24 nov 26, 00:24:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251509 alkalommal)
0 Felhasználó és 127 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12150 Dátum: 14 jan 07, 21:46:22 »

Meg az, amikor a teremben tudod meg, hogy vannak tételek, mert a tanár előadáson azt hazudta, hogy a vizsga egy beszélgetés lesz mindenféléről, ami a témához kapcsolódik.

True story. Nevet

De tényleg. Ezt nevezik kibaszásnak. xD

Ha már jegyek meg százalékok: én hányszor álmodoztam arról, hogy milyen jó lenne, ha nem is lennének ilyenek, csak két "jegy": "átment" és "nem ment át". xD -- Na, nyilván nem 5ös után voltak ilyen ötleteim. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12151 Dátum: 14 jan 07, 21:48:39 »

Nálunk is mondták, hogy beszélgetünk a kémiáról, csak nekünk leesett, hogy egy tétel van és az a könyv.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12152 Dátum: 14 jan 07, 21:50:40 »

Kémia nálunk is így volt, a kötetlen beszélgetés általában a könyvet jelenti.

Fizikából anno voltak tételek, amik szóról szóra átfedték a könyv fejezetcímeit, szóval így is ugyanaz. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12153 Dátum: 14 jan 07, 21:51:06 »

Ennek ilyesmi szokott lenni a magyarázata. ikszdé

Amúgy nem tudom, az szemétségnek számít e, ha magad választhatod ki, hogy melyik tételt mondod el, viszont erről előre senki se szól. ikszdé

"beszélgessünk a kémiáról" Jól kezdődik. Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12154 Dátum: 14 jan 07, 21:53:27 »

Az nem számít szerintem szemétségnek. Micsoda alliteráció. xD
Mondjuk azért gondolom így, mivel mindig megvannak a tételek amikre koncentrálok.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12155 Dátum: 14 jan 07, 21:59:22 »

Ezek azok a "de jó lenne ha ezt húznám de úgyse fogom" tételek. xD

+ még egy variáció, nálunk ilyen is volt: a tanár választ, nem te húzol. Nevet Ez viszont szerintem szemétség, mert a kivételezésre lehetőséget ad. Jó, azért általában többé-kevésbé egyforma tételek vannak, viszont a tanár (főleg kis létszámú szemináriumon) úgyis nagyjából tudja, hogy mi ment neked jobban/rosszabbul.

Azért azt hozzáteszem gyorsan, hogy védjem a mundér becsületét, hogy azért nálunk se sok ilyen trükkös tanár volt. A többség normálisan vizsgáztatott. (Egy vagy két tétel + belekérdezett esetleg még másikba is, ha határeset voltál két jegy között)
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12156 Dátum: 14 jan 07, 22:03:00 »

Itt általában kihúzod a tételedet, elmondod, majd elkezdi kérdezgetni a kedvenc témáit. Azok talán még jobban számítanak, mint a tételed.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12157 Dátum: 14 jan 07, 22:03:19 »

Múltkor egy csaj kitette facebookra, hogy holnap vizsgázik, reggel óta tanul rá (sic!), és még mindig hátra van neki 30 oldal (ekkor 21-et ütött az óra).

Egy másik pedig válaszolt neki, hogy ő is vizsgázik 130 oldalból, és ez milyen szörnyű, nagyon hosszú a puska is.

Jót röhögtünk ezen csoporttársakkal, és megbeszéltük, hogy vizsga előtt este mi is kiírjuk:
"Holnap vizsgázom. Még hátra van 2100 oldal funkcionális a., 1500 oldal sobotta, és 820 oldal szövettan." Nevet

Az a szomorú benne, hogy már 10 napja megállás nélkül a nap 10-12 órájában tanulom, kezdek szellemileg teljesen lefáradni, egy hétig száműztem magam az albérletbe, ahol nem találkoztam emberekkel ezalatt egyszer sem, és ki sem mozdultam egész nap, tényleg nem csináltam mást, csak tanultam meg néha beböffentettem valami hülyeséget a duma topicba, de mivel olyan szarul álltam anatból, hogy még az ereimet is felvágtam és haza kellett jönnöm, és emiatt elment egy napom, és olyan rettenetes bűntudatom van/volt, hogy majdnem megőrültem, és ma is alig haladtam, amit meg haladtam, elfelejtettem, és kurvára meg fogok bukni, mert nem lehet ennyi idő alatt megtanulni x ezer oldalt, és hiába kelek fel reggel nyolckor és tanulok 8-ig, 9-ig, úgy érzem nem haladok egy kicsit sem, és már mindjárt megőrü... na szóval, ennek ellenére tényleg annyi van még hátra, amit előbb felsoroltam.  Szomorú

---------szerk.----------------
Nálunk szemináriumi/gyakorlati tanár nem vizsgáztathat. Nem is értem, nálatok ez hogy volt, elég sok visszaélés történhetett.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 22:10:18 írta Saphira » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12158 Dátum: 14 jan 07, 22:10:11 »

Itt általában kihúzod a tételedet, elmondod, majd elkezdi kérdezgetni a kedvenc témáit. Azok talán még jobban számítanak, mint a tételed.

Egész jegyet is lehet javítani a kedvenc témákkal? Nevet

Saphi! Nem sok olyan embert láttam életemben, aki na úgy ment volna át egy tényleg nehéz vizsgán, hogy ne ugyanezeket mondta volna előtte. ikszdé És most ne a megvetett bölcsészekre gondolj, azért ismertem én már korábban is orvostanhallgatókat meg más nehéz szakokra járó embereket. Szal, hajrá, ha tanulsz, menni fog, különben egy orvos se lenne a világon, ha a kurva sok tanulással ne lehetne ezen átmenni.

Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12159 Dátum: 14 jan 07, 22:17:51 »

Jajj nem, azok rontanak. Ha nem tudod a tételed, akkor el se jutsz a kedvenc témákig.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12160 Dátum: 14 jan 07, 22:20:03 »

Odáig értem. Arra gondoltam, hogy pl ha 3asra tudod a tételt, kaphatsz e még négyest a tanár kedvenceivel? Vagy csak akkor ha mondjuk a tétel is 3as és 4es között áll?
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12161 Dátum: 14 jan 07, 22:21:31 »

Nem. De ha nem tudod, akkor megbuksz.
Meg szóbelin nem nagyon állunk két jegy között.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12162 Dátum: 14 jan 07, 22:24:34 »

Nálunk mindig a tárgyfelelős vizsgáztat amennyiben szóbeli van, de ez az alacsony létszámú tanári karnak köszönhető, meg a legtöbb tárgy amúgy is írásbeli vizsgás tételek nélkül, random kérdésekkel az anyagból bárhonnan.

Volt még gólya koromban szerves kémiám ott volt olyan, hogy szóbeli és írásbeli vizsga, a kérdések azok voltak mint zh-kon csak itt tételekké rendezve. A zh-im jól sikerültek mind, megírtam az anyagot, tanárnő ránézett, azt hittem legrosszabb esetben 3-as, de nem, azt mondta aminosavak közül ezt ezt és ezt írjam le a 2-esért, valamint az ATP-t és egy béta karotint (ami olyan cuki szerintem). Nem volt vészes, csak meglepett, hogy nem beszélgettünk. Ugyanezt csinálta tanárnő környezetvédelmi farmakológián. Mondjuk az csak C-tárgy így javítottam belőle, hogy 4-es legyek, szerencsére elő vizsgás volt.

Biometrián volt anno évfolyamtársam akitől megkérdezte a tanár, hogy kérdezze-e a négyesért, de ha nem tudja a választ megbukik. Abból a tárgyból eskü nem tudom hogy mentem át, csak pislogtam mikor kérdezte a tanár úr, hogy elégséges jó lesz-e.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 22:25:53 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12163 Dátum: 14 jan 07, 22:27:41 »

Na, hát akkor sziasztok.

Syzygy, ezt csak neked a holnapi koránkeléshez:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xQKK6S03A40" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xQKK6S03A40</a>

Olyan feleslegesek az ilyen videók, de legalább fél percig azt hiszed, tényleg erőt adott. Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12164 Dátum: 14 jan 07, 22:36:30 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=hG_VouJ9lMk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=hG_VouJ9lMk</a>

Nekem ez ad erőt. xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 809 810 [811] 812 813 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins