Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #13455 Dátum: 14 jan 19, 20:49:13 » |
|
Arysha, én pedig nem arra írtam.
Akkor nem szóltam. Nem vagyok az a sértegetős fajta. Nem látok okot az emberek indokolatlan oltogatására. Ha valami sértőt írok/mondok és erre felhívják a figyelmemet, akkor azért nagy általánosságban elnézést is kérek. Van persze hogy "elkap a hév", de hát az nem is tartozik az indokolatlan kategóriába ugye.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13456 Dátum: 14 jan 19, 20:56:34 » |
|
Syzy, az 5,0-ra. ^^ Ma láttam Emilia új haját és nem tudom hova tenni. Köszi Cat. ^^ Noragami. Már vagy tíz napja ki akartam cserélni, csak a PSből mentett png-t a szerver valamiért nem vette be. Később esett le, hogy mentsem inkább ki Corelből. Azzal már nem volt baja, amit nem értek, de mindegy is. xD Jó, nem szóltam. Pedig általában azok, akik olyat tanulnak, mint te, értenek a gépekhez. xD Nem tudom egyébként, hogy az összes vírusirtónak van-e ilyen funkciója, de F-Secure-nek pl van. És az a lényege, hogy ha a PS nem tudja neten visszanyomozni, hogy lopott-e, akkor nem is fog csipogni miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13457 Dátum: 14 jan 19, 20:58:23 » |
|
de milyen 5.0 ?? ajj nem kellett volna azt használnom, mert mindenki félre érti, azt arra írtam, hogy akik fészbukon kirakják hogy már vége a vizsgáknak, meg a stréberek között volt olyan hogy 5.0 is kiírta ami 5 egészes átlagot jelent. Én ezt szarkasztikusan használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13458 Dátum: 14 jan 19, 21:01:28 » |
|
tia, nagyon jó az új combód. Az előző hozzászólásomba szerettem volna írni, de elfelejtettem, nem baj, így legalább hamarabb utolérem Syzygy-t. Arysha, köszönöm! Na de eme téma túl is van tárgyalva, majd párhónap múlva, feljön megint. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13459 Dátum: 14 jan 19, 21:02:05 » |
|
Jaj, SzG nagyon durva csávó volt. Minden kis titkom tudni akarta, még egyszer próbált zsarolgatni is. Ő meg még azt se mondta el, hogy hány éves. Fú, nagyon idegesített. Akkoriban még nem voltam ilyen agresszív és nagyszájú, kicsit féltem is tőle. Ma már lehet, hogy felkeresném és kicsit elbeszélgetnék vele. Amúgy állítólag valami 10 éves fiúcska. (Mostmár 13 lehet.) SzG tényleg nem tartozott ide =D Jól tette hogy elment =DDD Minagi, úgy olvastam először, hogy "nagyon jó az új combod." xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13460 Dátum: 14 jan 19, 21:10:17 » |
|
Nem baj hanii, mi így szeretünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13461 Dátum: 14 jan 19, 21:10:55 » |
|
Szintén combnak olvastam, bár jöhetnek képek arról is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13462 Dátum: 14 jan 19, 21:11:15 » |
|
B*szd meg hanii, a combos dolgon jót röhögtem. xD Nyuh, Syzy, akkor visza is szívom. De azért leráztad a vizsgákat, ugye? xD Részemről én annak is örülnék. Kell a fenének kitűnő átlag. ^^" Köszi, Mini.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13463 Dátum: 14 jan 19, 21:12:51 » |
|
Minden kis titkom tudni akarta, még egyszer próbált zsarolgatni is. Az ilyenekről miért nem tudok? Nem vagyok valami jól értesült. Az életkorát azt nagyon titkolja, még én sem tudom, pedig el lehet mondani hogy bennem bízott meg innen a legjobban. Ezt is a DWnek köszönhetem. Ez de cuki.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13464 Dátum: 14 jan 19, 21:20:10 » |
|
Nyuh, Syzy, akkor visza is szívom. De azért leráztad a vizsgákat, ugye? dehogy, még van 2 vizsgám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #13465 Dátum: 14 jan 19, 21:21:22 » |
|
tia, nagyon jó az új combód. Az előző hozzászólásomba szerettem volna írni, de elfelejtettem, nem baj, így legalább hamarabb utolérem Syzygy-t. Arysha, köszönöm! Na de eme téma túl is van tárgyalva, majd párhónap múlva, feljön megint. >_< Csak nem jön fel megint. :O Remélem addigra jóval optimistábbak lesznek a pesszimisták is. Na ezt jólmegasszontam' A combód helyett én is combod-at olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13466 Dátum: 14 jan 19, 21:22:31 » |
|
Én egy olyan lánytól tudom, akivel régen sokat beszéltem, és hát SzG-nek ő nagyon bejött, vagy mi a franc volt már. Rég történt. xD De valami ilyesmi volt, na igen, és ő mondta, hogy kisfiú, 10-11 vagymennyi. És ezt kb. 2-3 éve beszéltük. Neeeem várjunk, ez tavaly volt. Jó mindegy. xD 13 körül lehet. A zsarolós dologról nem mondok semmit, lényeg, hogy egy gyökérgyerek, nem bírtam őt sosem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13467 Dátum: 14 jan 19, 21:33:30 » |
|
Én nem értem mi baja lehetne bárkinek heoval. Amióta kivette azt a rettenetes avatárt, én nagyon bírom őt.
Uh ezt megakartam már kérdezni. Ennyire nem jött be? Miért,rossz volt az össze állítás? Szerintem sem volt az igazi, de azért poén volt. Arysha, nos, sose lehet tudni. Akik combot olvastak annak akkor leírom, hogy "Kombóóóóóóóóóóóóóóóó". Viszont, nem tudom tia-nak hogy lehet új combja. tia, melyik vagyok én, a macska vagy a baba?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 21:34:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13468 Dátum: 14 jan 19, 21:35:04 » |
|
Egyébként noe, Jaj de megijedtem, hogy nevemen lettem szólítva. Tanultam 2 órát és és és tele lett írva a fórum, de elolvastam mindent, amit azóta írtatok és meg kell mondanom én sem emlékszem SzG-re, de az egyperces szabályra igen, olyan rossz volt akkoriban, hogy gyakran voltak hsz tömkelegek, de egyben jó is volt. *-* Szerettem azt a társaságot. Valamit még akartam, de elfelejtettem mint. T_T Vissza kell mennem tanulni. T_T Még 2 tétel keményítő és neki futhatok elölről... -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #13469 Dátum: 14 jan 19, 21:49:20 » |
|
Bocsi, noe, nem akartalak megijeszteni. nem tudom tia-nak hogy lehet új combja. melyik vagyok én, a macska vagy a baba? Pedig lehet, varrattam magamra egyet. A hátamból áll ki. Melyik szeretnél lenni? De minek kérdezlek egyáltalán meg? Nincs demokrácia. Nem akarok kopasz lenni, úgyhogy te vagy a baba. Te Syzy, ha a többi megvan, az a kettő már 'semmi'. Inkább meg sem mondom, hogy nekem még hány van. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|