25 júl 08, 22:49:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 962 963 [964] 965 966 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1530954 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14445 Dátum: 14 feb 03, 19:05:35 »

A szekerek meg a Skorpió, mert skorpió vagyok.
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #14446 Dátum: 14 feb 03, 19:15:20 »

A repülő azt hiszem novemberben megy csak majd. De márciusban mennek Haitire, áprilisban meg Granadaba. Ezt tudom felajanlani mint közelebbi időpontot/kat. Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #14447 Dátum: 14 feb 03, 19:19:15 »

A Nagy Medvét és... és kábé ennyi. *elmegy a sarokba, miközben leég a pofájáról a bőr*

Csirkés, gombás, tejszínes spagettit, jó sok fokhagymával meg parmezánnal. Muhahahaha. Finomnak finom, csak már tegnap is azt ettem, ma is, meg ahogy elnézem, még holnapután is azt fogok, és rohadtul rá lehet unni. :/

Lew kajabajáról jut eszembe. Hogy létezik, hogy a koleszos emberek nem tudnak főzni? Mert ahányszor elmegyek egyik barátnőmhöz a koleszba és kollektív főzést tartanak, rendszerint oda sem mertek nézni, mert alig bírom ki, hogy ne vegyem ki a kezükből azt, amit épp csinálnak. Persze, ha meg beleszólok, hogy azt nem úgy kell, akkor én vagyok a sz~r, mert mit okoskodok. Pedig mind lány.

Milyen hülyeség az már, hogy mehetnek Glasgowba, de nem akarnak? Ohh My God Ééén akarok! Sír Elég lenne egyszer lejutnom oda, hogy halljam őket beszélni! Kíváncsi vagyok, menyit értenék meg belőle. xD
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14448 Dátum: 14 feb 03, 19:30:22 »

Azért gombás kajával nem várnék napokat.  Nevet

Novemberben? olyan későn.  Szomorú Még államvizsga előtt akartam lelépni.  Nevet

Meg az oroszlánt is, de hogy régen hogy láthatták bele ezeket az állatokat, nagy képzelőerő kellett hozzá. Nem igazán hasonlítanak, bár a felhőkből is elég érdekes lényeket tudunk kirajzolni. xD

Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14449 Dátum: 14 feb 03, 19:34:25 »

Én tudatosan egyik se tudom. Szeretem vizslatni az eget, de így sose kötöttem össze a csillagjegyeket. Még a sajátomat se tudom! Nyelvesít

Viszont arra nagyon emlékszem, hogy egyszer kiskoromban feküdtem kint a hóban és pásztáztam a csillagos eget. Nálunk itt a hegyen ez nem nehéz, én meg nagyon szeretek a hóban feküdni. Nade, láttam egy szép nagy teknős békát akkor. Gyönyörű volt, azóta nem találom. T_T

tia, ez nagyon jól hangzik!  Yóóóó Kérek szépen! Pirul
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 19:34:56 írta Minagi » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14450 Dátum: 14 feb 03, 19:34:41 »

Vicces. Ismerősöm mondta, hogyha egy magyar csak egy csillagképet tud megmutatni, az biztosan a Göncölszekér. Nevet (jó, attól, hogy a sznobok Nagy Medvének hívják, a fontos része a Göncölszekér.  kacsint )

(Meg persze nemcsak a magyarok, legtöbb nép kultúrájában kiemelt jelentőségű.)

Azért egy Nimród csillagképre (Orion) még gyúrjatok rá. Nevet Tavasszal és ősszel mindig a csillagokat bámulom az erkélyről, ha már unom a tanulást, most is kimentem, bár azt hittem, ma sem látszanak, mert régóta felhős az ég. De nem, nagyon szépen ragyog a Hold, az Esthajnalcsillag hatalmas, és az Orion meg a Kutyák csillagai is jól látszanak. Nevet
Kár, hogy csak dél felé néző erkély van. Szomorú
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14451 Dátum: 14 feb 03, 19:35:57 »

Jó azt tudom, meg a kis göncölt is, de az se nehéz.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14452 Dátum: 14 feb 03, 19:39:56 »

Lew kajabajáról jut eszembe. Hogy létezik, hogy a koleszos emberek nem tudnak főzni? Mert ahányszor elmegyek egyik barátnőmhöz a koleszba és kollektív főzést tartanak, rendszerint oda sem mertek nézni, mert alig bírom ki, hogy ne vegyem ki a kezükből azt, amit épp csinálnak. Persze, ha meg beleszólok, hogy azt nem úgy kell, akkor én vagyok a sz~r, mert mit okoskodok. Pedig mind lány.

Én tudok sütni főzni ezt azt. Pl: rántottát, paprikás krumplit, túrós tésztát, rakott krumplit stb de egyedül nem jó. A szomszéd meg nagyon jól főz és mindig szoktam mondani , hogy ha csinál kaját segítek meg dobok bele pénzt de akkor csináljon nekem is =D Nem is volt semmi bajom amíg itt volt, de pár hete letudta a vizsgáit.

Nekem meg még szerdán lesz egy vizsgám és én is meg vagyok vele. Aztán úgy berúgok mint a büdös szar !!!
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 03, 19:40:56 írta Lew » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14453 Dátum: 14 feb 03, 19:43:07 »

Mindenkinek szerdán lesz vizsgája. Nehéz nap az a szerda. Szomorú
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14454 Dátum: 14 feb 03, 19:44:26 »

Ha ez segít majd szorítok nektek kacsint Este meg amikor isztok, igyunk egyet egymás egészségére is =D
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14455 Dátum: 14 feb 03, 19:50:13 »

Szerdán két ember van feljelentkezve vizsgára.  Nevet Nem fog sokáig tartani úgy érzem. Baromi jó 2 tételt kellene húzni.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #14456 Dátum: 14 feb 03, 19:58:49 »

Azért gombás kajával nem várnék napokat.  Nevet
Ez van, kidobni nem fogom. Amúgy sem fogok megkrepálni tőle, ha eddig nem tettem. Nevet

Igen Mini, gyere, segíts megenni. T__T

Innen nem látszanak a csillagok, hülye nagyváros. T__T Haza akarok menni.

Persze, ez a "dobok bele hozzávalót és akkor nekem is csinálsz" dolog nálunk is működött elsőben, amíg rá nem jöttem, hogy a lakótársam kétszer annyit eszik, mint én.

Mindig arról beszéltek, hogy jó lenne jó tételt húzni. Nekem még soha nem kellett egyet sem, mindig a tanár mondta meg, mit kér.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14457 Dátum: 14 feb 03, 20:00:23 »

Hugicám is megtapasztalta a szóban vizsgázás azon remek élményét, hogy bizony nem elég ha elmondod a kihúzott tételedet, hanem tudni kell minden mást is, amit kérdeznek.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14458 Dátum: 14 feb 03, 20:01:06 »

Nálunk anatómiából 17 negyedikére, 18 ötödikére, 27 hatodikára és 27 hetedikére.

Élettant is megnéztem, és röhögtem egy jót a külföldi neveken. Tamunomiete, Ereleoyekipe, Taghipour, Onyinyechi, Euncheol, Gholamreza, Ugochukwu. Igazából nem is a nevük vicces, hanem az, amikor szólítják őket vizsgára, és a tanár minden névnél megakad, hogy "miaf*sz?". Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14459 Dátum: 14 feb 03, 20:07:25 »

ikszdé Szegény tanár. Ilyet nálam is csináltak, pedig az én nevem nem is olyan bonyolult, csak szokatlan a legtöbb embernek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 962 963 [964] 965 966 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins