24 nov 22, 21:51:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 938 939 [940] 941 942 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239811 alkalommal)
0 Felhasználó és 196 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14085 Dátum: 14 jan 27, 13:53:48 »

Nem is azt mondtam, hogy biológiás, hanem hogy biomérnökös, mindketten tudjuk, hogy a 2 közt nagyon éles a határ.

Micsudi a GMO kérdése egy nagyon, nagyon összetett dolog. Ha röviden akarok fogalmazni, azt kell, hogy mondjam, nem vagyok sem az ellenzője, sem a támogatója. Egészség ügyi szempontból, jobb mint számos peszticiddel telepumpált növény. Egy megoldás az élelmezési problémákra, igen, de nem a legjobb. Hiszen igaz, hogy a modern élelmiszer tudomány fő feladata az élelmiszer ellátási problémák megoldása, de emellett napjainkban a nyugati társadalomban (ahova magunkat is sorolnám szívesen ilyen szempontból, bár vannak ezzel kapcsolatban fentartásaim), a legjelentősebb az egészségvédő ugyanakkor környezet kímélő élelmiszerek előállítása. A legnagyobb probléma a GMO-val szerintem, hogy fogalmunk sincs milyen hatással lesz a környezetre, ahhoz viszont, hogy ezt meglássuk, még évtizedek kellenek.
Leginkább labilisnak mondanám a véleményem, bármikor kijöhet egy új szakvélemény amit érdemes megfontolni..

Persze ez a vélemény is csak a növény termesztéssel és állat tenyésztéssel kapcsolatos. Mondjuk a mikrobiális génmódosítás, egy más dolog, ami nélkül eléggé meglennénk lőve sok helyütt.

Ha nagyon tárgyilagos lennék és úgy nézném, hogy az ökoszisztéma alkalmazkodik a játszadozásunkhoz, akár még azt is mondhatnám, hogy a GMO jó. Azt viszont most is elmondhatom, hogy egyáltalán nem egy gonosz sátáni dolog, rossznak nem feltétlen mondható.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 14:05:49 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14086 Dátum: 14 jan 27, 14:12:10 »

Nekem is ez a véleményem a GMO-ról. Nem bánom, hogy itt még nem engedélyezték, de mindenképp érdemes vele foglalkozni.
Pl.: A gyapot fogyasztásra alkalmatlan, mivel mérgező, de vannak GMO gyapotok, amelyeknél ki van küszöböve ez a probléma. Nagy mennyiségű élelmiszer-alapanyag-forrást jelenthet. Viszont a hosszútávú mellékhatásoktól teljesen jogosan félve, nem terjedt el.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14087 Dátum: 14 jan 27, 14:16:52 »

Rita  Sír Szeretlek!

Szépen megtudsz egyszerűen fogalmazni olyat amit végső sorom lassan már Ádámig és Éváig eljutva körbemagyaráztam. 

Ezt már nem a te hsz-edre írom, csak hogy félreértés ne essék.

Az a kijelentés, hogy Mo. GMO mentes, pedig kicsit néha megmosolyogtat, belegondolva, hogy máshol termesztenek GMO növényeket és a szél által szállított magvak nem igazán ismerik az országhatárokat. Ill. említettem a mikrobiális GMO-t, amiről hajlandóak vagyunk tudomást sem venni. Pedig a nagy ellenzőknek igen is figyelembe kéne venni.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 14:20:58 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #14088 Dátum: 14 jan 27, 14:19:54 »

Sikerült a vizsgám. Örülök neki.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14089 Dátum: 14 jan 27, 14:21:43 »

Mi is örülünk neki Gdat.

Hát...izéé...köszi Noe. Pirul

Az én múlthét keddi vizsgámról még mindig nincs eredmény, úgy hogy holnap van az utolsó vizsgaalkalom. Kész vicc.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14090 Dátum: 14 jan 27, 14:23:49 »

Én nem örülök. Számomra teljesen semleges. Mindenesetre gratulálok. Neptun üzenetet azért legközelebb linkelj. Így nem hiszi el senki :S
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #14091 Dátum: 14 jan 27, 14:30:51 »

De te is örülsz neki, max nem tudsz róla. Úgy kell ezt elképzelni, hogy a suli legszigorúbb tanárához mentem és abszolút utsó lehetőség volt közigjogból. Azt szokták mondani erről a professzorról, hogyha nála vizsgázol be se menj. Imádkoztam minden létezőhöz és amikor bekopogtam mondták, hogy NINCS OTT. Nevet Két normális tanárnál vizsgáztam és átmentem. Olyan boldog vagyok váááá.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14092 Dátum: 14 jan 27, 14:56:10 »

Mázlid volt akkor. Gratulálok! Nevet

Szerintem ez a csaj azért gáz. Azok a mellek már tényleg túlzás, meg a rusnya firkák is, de igazából azt se értettem soha, hogy miért jók ezek a vécén pózolós képek. Ennél antierotikusabb dolgot elképzelni se lehet.
Ez bemutatja, hogy a nők is elvégzik az illemhelyiségben, azt amit a férfiak. Ez a csaj azért csinálja jól, mert mondhatni kiakasztó amit csinál, mert valljuk be, nem szép. A mellei sem szépek, ha az lenne, akkor még elfogadható lenne, ahoz képest, hogy milyen ronda arca van, de azon kívül, hogy bazi nagyok, semmi értelmük. Ezért csinálja jól. Kiakasztja az embereket a képeivel és szinte csak fikázzák, vagy persze szerintem pár fiú... mikor kell, használja a fantáziájához... Nyelvesít
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #14093 Dátum: 14 jan 27, 15:04:29 »

Köszi. Amúgy ez nem mázli volt, hanem csoda. Nevet
Ariane meg nem csúnya, csak máshogy szép mint a mainstreem. Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14094 Dátum: 14 jan 27, 18:30:33 »

Na most én betegedtem le, de csakazért se fekszem el.

Ha kölcsönkérnék egy női bugyit valakitől és eldobálnám valahol a lakásban, az csúnya vicc lenne?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 19:16:33 írta gman » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14095 Dátum: 14 jan 27, 19:24:09 »

Ne felejts el használtat kérni. Amúgy igen csúnya vicc lenne.

Hmm egyedül vagyok itthon, birtokba vettem a házat, megetettem az állatokat pakolásztam, takarítottam, ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy ez milyen jó érzés tud lenni. Nem lenne rossz, ha kicsit élhetnék egyedül, de nem sok esélye van, hogy fogok. xD Ill. egy másik kontextusban belegondolva a dologba, remélem nem fogok. Durci

Más valami: lassan már annyi a jegyespár a környezetembe, hogy inkább a szinglik közé sorolom be magam x"D
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 19:27:28 írta noemimi-chan » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14096 Dátum: 14 jan 27, 19:35:48 »

A test tömegindexre mennyire kell hallgatni szerintetek ?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14097 Dátum: 14 jan 27, 19:39:49 »

Ha kölcsönkérnék egy női bugyit valakitől és eldobálnám valahol a lakásban, az csúnya vicc lenne?
Minek csinálnál ilyet? Kíváncsi vagy milyen hatást érsz el vele?
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #14098 Dátum: 14 jan 27, 19:41:30 »

Eléggé csúnya vicc lenne. Főleg hogy te jönnél ki belőle rosszul.  Nevet
A test tömegindexre mennyire kell hallgatni szerintetek ?
nem tudom de én csak a tükörre hallgatok.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14099 Dátum: 14 jan 27, 19:47:07 »

Aztán ne csodálkozz, ha majd az asszony megszívat egy haveroddal. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 938 939 [940] 941 942 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins