Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14040 Dátum: 14 jan 26, 23:03:44 » |
|
Ez jobb gonosz kacajnak kérlek szépen! Amúgy ez a deviantart, hogy működik?O.o Rajzolsz és lehet kedvencekbe tenni meg kommentelni, meg tudnak úgy mond követni? Mert Lew ki van akadva, hogy csak a béna rajzokat szeretik az emberek, de akkor nem látom értelmét az oldalnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14041 Dátum: 14 jan 26, 23:10:20 » |
|
Ez nem igaz. Arianét is szeretik az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14042 Dátum: 14 jan 26, 23:14:21 » |
|
A tejcsárdás csajszit? Nos igen, az egy más fajta művészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14043 Dátum: 14 jan 26, 23:17:20 » |
|
Mekkora plot twist, jah nem. Pedig megpróbáltam. Na, majd legközelebb. Azokban a hatalmas lufikban még mindig nem értem, mit lehet szeretni. Van egy pont, ahol a nagyoon nagy mell a vonzóból áthuppan a nem szépbe, és szerintem Ariane mellei már ott vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14044 Dátum: 14 jan 26, 23:21:09 » |
|
Látszott, hogy a végére akartad tartogatni, hogy nagyot szóljon a leleplezés. Felfedted magatokat, mint a sithek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14045 Dátum: 14 jan 26, 23:25:13 » |
|
Talán a tálalással volt a gond. Kevesebbet kellett volna elárulnom, és... de ez megmarad egy következő rejtélyre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14046 Dátum: 14 jan 26, 23:30:16 » |
|
A tejcsárdás csajszit? Nos igen, az egy más fajta művészet. Most csak azért megyek bele 10328484324329823-ra is ebbe a lerágott témába, hogy több hsz-em legyen, szóval engem nagyon zavarna a nagy mell egy nőn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14047 Dátum: 14 jan 26, 23:35:44 » |
|
Benne azt szeretem, hogy csúnya az arca, de jó az alakja és olyan határozottan állítja a kisugárzásával, hogy ő szép, hogy kénytelen vagyok neki elhinni és valahogy ettől csak még szebb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #14048 Dátum: 14 jan 26, 23:36:04 » |
|
Amúgy az én korosztályom a nagy melleket szereti, viszont a kicsit idősebbekre ez már annyira nem jellemző? Ez tök fura.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14049 Dátum: 14 jan 26, 23:37:10 » |
|
Ez jobb gonosz kacajnak kérlek szépen! Amúgy ez a deviantart, hogy működik?O.o Rajzolsz és lehet kedvencekbe tenni meg kommentelni, meg tudnak úgy mond követni? Mert Lew ki van akadva, hogy csak a béna rajzokat szeretik az emberek, de akkor nem látom értelmét az oldalnak. Ezen a vihorászáson besírok.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14050 Dátum: 14 jan 26, 23:38:35 » |
|
Cöh... tipikus. -.-' Mármint hogy csak ezért írsz. Igazából én Nő vagyok, de ez engem is zavarna. Ez már túl sok. Van egy-két csaj akiknek jól áll azét úgy mond a "nagyobb" női mell, de ennek is van határa... CrazyCat, ezt jól írta. Egy ilyen vékony csaj, ezt a súlyt nem fogja sokáig bírni. Miért, mi az ideális nő méret számodra? Kurohi-kun: örülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14052 Dátum: 14 jan 26, 23:41:35 » |
|
A te korosztályod még csak képen látott olyat. Én azt preferálom, ha formás és feszes. Nagyból ritka az ilyen. A túl nagy mell nekem sem tetszik. A mű mell nem lenne akkora gáz csak idővel mindig túlzásba viszik.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14053 Dátum: 14 jan 26, 23:45:12 » |
|
Jaj, egyik sorozatban volt egy szőke (vagy inkább fehéres tejfölszőke) hajú nőci, akinek akkora volt egy melle, mint egy ágyúgolyó. Minagi: Na látod, én is.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14054 Dátum: 14 jan 26, 23:45:24 » |
|
Plusz létezik olyan, hogy gravitáció és a nagynál ez kicsit.... hamarabb tűnik fel. Gdat, az arca.... nagyon csúnya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|