24 nov 26, 09:26:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 902 903 [904] 905 906 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1253864 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13545 Dátum: 14 jan 21, 20:00:39 »

Így én is megértem eme gondolatmenetet, én az ilyenekre nem figyelek annyira, így jó ez a plusz info, de a kommunikáció még mindig csodákat tesz egy kapcsolatban.  Izé José...
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 21, 20:14:33 írta Minagi » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #13546 Dátum: 14 jan 21, 20:12:50 »

Jajj, gman, te is tudod, hogy Ildire nagyonis ráfér egy kis kikapcsolódás. De amúgy a babáról ki fog gondoskodni? Te? xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13547 Dátum: 14 jan 21, 20:40:03 »

Dettike, mi olyan vicces ezen?

Am heo, azért ő ment dolgozni, mert így jöttünk ki jobban anyagilag, igenis jó anya. Nevet
Ja és megkérdezte, hogy ez is oké e, hogy elmegy, csak teszetosza vagyok és megmondtam, hogy nem baj. Amúgy tényleg nem, csak kicsit rossz, de inkább itt duzzogok, mint neki.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 21, 21:16:41 írta gman » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #13548 Dátum: 14 jan 21, 20:57:35 »

Na. Egy másik fontos témát kell megbeszélni. Ki szerint vicces Hofi? Én a teljes életművét végig tudnám ülni fapofával. Erre jön a sablon válasz, hogy: ,,Nem érted, mert nem éltél akkor." De amúgy értem is csak egyszerűen nem vicces. És olyan kínos hallgatni. Rejtő poénjain érdekes módon sírni lehet a röhögésről hiába régi.  Nevet

Egy másik fórumon merült fel, mert hallottam életem legrosszabb "viccét" és amikor megkérdeztem, hogy hülye-e az illető, azt válaszolta, hogy ez vicc volt és azért nem jöttem rá, mert nincs humorérzékem, hallgassak Hofit. Nevet Erre a mondatra már inkább nem írtam semmit. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #13549 Dátum: 14 jan 21, 20:58:23 »

Természetesen semmi sem vicces ezen.. Pirul Jobb, ha nem mondok semmit amikor duzzogsz.

Miért van az, hogy az anyanyelvi tanárom nem tud írni angolul? Felír a táblára egy elég alap szót, elrontja, rájön hogy nem tudja helyesen, és inkább letörli és nem ír semmit. És ez megy már év eleje óta. Szomorú

Én szeretem Hofit, papával néha nézem. Nevet
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #13550 Dátum: 14 jan 21, 21:11:24 »

Hát szerintem Hofinál nem a vicc az igazán lényeges... amúgy szeretem...

Hanii, általában az anyanyelvű embereknek sokkal rosszabb a helyesírásuk az adott nyelven, mint annak aki idegen nyelvként tanulja azt. 

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13551 Dátum: 14 jan 21, 21:20:23 »

Hofi nem vicceket mesélt, hanem trollkodott a rendszerrel. Ha humoristának nem is ismered el, hatalmas trollnak azért illene. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #13552 Dátum: 14 jan 21, 21:29:33 »

Úgy könnyű trollkodni, ha engedik. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #13553 Dátum: 14 jan 21, 21:30:56 »

Oké, de akkor ne jöjjön el tanárnak. xD Oké, oké, örüljünk, hogy megvan a lehetőségünk arra, hogy egy amerikai tanítson minket, de ettől függetlenül otthon az Államokban is tanár a foglalkozása, ott meg azért elég gáz. Nem angol nyelvtan, hanem töri szakos, de ha megnézzük, a mi töritanárunk is tud írni helyesen magyarul... Nevet Nemtudom meséltem-e, de a másik csoport óráján a Barack Obama nevet próbálta felpingálni, és Barakk lett belőle, majd miután kijavították őt a gyerekek, gyorsan letörölte, és elintézte egy "nevermind"-dal. Nevet De vannak még sztorik a strength, exercise, meg még jó pár szó köréből is.
Naplózva

Szeretet
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13554 Dátum: 14 jan 21, 21:42:48 »

Nálunk a matematika tanár nem tud helyesen írni, de úgy egyáltalán. Miután már egy órán sokadszorra kijavítottuk őt (mert csak néha ír a táblára, de akkor helytelenül... Nevet ), felcsattant, hogy nem helyesen írni tanít minket, hanem számolni. Végül is, valamennyire ez is jogos.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #13555 Dátum: 14 jan 21, 21:51:06 »

Szerintem teljesen igaza van. Valószínűleg a magyartanárnak sincs fogalma szerintem arról, mi az a deriválás, vagy hogy mire jó, nemhogy arról, hogy hogyan működik. Mosolyog
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13556 Dátum: 14 jan 21, 22:18:05 »

Itt egy kis "kampány" videó, miért is becsüljük meg a kétkezi munkával dolgozó embereket. Szerintem tök jó. Nevet

"Egyre kevesebb fiatal jelentkezik szakmunkástanulónak, a hiányszakmákban végzettek több mint fele pedig annak ellenére elhagyja a pályát, hogy munkájukra szükség lenne.
A városi fiatalok is inkább egyetemre és slágerszakokra mennek, ahelyett, hogy egy jól fizető szakmát tanulnának – túl sok üzleti kommunikátor, pénzügyi ügyintéző, kereskedelmi ügyintéző, irodai asszisztens kerül ki a képző intézményekből. És gondoljunk csak bele, vajon mi lenne velünk, ha nem lennének kétkezű munkások?

A német szakmunkások és kisiparosok érdekképviseleti szervezete, a Das Handwerk legújabb reklámfilmjében erre a kérdésre ad választ egy apokaliptikus történettel, amelyben az emberiség pár pillanat alatt visszakerül a kőkorszakba. Hiszen egy világban, ahol nincsenek házépítők, autószerelők, esztergályosok, pékek, villanyszerelők és textilipari szakmunkások, nem ér semmit a diploma és a sokévnyi tanulás, egyszerűen elvesznénk."

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1TwIUgd7eb0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1TwIUgd7eb0</a>
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13557 Dátum: 14 jan 21, 23:01:13 »

Pedig Németországban a szakemberek nem is keresnek olyan rosszul vannak gyárak stb élhetőbb. Akkor mit szóljon a minimálbéres magyar kétkezű munkás? Bár ottani viszonylatban nem tudom hogy keresnek. Holland ismerősöm mesélte hogy ott nem ciki ha valaki eladó akar lenni egy ABC-ben mert abból is kényelmesen elél. Palotája nem lesz de albérlet biztosítás autófenttartás megy (ha akar egyáltalán autót mert ott mindenki bringázik) És tudnak az emberek félre tenni és üdülni is néha.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #13558 Dátum: 14 jan 21, 23:06:05 »

Nagyon jó ez a kampány film Mini.
Micsudi a jó (és hangsúlyozom a minőségjelzőt) magyar szakmunkás kimegy Ausztriába, ilyen egyszerű így itt is hiány lesz belőlük, egyébként meg a Magyarországon dolgozó szakmunkást sem kell félteni minden régióban, persze vannak gazdaságilag nagyon elhanyagolt régiók (kelet és dél, de leginkább délkelet).
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 21, 23:06:58 írta noemimi-chan » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13559 Dátum: 14 jan 21, 23:31:19 »

Jó mivel kevés jó van ezért aki van elkérhet pont annyi pénzt hogy jól keressen, de őt nem a szomszéd nyugdíjból élő Marinéni fogja kihívni mert nem tudná megfizetni. Tudom hogy működik ez Mosolyog belelátok rendesen. Jobban mint szeretnék.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 902 903 [904] 905 906 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins