25 ápr 28, 12:42:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 832 833 [834] 835 836 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1385090 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #12495 Dátum: 14 jan 11, 01:09:33 »

Elég karakteres vagy, de ez inkább jó dolog sztem. Persze tudni kell hordani egy arcot. Nevet

Most sokan utálni fognak. De Serock Holmes és Lokit rondák. Borzasztóan rondák. Nem arányos az arcuk és ha a feje tetejére áll a világ akkor is rondák maradnak. Biztos, mert angolok vagy nem tudom. De van egy olyan karakterük, hogy nem mérik magukat senkihez és a saját rendszerükben gondolkodnak csak, nem abban, hogy hogy néznek ki egy modellhez képest. Lazák és mostanában minden csaj rájuk csorgatja a nyálát. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12496 Dátum: 14 jan 11, 01:17:02 »

Hát annyira én se másokhoz mérem magam, inkább az "eredményekből" (azok hiányából) vezetem le a következtetést. Meg néha csak elég belenézni a tükörbe. xD

Ben meg Tom, hát persze jó lenne rájuk hasonlítani, legalábbis belsőre, de hát álmodik a nyomor. ikszdé

Egyébként se tudom mi most ez az emo roham, tiszta gáz már, majd együtt fogunk eret vágni Micsudival vagy mi a fasz. Tiszta szánalom, na. ikszdé

Le kéne feküdnöm lassan, most már elkussoltak a fogyik, bezárt a dizsi, nincs értelme tovább virrasztani. Amúgy is korán akartam kelni eredetileg, mert le akartam menni a piacra, körülnézni.

Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12497 Dátum: 14 jan 11, 01:21:33 »

A ronda az durva, szerintem nem azok, de nem egy Adonisz. Lokinak én személy szerint a mosolyát szeretem, mert az nagyon szép és aranyos. Sherlock meg csak fekete hajjal néz ki jól, de nem ronda amúgy.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12498 Dátum: 14 jan 11, 01:23:31 »

Hát de most na.

Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12499 Dátum: 14 jan 11, 01:28:13 »

Hát ja, szerintem is.  Nevet

Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12500 Dátum: 14 jan 11, 01:29:46 »

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1381214_579013125479590_141023524_n.jpg
Nyilván így a legjobb kinézni, de azért nem szabad mindenkinek nagyra vágyónak lenni.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 01:31:23 írta Gdat88 » Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12501 Dátum: 14 jan 11, 01:32:05 »

És malmozni is kell a tökéletesség eléréséhez?  ikszdé
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12502 Dátum: 14 jan 11, 01:33:31 »

Ha sértegetni akarsz nekem szólj be, de ne a gónak. Szomorú
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12503 Dátum: 14 jan 11, 01:35:13 »

Á, neked nem merek, de ezek a kavicsok ártalmatlannak tűntek.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12504 Dátum: 14 jan 11, 01:36:57 »

Gellérttel góztam és rád küldi a gonosz barátnőjét, ha nem vigyázol mit mondasz. Pedig neki még a szeme sem áll jól. (Közös ismerős ázsiai barátnővel. Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 01:40:10 írta Gdat88 » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12505 Dátum: 14 jan 11, 02:08:41 »

Gdat és a gódat Nevet Azt hittem már nincs ez a gó mániád, tévedtem xD Vagy az a kép kurvarégi :Đ

Am Aes.. én se vagyok egy adonisz, de még nem mondott 1 vagy talán 2 csajon kívül nekem nemet egy sem.. Nekem a személyiségemet szeretik, benned is tuti van szeretni való. Ami a lényeg ha izgulós vagy csaj jelenlétbe akkor csináld úgy, h aranyosnak tartson, ha nem tudod mit mondj neki, akkor csak mondj neki valami kedveset.. A nők kezdetben nem bonyolultak felszedni egy átlag csajt iszonyat könnyű. Az h bunkónak kell lenni meg ilyen hülyeségek nem igaz... Nemazt mondom, h nincs olyan akinek ez jönne be, de minden csajnak bejön szinte az, ha kedves vagy vele, ismerkedésnél meg csak tapintatosnak kell lenni és apránként kis dolgokat megtudni róla és általában meghallgatni a mondanivalójukat.. Télleg nem vagyok egy don huán de narkó viszont ha felszedsz egy csajt utánna jön a neheze. Nagyon nehéz olyat találni akit érdemes megtartani, még ha találsz is az olyat pedig megtartani nagyon nehéz, nekem hál istennek sikerült és kölcsönösen tiszteljük egymást ami nagyon zsír. Na így elsőre ömlesztve ennyi "tanács" jutott eszembe.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12506 Dátum: 14 jan 11, 02:21:24 »

Nem fektettem bele annyi energiát mind kellett volna, de szeretni azért szeretem a gót most is. Ez a kép fél éves kb.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12507 Dátum: 14 jan 11, 02:28:02 »

Azon gondolkozok, h tapionnál te régebbi tag vagy? Meg vb-volt még naon régi tag, most azon gondolkozom kád után ki a legrégebbi. Én tuti nem mert én ilyen top 10 környékén vok de nem a legrégebbi. Dragon ballos "forum" számít?
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12508 Dátum: 14 jan 11, 02:32:20 »

Hát. Az biztos, hogy láttam a naruto fórumot még amikor csak elkészült, de senki nem regelt rá. Nevet
Én sem, mert úgy voltam, hogy ott a DB. Aztán egy idő után elhalt a db fórum és rákényszerültem. Nevet
De azt most így nem tudom megmondani, hogy a narutón tapi volt vagy én. Mindenesetre úgy sincs itt és én előtt láttam a fórumot, úgyhogy kisajátítom a címet. Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12509 Dátum: 14 jan 11, 02:51:32 »

DB-n is gdat voltál? Ott mindig csak olvasgattam, sose írtam :Đ
Naplózva

Oldalak: 1 ... 832 833 [834] 835 836 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins