24 nov 26, 11:44:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 936 937 [938] 939 940 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1254150 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #14055 Dátum: 14 jan 26, 23:48:58 »

Igen, de nem. Ez a legjobb érvelés amit fel tudok most hozni és bár nem hangzik túl logikusnak. Ennél jobban nem tudom elmondani. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14056 Dátum: 14 jan 27, 00:14:15 »

Amúgy ez a deviantart, hogy működik?O.o Rajzolsz és lehet kedvencekbe tenni meg kommentelni, meg tudnak úgy mond követni? Mert Lew ki van akadva, hogy csak a béna rajzokat szeretik az emberek, de akkor nem látom értelmét az oldalnak.

http://www.deviantart.com/art/Shining-427796069    -   53 like   -    random fanservice kép   - elkészítési idő: kb 30 perc

http://graypapaya.deviantart.com/art/Hinata-422194106   -  47 like  -   Az egyik legszebb színezésem   -   kb 6 óra munka

Hümm-hümm
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14057 Dátum: 14 jan 27, 00:17:25 »

Még mindig nem látom akkor értelmét. Én azt hittem itt olyan emberek kapnak elismerést, akik olyan szinten vannak mint pl te, tia, vagy nagyobb szinten... O.o

Gdat, várom ezt bővebben. Nevet Képes vagy rá!
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #14058 Dátum: 14 jan 27, 00:22:41 »

Nem igazán =D Sok minden számít.

- Baráti kör
- egy adott karakter fangirl/fanboy tábora
- csöcsök
- seggek
- Hogy melyik az éppen aktuális szarráhype-olt anime
- Hány 100 csoportba töltöd fel
- Mennyire vagy seggnyaló

és még sorolhatnám. Valahol a végén meg ott lenne a rajztudás is  Hümm-hümm Kis naivan Annával úgy gondoltuk ez nem erről szól =) Nos asszem az ő nevében is beszélek ha azt mondom tévedtünk.

Most komolyan nézd meg ezt:

http://graypapaya.deviantart.com/art/Kirito-and-Asuna-425602373

Ez csak 19 like-ot ér?  >.<# Szerintem jó munkát végeztünk mindketten.

Edit: Ha ezt a képet kb 1 évvel ezelőtt osztottuk volna meg, amikor még mindenki SaO buzi volt az kb + 50-60 like =DDDD
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 00:24:47 írta Lew » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14059 Dátum: 14 jan 27, 00:32:26 »

A seggnyalást észre vettem, de én azt elve rühellem így interneten át is. -.-

Sajnálom, ez elég szomorú, de akkor próbáljátok ki vagy a Cghub-ot vagy a Pinterest-et.
Az első ugyan úgy művészek oldala leginkább. Nem tudom pontosan hogy működik mert én ennek csak a csodálója vagyok, de az évek óta. Nevet De azt tudom, hogy lehet favoritba tenni, meg Like-olni.
A pinterest, az kicsit más, ott mindent megtalálsz, de művészek is, olyanok is min ti raknak fel dolgokat. Egy ismerősöm a festményeit tette oda fel. Itt "Pinelni" lehet (vagyis átrakják a saját boardjukba (=mappa)) meg ugyan úgy Like-olni.

Nevetséges, hogy ez, vagy a Hinatas rajzod kevesebbet ér, mint az előző... Nagyon ciki így ez az oldal... A legtöbb ilyen, de ez nevetséges. Én azt hittem, hogy elismerik a jobb művészeket, mint aki paintben rajzol egy fejet és kiszínezi.
Én is úgy gondolta,mint ti. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 00:32:58 írta Minagi » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14060 Dátum: 14 jan 27, 00:38:50 »

Azokban a hatalmas lufikban még mindig nem értem, mit lehet szeretni. Nevet Van egy pont, ahol a nagyoon nagy mell a vonzóból áthuppan a nem szépbe, és szerintem Ariane mellei már ott vannak.
Főleg ha az a 2 nagy tőgy lelóg a derekáig... Egy kissebb de formás sokkal jobban állna neki... smirksweat
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14061 Dátum: 14 jan 27, 00:51:08 »

Na jó erre Én is reagálok. Nekem volt kis mellű nagyon nagy mellű és nagy mellű csajom is ill van. Szerintem a nagy mell az akkor jó, ha nem lógós. Az pedig tévedés, hogy minden nagy mell lógós.. ezért vagyok szerencsés ember Nyelvesít A kis mell inkább aranyos szerintem egy nőn, meg talán érzéki tud lenni. Mondjuk nekem másfajta az ízlésem, mint az átlag.

Szal ha ennyire a külső a téma akk:
Szép/cuki arc <-- legfontosabb!!!
Igéző szemek <-- szintén nagyon fontos!
Nőies alkat <-- nem a teltkarcsúra gondolok, hanem, ha van rajta egy pici kapaszkodó, meg van csípője!
Ami nálam még nagyon fontos kb max 170 cm legyen, alacsonyabb lehet, de magasabb ne, valamiért ez is fontos nekem :Đ rühellem, ha egy nő magas, szerintem az nagyon nem tud vonzó lenni.

Én hál istennek megtaláltam pár évvel ezelőtt a számomra tökéleteset és lélekben is passzolunk, ami nagyon nagy mázli, dee most nem ecsetelem itt. 1 mondatba: Lassan 5 éve vagyunk együtt, de még mindig szerelmesek vagyunk, szerintem ez egy elég fontos dolog ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 00:56:40 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #14062 Dátum: 14 jan 27, 00:58:10 »

Ha magas egy nő az szerintem, azért tud szexi lenni, mert akkor jobban látszódik (ha van persze) a szép hosszú lába és a szép hosszú dereka.
Barátnőm amúgy elég magas,ő azon van kiakadva, hogy a pasik milyen alacsonyak néha. Nevet Nem egy fölött jól lát, s nem lábujj hegyen van. Nevet Na meg egy magas nőnek, inkább magasabb barát illik...

Igen az! Maradjon így!  Be van tépve
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 00:59:19 írta Minagi » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14063 Dátum: 14 jan 27, 01:03:10 »

Jó dolog ez a zenehallgatás, csak kár hogy nem kompatiblis a fülesem a szemüveg szárával... Jááááj! ikszdé

Kéne valami jó tuc-tuc a kocsiba... Gondolkozik
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14064 Dátum: 14 jan 27, 01:08:54 »

Tuc-tuc?  Nevet
Úgy tudtam hogy rocker vagy.  Bár jó az is.  Nevet
A kocsikból jól hangzik a tuc-tuc, csak ne mulatós mert az vér ciki.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #14065 Dátum: 14 jan 27, 01:09:41 »

Ismerek pár nagyon szép és nőies lányt is akik magasabbak nálam egy 10 cm-vel minimum szerintem, pedig a 173 cm-mel én sem vagyok alacsony (és igaz néha jobban örülnék, ha én is 165 cm lennék, az cukibb, meg szobában mindig az enyém a felső polc T_T)
Nagy mell: az említett deviantartos "művésznő" szerintem kifejezetten ronda, amiatt amit művelt a melleivel. A kis mellem lehetne egy kosármérettel nagyobb, csak egy C-s *-* (de nekem a női ideálból sajna csak a 60-as derék jutott, és az is még érettségi előtt volt ikszdé), de ez a pici mell legalább kényelmes, és push uppal fel lehet tuningolni, úgy hogy egy kivágással jól is nézzen ki, mert valljuk be van, hogy az nem hátrány, igaz az is hogy a pushupot minden jóravaló férfi felismeri, szóval nem is annyira csalás szerintem. Durci 
Amúgy engem néha zavarba hoznak a nagymellű lányok, mert az én tekintetem is oda vonzzák ahova "nem kéne", volt egy "barátnőm", aki jó adottságokkal bírt, persze ki is rakta a kirakatba, de mindig mindenkit megszólt, hogy miért nézzük a melleit. Vicces a leányzó, szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 01:18:05 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14066 Dátum: 14 jan 27, 01:18:21 »

Sajnos képi bizonyíték hiányában a női mellekre vonatkozó bárminemű állításokat nem áll módunkban elfogadni a fórumon.  Figyelmeztetés  Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14067 Dátum: 14 jan 27, 01:27:27 »

Az a baj hogy vezetés közben nem jó rockot hallgatni.... Felpörget és nehéz lesz a lábam...

Valami tuc-tucc kell... Ami elnyomja a menetzajt, ébren tart, és lehetőleg ne essen szét a basszustól a kocsi...

Mulatósat meg csak a romák hallgatnak a kocsiban...

Hm 6-kor kelek.. De jó nekem...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #14068 Dátum: 14 jan 27, 01:30:17 »

Fél 2 van.   Nevet
Én éjszakás voltam ma nem megyek, de teljesen át vagyok fordulva nem hiszem hogy nyugovóra térnék hajnali 5 előtt.
Szóval itt most virrasztás lesz.  smirksweat
Majd elütöm az időt mert álmos az nem vagyok. Szerkesztek képet.  Nyelvesít
Most érzem azt hogy fel vagyok pörögve. A legszívesebben felöltöznék és kimennék sétálni.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 27, 01:36:53 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #14069 Dátum: 14 jan 27, 07:00:28 »

Plusz létezik olyan, hogy gravitáció és a nagynál ez kicsit.... hamarabb tűnik fel.Nevet

"he used to do surgery
for girls in the eighties
but gravity always wins"
Naplózva
Oldalak: 1 ... 936 937 [938] 939 940 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins