Lew
|
 |
« Válasz #13815 Dátum: 14 jan 25, 21:08:19 » |
|
Nos.... igen .
2800 bitches !!! yayyyyy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #13816 Dátum: 14 jan 25, 21:12:24 » |
|
Madara szintig még könnyű eljutni, kis barátom, de azután már sok xp kell a magasabb szintre jutáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13817 Dátum: 14 jan 25, 21:15:59 » |
|
Srácok vettem kapaszkodjatok! Whisky ízesítésű Vodkát  Majd megírom milyen ha behül és felbontom  Kólába jó lesz 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #13818 Dátum: 14 jan 25, 21:28:40 » |
|
Comment hunter killing is not about you and your wisdom. It's about turning the power of evil against itself. It's about fighting fire with fire !
Let's see how confident you are, against one of your own kind, comment hunter!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #13819 Dátum: 14 jan 25, 21:31:34 » |
|
Csak nehogy olyan legyen ez az egész, mint a Fairy Tail. Jönnek majd a Comment Slayerek, meg az Account Slayerek...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13820 Dátum: 14 jan 25, 21:33:43 » |
|
Bekapcsoltam a gépet, hogy erre írjak választ, és közben elment tőle a kedvem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #13821 Dátum: 14 jan 25, 21:37:15 » |
|
Hajrá Saphi, menni fog, főleg, hogy most már be is kapcsoltad a gépet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13822 Dátum: 14 jan 25, 21:48:56 » |
|
Á, elkezdtem négyszer is, de mindig csak pár mondatig jutok.  A lényeg, hogy arra akartam kilyukadni, hogy én is jobban szeretek egyedül lenni, és azért néha eszembe jut, hogy a végén olyan örök egyedülista aszexuális leszek, mint Sherlock, és ilyenkor mindig menőnek érzem magam, hogy hasonlítok rá.  Aztán utána eszembe jut Ayumi meg Micsudi is.  ( medveBOCS!!) Próbáltam ezt értelmesen leírni, de nem megy, biztos túlságosan ki vagyok égve.  VEVO-s videókat néztem, és meglepett, hogy mennyire le vagyok maradva. Rengeteg előadó van, akikről még sosem hallottam, azt hiszem rájuk mindig, hogy ilyen teljesen ismeretlen senkik, aztán meglátom a 20 milliós nézettségüket.  Pl ez: lol, syzy, az egyik kommentben szépen leszólták a brit akcentust: " This would be such a good song if he didn't pronounce the words in such a stupid, wannabe-hipster way." 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 21:53:28 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #13823 Dátum: 14 jan 25, 21:57:45 » |
|
Amúgy nekem se volt baj azzal, hogy egyedül vagyok régebben. Sosem értettem a kapcsolat függő ismerőseimet, akik 1 hétnél tovább nem képesek egyedül lenni ezért inkább össze jönnek valakivel. Most sem értem őket igazából.  Viszont nem bántam meg, hogy anno össze jöttem Szabival és, hogy emiatt egy kapcsolatba kerültem. Szóval én ezt élvezem vele jóóó sokáig.  Amúgy a cikkben leírta a csávó, hogy Ő igazából akar kapcsolatot, csak a megfelelő nőszemélyt nem találja, szegény pára. Majd neked is lesz egy Watsonod és akkor lesz teljes az életed Sherlockként. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13824 Dátum: 14 jan 25, 22:00:26 » |
|
Én asexuális? én olyan kiéhezett vagyok hogy lassan akárkit. Ezt hívják régen voltam nővel vakságnak  nem baj most épp piába folytom a bánatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #13825 Dátum: 14 jan 25, 22:02:07 » |
|
Nem olvastad a cikket Micsudi, rengeteg csaj van akinek egyéjszakás kaland kell. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 22:05:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #13826 Dátum: 14 jan 25, 22:04:22 » |
|
A nőkkel az a baj, hogy hogy szeretnek uralkodni. Minden sikeres férfi mögött áll egy szörnyeteg. Ez számomra jó, mert én valószínüleg sikeres leszek.
Én pont azt látom, hogy semmilyen felelősséget és döntést nem szeretnek meghozni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #13827 Dátum: 14 jan 25, 22:06:37 » |
|
Most néztem azt a tételt, amit pár napja visszaadtam nem tudtam a fejlődéstant, ezért nem feleltem... nézem, a nyomorult fejlődéstana kb pár oldal, még simán alap intelligenciából is el tudtam volna mondani, nem hiszem el VISSZAADTAM A LEGKÖNNYEBB TÉTELT  hogy lehetek ilyen szerencsétlen, úristen Azt hiszem, rám jött a sírógörcs, hát ez hihetetlen xdddddd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #13828 Dátum: 14 jan 25, 22:11:26 » |
|
Egyik osztálytársam meg pont a héten mesélte,hogy ő meg MMA-zni járt,és ott egyszer állba rúgták talppal... na ott ment el a kedvem a küzdősportoktól. >.<#
Ebben csak én nem látom, hogy mi a nagy dolog?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #13829 Dátum: 14 jan 25, 22:16:45 » |
|
Hát saphi akkor rád is iszom hogy ne sírj! don't Cry pls
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|