Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #12480 Dátum: 14 jan 11, 00:11:32 » |
|
Apa hozott Kínából cukorkákat. Néhány nagyon jó, néhánynak meg olyan idióta íze van, hogy nem tudom felfogni mi tetszik benne a kis kínaiaknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12481 Dátum: 14 jan 11, 00:37:30 » |
|
=/ Azt nem tudom megmondani, hogy igaz e a szöveg, meg amúgy is tök mindegy. Kéne szereznem egy macskát.  Szerezz inkább törpenyulat, tök aranyosak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12482 Dátum: 14 jan 11, 00:42:44 » |
|
Ha Mrs Coelho belinkelné a nyulát beszarnátok. Annál aranyosabb nyulat még nem láttam. Régóta mondom neki, hogy tegyen fel róla képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12483 Dátum: 14 jan 11, 00:43:22 » |
|
Tényleg aranyosan néz ki egy ilyen nyúl.  De azért én inkább maradok a macskánál elsőre.  Meg kutya is jó lenne. Az agglegényeknek ugyanúgy szükségük van ilyen társakra, mint a vénkisasszonyoknak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 00:45:25 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12484 Dátum: 14 jan 11, 00:44:44 » |
|
Ha Mrs Coelho belinkelné a nyulát beszarnátok. Annál aranyosabb nyulat még nem láttam. Régóta mondom neki, hogy tegyen fel róla képet.
Egyelőre csak ilyen ratyi, ősrégi telefonnal készült képem van róla.  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12485 Dátum: 14 jan 11, 00:45:42 » |
|
Ebből nem sok látszik, de biztos, hogy aranyos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12486 Dátum: 14 jan 11, 00:49:14 » |
|
Amúgy mostanában mi a pasiknál ez a nyúl mánia? Barátom elmesélése szerint kempo edzőjének is az van, én pedig értetlenül állok a dolgok előtt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12487 Dátum: 14 jan 11, 00:49:46 » |
|
Én se értem, hogy ha valakinek lehet macskája is, akkor minek más? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12488 Dátum: 14 jan 11, 00:50:22 » |
|
Hozzám csak véletlenül került, tesómtól fogadtam örökbe, mert a barátnője allergiás rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12489 Dátum: 14 jan 11, 00:50:55 » |
|
Azért aranyos mert van haja. És még menő is a haja. Az agglegényeknek ugyanúgy szükségük van ilyen társakra, mint a vénkisasszonyoknak. hogyha az életben boldog akarsz lenni csinálj zenekart és hogyha abból nem lesz semmi vegyél magad mellé egy kutyát vagy macskát társnak mert nem beszél vissza egy ilyen háziállat  Azért inkább fogadd meg az én tanácsomat Aes. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 00:52:50 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12490 Dátum: 14 jan 11, 00:54:54 » |
|
Ezek a tanácsok nekem már nem segítenek. Egy isteni csoda, az még talán, de más már biztos nem. Viszont macska jöhetne, bár újabban a kutya téma is nagyon rajtam van. xD Amúgy meg L. Ron Hubbard szerint nem zenekart hanem vallást kell alapítani, abban van a nagy lé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12491 Dátum: 14 jan 11, 00:55:48 » |
|
A nyúl pont olyan, mint a kutya és a macska keveréke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12492 Dátum: 14 jan 11, 00:57:02 » |
|
Amúgy szerintem is helyesek ezek a punk nyulak, csak furcsa az elképzelés ahogy egy pasi a nyuszival vacsizik (mert ők elvileg így szokták).
Mondjuk a férfi alapból egy furcsa teremtmény. Nehéz megérteni/megértenem. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #12493 Dátum: 14 jan 11, 00:57:35 » |
|
Mert mi a baj veled Aes? Nem nézel ki úgy mint Quasimodo és hülye sem vagy.  A férfi képlete: tesztoszteron -> parancs -> öld meg vagy dugd meg -> felettes én: Na jó, azért szeresd is.  Lehet túlzottan leegyszerűsítettem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 01:00:49 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12494 Dátum: 14 jan 11, 01:03:50 » |
|
Hát hülyének én se tartom magam, legalábbis annyira kirívóan, de a másik állításoddal erősen vitatkoznék. Kész katasztrófa. Meg hát sajnos nálam egyszerűen az van, hogy kurvára nem kellek senkinek. És ezzel nem tudok mit kezdeni. Ezért jobb a kutya macska, azok ugyan nem választhatják meg a gazdájukat, de legalább el lehet nyerni a szeretetüket, kutya esetében még a hűségüket is. Az nőkben már nem sok bizodalmam van. Meg úgy általában az emberekben se.
Noe, mi férfiak baromi egyszerűen működünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|