noemimi-chan
|
|
« Válasz #12345 Dátum: 14 jan 10, 00:41:01 » |
|
Én 1-kor, de előtte nap a vizsga miatt nem aludtam valami sokat és mivel azt is nyitott ablak mellett tettem azt hiszem, picit hőemelkedésem van.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12346 Dátum: 14 jan 10, 00:54:57 » |
|
Akkor mennyé aludni. Én zúzok animézni :Đ PACSKER!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12347 Dátum: 14 jan 10, 00:57:46 » |
|
Zúzzál! De parancsra nem megyek aludni. Azt viszont megparancsolom magamnak, hogy legkésőbb 9-kor felkelek és beteg sem leszek, nem vagyok hajlandó lázat mérni. Ezt pedig itt is megosztom:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 01:01:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12348 Dátum: 14 jan 10, 08:40:41 » |
|
Arra keltem, hogy az egyetem négyszer annyi ösztöndíjat küldött, mint szokott. Kivételesen jól indult a nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12349 Dátum: 14 jan 10, 08:55:58 » |
|
Nálunk az az öröm, ha nem küldenek tévedésből valami felszólítást, hogy ennyit, meg ennyit kell befizetni tegnapra. Mekkora pojácaság, ha megnézetem a gyerekkel az osztályunk által 11.-ben előadott musicalt és mutogatom, hogy ott van apa? Tényleg jó, hogy lecseréltem azt az avát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12350 Dátum: 14 jan 10, 14:45:57 » |
|
Ejtsétek is Lew-nek, mert a nagyon ötletes Levente igen frappáns átírása ez, s semmi más.
Itt a magyarázat !!! De akkor minek bele a w, elég lenne a v is.
Mert ettől leszek egyéniség =D Biztos nagyon örülni fog neki, hogy most is róla beszélünk, pedig nincs is itt.
hogy őszinte legyek igen =D A japánok hívhatnak Rew-nek mert szerencsétlenek és nem tudják kiejteni az L betűt =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 14:46:55 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12351 Dátum: 14 jan 10, 14:51:48 » |
|
A franciák meg ejtség löw-nek vagy löwu-nak?
Tegnap este kicsit ilyen talkshow hangulat lett itt a forumon xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12352 Dátum: 14 jan 10, 14:53:54 » |
|
Tudod miért beszélnek rólad Lew (aki CSAJ) még akkor is mikor nem vagy itt? Mert mindenki szeret! (Szívecskét szerettem volna berakni, de ez cukibb. ) Uuh Szabinak új avája van és még cool is! kronosz7, az elég gyakran elő fordul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12353 Dátum: 14 jan 10, 14:54:13 » |
|
A franciákat nem szeretem =D ők nem érdekelnek =D Amúgy üssétek be google-be hogy Lew és ámuljatok a képeken Mert mindenki szeret! Ez jó poén volt =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 14:55:59 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12354 Dátum: 14 jan 10, 14:57:25 » |
|
Amúgy üssétek be google-be hogy Lew és ámuljatok a képeken Én megpróbáltam, és csupa állatot láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12355 Dátum: 14 jan 10, 15:01:39 » |
|
Nem is akármilyen állatot, oroszlánt láttál kedves Aes. Az a probléma hogy Lew nem oroszlán, így nem illik rá ez a név.-.- (És most nem a hülye csillagjegyre gondoltam, igen azt mondtam hülye.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12356 Dátum: 14 jan 10, 15:03:51 » |
|
Ja, bocsi, szóval a legnagyobb állat az összes közül? Egyébként hogy állsz BSG-vel? Én az ünnepek alatt otthon voltam, nem néztem, és most a héten vettem fel újra a fonalat. Tegnap este voltak a "Ressurection Ship" részek, a második évadban szerintem ez az egyik legjobb történet, főleg mivel egybe esik a Cain admirális féle trollkodással.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 15:05:40 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12357 Dátum: 14 jan 10, 15:06:31 » |
|
Mondjuk szlovákul is a lew jelentése oroszlán, szóval ebben nem volt semmi ámulni való. Utálom, hogy amíg nem tudom az előző vizsga eredményét nem bírok normálisan tanulni. Bárcsak meglenne. (napi Noémit olvastátok) Mekkora pojácaság, ha megnézetem a gyerekkel az osztályunk által 11.-ben előadott musicalt és mutogatom, hogy ott van apa? Legalább jó darab volt? Nem hülye az a csillagjegy egyik legjobb barátom is oroszlán. Bár ha így belegondolok ő tényleg elég idióta, de ezt 5 év alatt egy padban vele megszoktam. (Amúgy még konzervatív is és érzelgős mint egy lány.) A vízöntő a legkirályabb csillagjegy, de ezt már mondtam. Mi több Tom is vízöntő. <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12358 Dátum: 14 jan 10, 15:11:14 » |
|
Nem, csak nincs megnevezve. Nos, Elkezdtük karácsony előtt, majd valaki betette a Band of Brotherst (nálunk az ilyen karácsonyi sorozat nálunk) és utána nem tettük be, de az első évad vége felénél tartok, hamarosan fojtatom szerintem, mert nagyon bennem van a "bugi". Uuh az a sztori rohadt jó, egyébként ahogy megcsinálták az a hajót, szerintem gyönyörű. Azokban a részekben nem semmik a párbeszédek, a kis susmusok s majdnem gyilkolászások. Közben te is hangulatot csinálsz nekem. >_< Én is az vagyok. Anno mindenki kérdezte tőlem, mi a csillagjegyem. Mondom nem tudom, DE nem is érdekel. Kérdezik mikor van a születésnapom, elmondtam, viszont hozzá tettem, hogy még mindig nem akarom tudni. Ezek után is közölték, ezt eljátszották párszor velem...-.- Viszont még mindig nem érdekel, de már tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12359 Dátum: 14 jan 10, 15:15:46 » |
|
Mi több Én is vízöntő vagyok :Đ Amúgy ez a beírom a nicknevem googleba tök durva csomó infót ki lehet deríteni az emberekről xD Pl. saját nicknevemnél a "teljes" nevemet kiadja meg a szül. dátumomat o.O és ami kellemes meglepi, h a régi amv-imet is megleltem ennek hála, már csak le kéne valahogy menteni őket Gagyik, de jó kis emlékek :Đ Minagi am nyugodtan elhagyhatod azt a 7-est a nevem mellől az csak a szerencse számom, de hívhatsz simán 7-esnek is xD De tök fura h valaki kronosz7-nek szólít xD Rá kéne venni bizonyos embereket, h írjanak már néha fórumra ne csak leskelődjenek :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|