gman
|
|
« Válasz #12690 Dátum: 14 jan 11, 18:26:43 » |
|
Gman, megint nem lesz szex egy hétig, ha ezt az asszony meglátja. Már hozzászoktam, meg különben is, ha én hagyom, hogy mások bókoljanak neki, akkor én is bókolhatok másoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12691 Dátum: 14 jan 11, 18:28:09 » |
|
Nem is tudod hogy mennyire tévedsz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12692 Dátum: 14 jan 11, 18:28:33 » |
|
AyaseAkami | Lilith | Végleges kitiltás | Van akinek egy felhasználó is sok, nem hogy kettő. Ennek ellenére felajánlottuk neked, hogy az egyiket megtarthatod, de te nem éltél vele. Így hát viszlát, nem fogsz hiányozni senkinek se. Már csak ennyi maradt belőle. Pedig szerintem volt még más is, elég nagy csata volt vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12693 Dátum: 14 jan 11, 18:30:04 » |
|
Az ilyen témákat kerülöm, mint zsidó a keresztvizet. Pedig moderátorként engem minden nap ott enne a fene =D Mindenki egyetértene abban ,hogy Itachi egy jellemtelen, idióta karakter, aki túl van sztárolva. Csak úgy mint Minato. És gyenge mind a kettő. Különben ban =D ( Igen utálom mindkettőt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 18:31:12 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12694 Dátum: 14 jan 11, 18:32:05 » |
|
Ita nem gyenge, Minato viszont tényleg overrated. Én am sokáig nem így láttam, de a nyári fejezetek meggyőztek róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12695 Dátum: 14 jan 11, 18:32:59 » |
|
A Narutos kinyerne az egy gyökérzóna manapság, pedig régen jó kis téme volt Már csak az extra az ahol megvan a színvonal, de kb. 3-4 ember ír oda, szóval ott meg hsz nincsen... Előbb linkeltem bannolásának szép eposzát De szerintem még a régi 'Szeretem Hakut', 'Az a retard aki mondja', 'Nem vagyok buzi', 'Te vagy a 9 éves', stb.. típusú kommentjei is megvannak MInato amúgy a legzseniálisabb karakter, a legnagyobb k*csög az egész mangában mégis minden kicsi fanboy imádja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 18:33:53 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12696 Dátum: 14 jan 11, 18:34:08 » |
|
A legjobb akkor is Hogojo volt =DD
De Mugen kreténségein is jót nevettem =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12697 Dátum: 14 jan 11, 18:34:19 » |
|
Hogy lehetett ilyen idióta topicba 432 oldalt írni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12698 Dátum: 14 jan 11, 18:34:54 » |
|
Lew, az aládhoz: Csak ócska drogosok vagytok!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12699 Dátum: 14 jan 11, 18:35:23 » |
|
Az a topic az oka hogy Sabaku-nak több hsz-e van mint a legtöbb embernek a fórumon :S Bárcsak nekem is lett volna eszem és össze vadásztam volna magamnak úgy 1-2 k hsz-t Lassú vagyok ma Heo de ezt most nem értem =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 18:36:18 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12700 Dátum: 14 jan 11, 18:36:50 » |
|
Látod, ha nem sérültél volna le 15 évesen mennyivel szebb életed lenne
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12701 Dátum: 14 jan 11, 18:38:00 » |
|
Sabaku-nak több hsz-e van mint a legtöbb embernek a fórumon :S
Bitch please. De Mugen kreténségein is jót nevettem =D
Mugent ne hozd be ezek közé, ő egy teljesen más eset volt. Szerintem zseniálisan volt hülye. Legalább annyira röhögött rajtunk, mint mi rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12702 Dátum: 14 jan 11, 18:38:38 » |
|
Úgy látom érik már egy best of fórum, a legjobb hszekkel, veszekedésekkel, idiótákkal. Ha nem lenne zh időszak, még talán meg is csinálnám. Hogy lehetett ilyen idióta topicba 432 oldalt írni?
Ennél már csak az a durvább hogy gmannek mennyi hsz-e van a semmire. Szabaku neked még nem régen volt a sérülésed, látom egész hamar kilábaltál belőle, de gondolom sok minden nem megy már ugyanúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12703 Dátum: 14 jan 11, 18:39:40 » |
|
Maradjunk a fura fazonnál, de hanii lehet mond nekünk pár szót, ha ezt meglátja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12704 Dátum: 14 jan 11, 18:40:45 » |
|
Mit jelent az assasin Lew?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|