Syzygy
|
|
« Válasz #12240 Dátum: 14 jan 08, 23:55:05 » |
|
Akkor most jutottam el oda hogy el is olvassam mi van kiírva. xD jah csak utána lesérültél és már nem megy úgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12241 Dátum: 14 jan 08, 23:56:45 » |
|
Lesérülni már 15 évesen lesérültem épp azelőtt, hogy regisztráltam ide, tudtam hogy itt társakra találok
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12242 Dátum: 14 jan 09, 00:05:31 » |
|
Mekkora véletlen !!! Én is pont 15 évesen sérültem le :S Talán már említettem, nem vagyok benne biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12243 Dátum: 14 jan 09, 00:09:13 » |
|
milyen típusú sérülésekről beszélünk ? mert ha fizikai akkor én 1 évesen sérültem le
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12244 Dátum: 14 jan 09, 00:15:57 » |
|
Mi történt hogy olyan fiatalon lesérültél.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12245 Dátum: 14 jan 09, 00:19:03 » |
|
levágtam az ujjam utolsó percét egy varrógéppel de visszatették hála istennek csak pöppet ferde
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12246 Dátum: 14 jan 09, 00:21:50 » |
|
Mekkora véletlen !!! Én is pont 15 évesen sérültem le :S Talán már említettem, nem vagyok benne biztos Én előre tudtam, hogy itt lesznek emberek akik úgy jártak, mint én. Csak ezért regisztráltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12247 Dátum: 14 jan 09, 00:22:20 » |
|
levágtam az ujjam utolsó percét egy varrógéppel Az szívás. Nekem anyám nyelvének a legvége hiányzik mert kisgyerekként kiesett a kiságyból és leharapta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 00:26:19 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12248 Dátum: 14 jan 09, 06:42:18 » |
|
ám miért is szidjuk egymást?
Ugye tudod, hogy az ám szót még mindig nem tudod helyesen használni? XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12249 Dátum: 14 jan 09, 08:08:19 » |
|
Az interneten lehet kábítószert, fegyvert, meg lopott festményt vásárolni, de nincs egy kép sem, amint Neferpitou Medusával enyeleg. A számomra tökéletes avatárkép nem létezik. Az anusba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12250 Dátum: 14 jan 09, 10:20:45 » |
|
Olyat nem is rakhatsz ki, úgy, hogy, nem is gond neked. De tuti rosszul kerestél rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12251 Dátum: 14 jan 09, 10:43:18 » |
|
Kezdek kikészülni. Az egyik prof mögöttem órák óta műtétekről magyaráz ordítva és egyéb borzalmakról. Az előbb ezt mondta: "Has... jó írjuk azt, hogy belek." Előtte meg: "Á az jó, sok vér van."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12252 Dátum: 14 jan 09, 10:48:30 » |
|
Egy ártatlan csók is szabálysértő? Ez olyan szomorú.
Tényleg, csak engem nem zavar, ha párok az utcán, vagy buszon/vonaton csókolóznak?
Am megnéztük a Vacakot. Én élveztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12253 Dátum: 14 jan 09, 11:05:28 » |
|
Az nem biztos, csak, ha durvábbat raksz ki. Uh nem teszed be ezt a képet inkább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12254 Dátum: 14 jan 09, 11:12:27 » |
|
Nem, ő csak egy semmitérő minion volt. Pitóban inkább a bűbájos személyisége fogott meg. Az a vallatási módszer, áhh.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|