Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12180 Dátum: 14 jan 08, 00:06:46 » |
|
Ablak! xDDDDDDDDDDDDDD
A barátom Mr. Bátortalan a Cosmo szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12181 Dátum: 14 jan 08, 00:41:13 » |
|
heo neked nem lew-el kéne tanulnod? azt tudom hogy Miskolcon vagy, csak azt nem hogy mit csinálol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12182 Dátum: 14 jan 08, 02:25:49 » |
|
Jelenleg alszik. Rita, a Cosmo SOHA nem hazudik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12183 Dátum: 14 jan 08, 02:36:12 » |
|
Hát igen mind tudjuk, hogy minden női magazin hiteles, de a cosmo az egyik leghitelesebb, talán csak a kiskegyed előzi meg xD
Még annyit kell tanulni T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12184 Dátum: 14 jan 08, 02:44:14 » |
|
Aludni is kell Noé.-.-' Uuuh volt itthon Cosmonk, kis korunkban, anyukám ingyen kapta az akkori munkahelyén és haza hozta, mert miért ne. Kisebbik bátyámmal és a nővéremmel mindig kitöltögettük a kérdőíveket. Tényleg nem voltunk idősek, szerintem a nővérem 10éves se volt. Ezt mindig akkor csináltuk mikor nem tudtunk aludni, behoztuk az újságokat a szobánkba és olvasgattuk fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12185 Dátum: 14 jan 08, 05:18:31 » |
|
Most megyek aludni (sajnos így jár az aki délig aludt, pedig lett volna más dolga is, 2-től vizsgázom szóval 11-re állítottam ébresztőt, átnézni már nem lesz sok értelme, de legalább össze tudom magam szedni. Nagyon jó lenne ha most ez összejönne. -.-"
Éhes is vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12186 Dátum: 14 jan 08, 05:29:44 » |
|
Túl jól működött a tiszaóra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12187 Dátum: 14 jan 08, 06:32:12 » |
|
És még lecsapni se lehet, mint egy normál ébresztő órát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #12188 Dátum: 14 jan 08, 08:07:16 » |
|
Nálunk a macskaóra lépett működésbe negyed 6 körül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12189 Dátum: 14 jan 08, 08:21:00 » |
|
Nálam a Borsod Volán óra a szabvány, de az csak háromnegyed hatkor van. meg mostanában nem is mindig ébredek fel arra az 5-6 buszra ami az ablak alatt elhúz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12190 Dátum: 14 jan 08, 11:32:21 » |
|
Felébredtem 1x 10-kor amiatt, hogy berendezés ábrák járnak a fejemben, de nem tudom, hogy is néznek ki pontosan, megnéztem és visszaaludtam, szal most lehet vizsgázni. (de ezeket a berendezéseket még mindig nem tudom -.-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12191 Dátum: 14 jan 08, 14:00:02 » |
|
Hölgyeim és Uraim! Örömmel jelentem, hogy az aminosavak lebontását húztam és megbuktam. Kár, hogy nem szabad káromkodni a fórumon. (Egy "kutya rúgja meg" azért belefér.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12192 Dátum: 14 jan 08, 14:06:56 » |
|
Kárpótlásként írok egy hsz-t, hogy gyönyörködhess az avámban. Nekem nagyon bejön, talán mert olyan a haja, mintha vizes lenne és a nők többsége vizes hajjal a legszexibb. Vidítson fel téged is a szexi vizes haj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12193 Dátum: 14 jan 08, 14:41:05 » |
|
Itt fekszünk, vándor, vidd hírül a spártaiaknak: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza. Valószínűleg sikerült a vizsga, bár a jegyre majd kíváncsi leszek konkrétan. Viszont Lew elböszmélte a vizsgáját, tuti megbukott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12194 Dátum: 14 jan 08, 14:46:44 » |
|
Szerintem egy bukás megfelelő ok egy mindenki által tolerált rendes káromkodásra. Sajnálom legközelebb menni fog
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|