmas módon ki lettek írva a mangából.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14591 Dátum: 14 feb 06, 13:30:21 »

Mechanikus narancs, száll a kakukk fészkére, stalker, annie hall, keresztapa, star wars, ötödik pecsét és ez csak a 70-es évek.  Attól még hogy nem ismered a filmek nagy részét, csak a mozis réteget, nos aki keres az talál közhellyel élnék.  Faceg

Mechanikus narancs, Stalker, Keresztapa, Star Wars, Száll a kakukk fészkére: mind láttam, sőt az utóbbit olvastam is. Attól még, hogy azt hiszed, te olyan jól ismered a filmeket, nem kell másról az ellenkezőjét feltételezni.
Valóban azt mondtam, hogy nem találok soha jó filmet, de ez nem azt jelenti, hogy azt sem tudom, milyen filmeket adtak ki. Egyszerűen hidegen hagy az összes, megnézem egyszer és el van felejtve. Nem tudom, egyeseket mi vezet egy-egy film végletekig való magasztalására.
Akkor már inkább könyvek vagy sorozatok.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 13:34:49 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14592 Dátum: 14 feb 06, 13:34:08 »

Száll a kakukk fészkére, azt én is olvastam, szabadon választható kötelező olvasmányként. Tévedésből még a Bűn és bűnhődést is elolvastam.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #14593 Dátum: 14 feb 06, 13:35:51 »

Good Will Hunting sem egy rossz film..
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14594 Dátum: 14 feb 06, 13:36:56 »

Épp azon gondolkodtam, hogy ki hiányzott innen...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins