noemimi-chan
|
|
« Válasz #14220 Dátum: 14 jan 30, 19:01:50 » |
|
Nem bánnám, ha szét lenne húzva, mert műveletekre jó lenne bejárni, de szesz gyakon meg benn kell lenni, milyen jó, hogy mind a 2 államvizsga tárgy. A minőségirányítást meg a 2. kedvenc alkalmazott kémia tanszékem tartja, szintén nincs belőle előadás jegyzet a neten.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14221 Dátum: 14 jan 30, 19:09:51 » |
|
,,A francba Martha Stewarttal! Martha a Titanicot dekorálja ki nekünk. Süllyedünk, öregem, úgyhogy szard le azt a vacak kanapét, vagy mit, a zöld kárpittal együtt! Ne akarj mindent megszerezni! Ne akarj tökéletes lenni! Te egyszerűen csak élj a világba, hadd jöjjön, aminek jönnie kell!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #14222 Dátum: 14 jan 30, 19:19:52 » |
|
Hmm, ha irodalom zseni nincsen, kémia zseni van? Nem értek az oldatokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14223 Dátum: 14 jan 30, 19:20:58 » |
|
Morita kedves, ez a te pályád.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14224 Dátum: 14 jan 30, 19:21:58 » |
|
Nekem a tavalyi volt nagyon széthúzva, mind a két félévben: http://deoechok.hu/deoechok/wp-content/uploads/2013/10/aok_1_5_2013_14_1_szept_2_pdf_14784.pdf (8-as) Ebben a félévben meg sokszor szünetünk nem volt estig, egyik sem jó megoldás. A következő félévre viszont kíváncsi leszek, mert a kötelező tárgyak elég szellősen vannak beosztva (hétfőn, kedden kettőkor, szerdán délben, csütörtökön hétkor, pénteken meg négykor végeznék, mert naná, hogy péntekre kellett betolniuk az öt órás biokémia gyakorlatot). Ezek mellett viszont még fel kéne venni legalább 3-4 két kredites tölteléktárgyat, mert a három kötelező tantárgy együtt csak 24 kredit lesz, és ebben a félévben is csak 25 kredit volt felvéve. Ennyit a szabadidőről. Ráadásul a kötelezően választható tárgyaknak a neve is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14225 Dátum: 14 jan 30, 19:29:38 » |
|
Morita itt van és imádja a kémiát!!!! Kéne valami hatalmas üvöltő mellét döngölő izé is. Hanii írj rám privátban. >>> Az én órarendem. Nem fogok belehalni. http://kepfeltoltes.hu/140130/_rarend_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 30, 19:43:03 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14226 Dátum: 14 jan 30, 20:46:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14227 Dátum: 14 jan 30, 20:48:57 » |
|
"When deep space exploration ramps up, it'll be the corporations that name everything, the IBM Stellar Sphere, the Microsoft Galaxy, Planet Starbucks"
Magyarul nem találtam meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14228 Dátum: 14 jan 30, 21:04:04 » |
|
Jaj. Szegény megboldogult megaupload.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14229 Dátum: 14 jan 30, 21:08:51 » |
|
jah főleg amikor 19 részletben töltöttél onnan le egy programot és a 19-es rar file crc hibás. Dat moment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14230 Dátum: 14 jan 30, 21:53:58 » |
|
A megavideo részlege miatt mondom. Annak volt egy romantikája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14231 Dátum: 14 jan 30, 21:55:28 » |
|
Ez már csak olyan nosztalgia, mint a puruttya extrém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14232 Dátum: 14 jan 31, 13:03:15 » |
|
Mióta nincs vizsgaidőszak, már senki sem ír ide...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14233 Dátum: 14 jan 31, 13:05:50 » |
|
Syzy, Saphi láttátok Benedict-kel a Miss Marple történetei - Könnyű gyilkosságot? Itt rendőrt játszik, nagyon jól nyomja. Ez tök jó. Mester, mit vártál? Azt ünnepelik, hogy nincs vizsga időszak és nem folyik ki a szemük az internet meg a könyvek fölött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14234 Dátum: 14 jan 31, 13:31:36 » |
|
Én azért nem írok, mert valamiért egyre többet foglalkozom a gyerekkel. Fura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|