Aes Sedai
|
|
« Válasz #12720 Dátum: 14 jan 11, 19:27:03 » |
|
Majd kérünk egy TARDIS-t Ayumichantól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12721 Dátum: 14 jan 11, 19:28:59 » |
|
Basszus, miről maradunk le. Az emozás új foka, vagy mi a f*sz? Cöööh, egy moderátor aki trollkodik? Hova fajul a világ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12722 Dátum: 14 jan 11, 19:29:58 » |
|
Bárcsak itt lenne Ichigo, Ayumi és Zita, akkor ők tudnának segíteni ebben az időutazásban kellő terjedelemben. A mi korunkban ezt úgy hívtuk, hogy Jackass.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12723 Dátum: 14 jan 11, 19:31:02 » |
|
Minagi, nagyon unatkoznak az emberek mostanában. Ezért találnak ki ilyen hülyeségeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12724 Dátum: 14 jan 11, 19:31:59 » |
|
Miről van szó? Amúgy nem hiszem, hogy nagy segítség lennék. Én kicsit másképp gondolom, mint ahogy a DW-ben van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 19:37:13 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12725 Dátum: 14 jan 11, 19:32:24 » |
|
A mi korunkban ezt úgy hívtuk, hogy Jackass. Veled nem álok szóba azt sem tudom, hogy facebookon miért beszélünk. De amúgy ja.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12726 Dátum: 14 jan 11, 19:53:50 » |
|
Amikor ilyen híreket látok mindig olyan melegség tölti el a szívem, ahogy arra gondolok hogy a hülyegyerek rohan sírva az anyjához, hogy nem múlik el a kezén a sérülés ^^ Mint az a kretén, asszem japán énekesnő, aki alapból se volt csúnya, de úgy döntött, sütő olajat fog inyekcíózni az arcába mert attól feszesebb lesz =D és most úgy néz ki mint Jabba :DDDD Edit . sorry Koreai picsa volt =D http://www.borsonline.hu/20081115_etolajjal_toltotte_fel_az_arcat_a_legrondabb_no
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 19:56:54 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12727 Dátum: 14 jan 11, 19:55:27 » |
|
Szia chilliboy, nem akarsz átjönni a duma topicba beszélgetni? emelnéd a színvonalat. Köszönöm, olvasd el a tobbi hozzászólását is. Viszont ezen jót nevettem. Remélem olvasta s betéved ide, hamár sok az újonc most hirtelen, ő is most írjon. Aes, de ennyire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12728 Dátum: 14 jan 11, 19:57:51 » |
|
Igen Minagi, ennyire, sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12729 Dátum: 14 jan 11, 20:18:54 » |
|
Emberek, jelentem, szorgalmasan tanulok.Ez már szerintem a nyolcadik lap, amit összefirkáltam csak ma (persze ezt kellet megosztanom, mert ez sherlockos). Azt hiszem, kiégtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12730 Dátum: 14 jan 11, 20:31:57 » |
|
Lew, nem lehetne, hogy az avád módosítsd? Connorr sokkal jobb, mint a többi. Vagy nem lehet felbolygatni a sorrended? XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12731 Dátum: 14 jan 11, 20:39:57 » |
|
Emberek, jelentem, szorgalmasan tanulok.Ez már szerintem a nyolcadik lap, amit összefirkáltam csak ma (persze ezt kellet megosztanom, mert ez sherlockos). Azt hiszem, kiégtem. Hát további jó tanulást. Tipp a hatékonyság növeléséhez: egész Sherlock-epizódok elékszítése képregényben. Én meg megyek és megnézem Amerika Kapitány hogyan veri el a gonosz nácikat. Ahogy eddig tudom, itt is jókora baromságot csináltak a gaz náciakból. xD Amúgy meg sértve érzem magam: pár órája nyilvánosan beismertem, hogy egy időben büszkén lobogtattam SZDSZ-es zászlókat, és még csak be se szólt senki, elmaradt a katarzis.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 20:41:39 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12732 Dátum: 14 jan 11, 20:43:34 » |
|
Fórum tiltja Aes a politikát . Attól, hogy te ezt semmibe vetted , mi nem tehetjük meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12733 Dátum: 14 jan 11, 20:45:33 » |
|
Aztak*rva, úgy elaludt a a kisp*csös a Hugo a viziló zenéjére, mint akit fejbevágtak! Találtunk egy csodafegyvert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12734 Dátum: 14 jan 11, 20:55:40 » |
|
Az érzés, amikor Ishida válaszol neked a blogján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|