24 nov 22, 20:54:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 821 822 [823] 824 825 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238798 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12330 Dátum: 14 jan 09, 23:57:52 »

XDDDDDDDDD

örülj, hogy ilyen kijelentés után nem Szafizok Durci

Amúgy az y is menő, pont mint a w meg az x xD

(Egyébként mégúgyse tudok írni, mint egyébként, izgulok a tegnapi vizsga miatt, remélem meglett T_T)

Tessék Sütikirályfika
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 23:59:18 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12331 Dátum: 14 jan 09, 23:59:38 »

Sapy sappy snappy  Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=nTvstJCe44o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nTvstJCe44o</a>

Kösz noémi, így már jobb. Durci
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12332 Dátum: 14 jan 10, 00:01:26 »

Benyomok egy képet és azt se veszi észre, hogy le -fikáztam. Muhahahaaaa!

Sajnos egyre inkább nézem a képet annál inkább látom a hasonlóságot. =/ Gáznak érzem magam, hogy igazat adok neked. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 00:04:38 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12333 Dátum: 14 jan 10, 00:04:00 »

Múltkor megdicsérted a nevem, teljesem meghatódtam.  Sír
Ilyen csak nagyon ritkán fordul elő, főképp a TO-s srác szokta dicsérgetni, de vele mindig közlöm, hogy készüljön a papírmunkára, mert jövőre már másikkal jövök vissza. Nevet

Idézet
(Egyébként mégúgyse tudok írni, mint egyébként, izgulok a tegnapi vizsga miatt, remélem meglett T_T)

ZH-időszak, ZH-időszak mindenhol.

Amikor kicsi voltam anya mindig a kicsi krokodilt énekelte!!! :DDDDDD LEGJOBB, NE SZIDD. ikszdé
Ja, ez másik kicsi krokodil, akkor szidhatod. xd
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 00:05:47 írta Saphira » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12334 Dátum: 14 jan 10, 00:04:49 »

Sapi, imádom a sapikat, vagyis inkább a fullcap sapikat :Đ Sapi <3

Am mint filmfaló jobb ha elhiszed mindegyik filmet láttam :Đ DE! Akkor sem olyan jó. Loki alakítás: egy elmebetegség jellemzőivel alapjában rendelkező arc, egy olyan beszédstílussal rendelkező személyiség akinek minden mondatából azt sugallja feletted állok, illetve kicsavart meggyötört gyerekkori emlékek mik arra késztetik láthatóan, hogy folyamatosan elferdítse a valóságot maga körül. Na én ezt nem mondanám egy egyszerű szerepnek, inkább látszóla egyszerűnek, a bonyolultnak látszó szerepek olykor lehet hogy egyszerűbbek, mivel több helyzetben többféle hatásokra kell reakciókat kifejteni csupán. Loki és ezekhez hasonló esetekben viszont folyamatosan fent kell tartani amiket leírtam független attól, hogy milyen megrendezett szituációkban illetve kialakított ráhatások mellet kell fentartani a szerepet, nehezebb szerintem hitelesen adni egy ilyet, plusz ez abszolúlt kitalált karakter. Lényeg a lényeg, jó szinész ő, de nem annyira, viszont az ilyen szerepekre kiváló.

De ha Norton lett volna Loki ugyanilyen szinten eljátszotta volna.  <--- Kérem a pofonokat :Đ
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12335 Dátum: 14 jan 10, 00:09:29 »

Sajnos egyre inkább nézem a képet annál inkább látom a hasonlóságot. =/ Gáznak érzem magam, hogy igazat adok neked. Szomorú

ez most jude-ra vagy lokira értetted?  Nevet

egy elmebetegség jellemzőivel alapjában rendelkező arc, egy olyan beszédstílussal rendelkező személyiség akinek minden mondatából azt sugallja feletted állok, illetve kicsavart meggyötört gyerekkori emlékek mik arra késztetik láthatóan, hogy folyamatosan elferdítse a valóságot maga körül.

Akkor már értem miért lettem Loki. xD

Norton-t meg már régen láttam.  Szomorú  Talán a 2009-es Leaves of Grass-ban legutoljára. Hová tűnt? Régebben imádtam.
..........................

Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12336 Dátum: 14 jan 10, 00:09:57 »

XDDDDDDDDD

örülj, hogy ilyen kijelentés után nem Szafizok Durci

Amúgy az y is menő, pont mint a w meg az x xD

Tessék Sütikirályfika

De Noé én nem külsőleg gondoltam, ez a kép k..vajó tiszta bancsy ebből a szögből :Đ Viszont közel sem olyan szellemi szintű mint a loki srác. Bani pedig az, emiatt egy kicsit elvont, de így szeretjük! :Đ Plussz ő olyan hogy néz ki a fejéből bambán és azthinnéd h lefagyott közbe meg valami apró dolgon úgy elgondolkozott hogy már nagy dolognak számít :Đ Ezt a padtársi kapcsolatunk alatt szűrtem le az évek során xD

Nem tudom hova tűnt de nagy űr tátong a helyén a szívemben T_T
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 00:11:23 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12337 Dátum: 14 jan 10, 00:13:14 »

Am mint filmfaló jobb ha elhiszed mindegyik filmet láttam :Đ
Persze én meg most jöttem le a falvédőről. ikszdé
Nem hiszem el, hogy láttad a Hollow Crownt.

Saphira a másik név is szép lesz, de én még mikor nagyonrégen megtudtam a neved is mondtam, hogy szép. Már kiskorom óta tetszik, az egyik unokatestvérem is az a szerencse érte, hogy úgy hívják, mint téged, irigylem is. Szép, nőies név.

Am köszönöm a képet. Nevet 

ez most jude-ra vagy lokira értetted?  Nevet

Judera.

Kroni: tudom, hogy nem külsőleg értetted. Már megint hülyének nézel. Nyelvesít Sebaj hozzászoktam.
A kép azért került be, hogy boldoggá tegyem Syzyt, ez az időszak gyengévé tesz, hajlandó leszek ilyenekre. T_T

Amúgy meg ennyi erővel rengeteg ismerősömre rá tudnám húzni, hogy Lokis.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 00:17:10 írta noemimi-chan » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12338 Dátum: 14 jan 10, 00:24:35 »

Jó azt tényleg nem voltam hajlandó még megnézni de már egy éve talonban van Nevet.. Az a baj túl sokat olvastam erről is, mert akkora tini lázt robbantott ki a 3 színész, de majd egyszer pedig tényleg megfogom nézni Nevet... Sokkal sokkal nehezebben emészthető filmeket is megnéztem már.. Nevet

Nem néztelek most se hülyének, de muszáj volt leírnom, hogy nem külsőleg gondolom, mert külsőleg télleg hasonlít judera Nevet

De én nem mondtam el részletesen, h miért lokis bani. Mondtam, hogy az egy fogalmazás lenne, és ne várjátok el tőlem most, hogy azt elkészítsem Nevet.  Na de a lényeg nagyon sok olyan jellemzője van ami szerintem passzolna hozzá, és szerintem baniból nincs még1 akire rátudnám illeszteni ezeket a dolgokat elég egyedi ember Nevet Te is elég jól ismered ezt nem vitathatod Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 00:28:19 írta kronosz7 » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12339 Dátum: 14 jan 10, 00:27:53 »

Kibeszéltek. Durci

Cigivel az arcba várok a vonatra, megvan a jegyem bugacra meg vissza.

Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12340 Dátum: 14 jan 10, 00:30:25 »

De legalább nem a hátad mögött Nevet

Am miért, cáfolod az állításomat? Nevet Vigyázz tudom hol laksz Hümm-hümm
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12341 Dátum: 14 jan 10, 00:32:18 »

Nagyon élveztem, sok helyen furcsa, de ez letudható annak, hogy mégiscsak egy Shakespeare szöveget szavalva színpadiasan is kell azért mozogni és ez furcsán hat a filmvásznon. Am nem olyan jó mint amennyire érdekes. Viszont az valami gyönyörű ahogy Tom Shakespearet szaval. (Pont annyira, mint a mosolya. Pirul)

Én nem is beszéllek ki kikérem magamnak. Inkább mennyünk aludni, hogy holnap tanuljunk. Csak az a baj, hogy még sorozatot nézek, és nem is annyira jó sorozat. T_T
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12342 Dátum: 14 jan 10, 00:35:06 »

Én meg 17 órakor keltem az a baj xD...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12343 Dátum: 14 jan 10, 00:37:44 »

Akkor én egész korán keltem. 3-kor, amikor is leszóltam öcsém, hogy hogyhogy nincs iskolában. Erre közölte, hogy mennyi az idő. Szomorú Holnap nem engedhetem ezt meg magamnak.
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12344 Dátum: 14 jan 10, 00:39:15 »

Na ja, de én reggel 09 órakor feküdtem le aludni, éjszakás voltam... és ráadásul melós éjszaka volt eléggé..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 821 822 [823] 824 825 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins