24 nov 22, 21:20:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 808 809 [810] 811 812 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239142 alkalommal)
0 Felhasználó és 231 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12135 Dátum: 14 jan 07, 20:58:55 »

Meghallgatnék a perineumról egy Benedict monológot, ad bene placitum Hiddlestonnal is. Azért inkább egy női testen szemléltessék.

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12136 Dátum: 14 jan 07, 21:00:10 »

Jajj, de nincs ihletem a szakdoldozat íráshoz... Minden megvan, adatok, térképek, irodalom, meg minden, már csak a szikra hiányzik. Ha lenne szikra, egy szuszra megírnám, de hát nincs.
Jó panaszkodni.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12137 Dátum: 14 jan 07, 21:13:00 »

Én éppen ezzel akartam erőt gyűjteni anatra:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Bj833ZtN53k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Bj833ZtN53k</a>

Erre jött az a mondat: "az élet misztérium, ne pazarold arra az idődet, hogy megértsd". Kösz. Nevet

"Ez itt a pokol, uraim, higgyétek el. Vagyis itt várhatunk, míg a szart is kiverik belőlünk, vagy küzdhetünk, hogy kijussunk a fényre, és ott is maradjunk. Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. Az egyetem nemcsak napfény és szivárvány, ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni mint az anatómia intézet. De nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass a vizsgáztatóra, ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki. Ez gyáva duma, és te fiam, te nem vagy gyáva. Te jobb vagy annál!"

Haha!
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:14:23 írta Saphira » Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12138 Dátum: 14 jan 07, 21:19:33 »

de ismerős az, vajon miért...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58</a>

ez egy kicsit hamarabb lett feltöltve, és pont ugyanaz  Hümm-hümm

Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12139 Dátum: 14 jan 07, 21:21:15 »

És nem kurvára mindegy, melyiket linkelem, ha a szöveg nem változott? A videót meg úgy sem nézem, hidegen hagy, hogy lovak ugrálnak-e benne, vagy izomagyú emberek.

Amúgy menj vissza  a trollbarlangba, mondtam már párszor, hogy ez egy zárt klub, és te pont nem vagy tag.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:22:32 írta Saphira » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12140 Dátum: 14 jan 07, 21:23:36 »

Én nem igénylek sokat csak egy normálisan lejátszható sorozatrészt, hogy utána visszaülhessek tanulni. De anélkül nem megy!
Kibebaszott aminosavszintézisek! Meg se tudom őket különböztetni, nemhogy leszintetizálni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12141 Dátum: 14 jan 07, 21:25:04 »

Nekem ez a kedvenc jogos videóm.  menjünk be az első körben menjünk be és feleljünk. a kettesért? a kettesért!  Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=G82xH8sc6oQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=G82xH8sc6oQ</a>

Sőt mutatok jobbat, ott vagyunk, és innen nézve nem tűnik valami szignifikáns dolognak a holnap vizsga. xD

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:27:02 írta Syzygy » Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12142 Dátum: 14 jan 07, 21:27:37 »

Nem, mert az csak egy copy, az eredetivel meg egy ember dolgozott  Hümm-hümm

Amúgy menj vissza  a trollbarlangba, mondtam már párszor, hogy ez egy zárt klub, és te pont nem vagy tag.  ikszdé

Igen? Pedig nem is beszéltünk még... Hmm?  Meg kinek kell tagság, ha a bizti boyok beengednek, meg amúgy is szólás szabadság van  Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12143 Dátum: 14 jan 07, 21:28:33 »

Mi az a pont, ahol az újoncból tag lesz? Nevet Mármint ezen mindent tag átlépett már, de szerintem senki még csak hozzávetőlegesen sem tudja megmondani, hogy hol. Nevet

Am tök jó, hogy egy kedves női arc mosolyog rám, mikor feljövök a fórumra. Nem is olyan buzis a női ava!
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:34:47 írta gman » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12144 Dátum: 14 jan 07, 21:28:54 »

Aminosavszintézis jó téma volt. Szerettem. Amúgy nem, csak visszatekintve rá, megszépült az is, ahogy az anat nem fog. Nevet

Kettesért?
Üdvözöllek nálunk:

És ebben az a szomorú, hogy halálosan komoly. Nevet

Miért kell ahhoz beszélnünk, hogy visszaküldjelek a trollbarlangba? Bizti-boyok? Nevet
Nincs szólásszabadság, ezt már észrevehetted volna.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12145 Dátum: 14 jan 07, 21:35:54 »

Cuki ez a százalékolás.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12146 Dátum: 14 jan 07, 21:37:49 »

Meg még az a pillanat jó, amikor terembe belépve derül ki, hogy 2 tételt kell húznod.  Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12147 Dátum: 14 jan 07, 21:41:50 »

Meg az, amikor a teremben tudod meg, hogy vannak tételek, mert a tanár előadáson azt hazudta, hogy a vizsga egy beszélgetés lesz mindenféléről, ami a témához kapcsolódik.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12148 Dátum: 14 jan 07, 21:43:15 »

Ma engem a következő hvg cikk mosolyogtatott meg:
http://hvg.hu/elet/20140106_Itt_az_idealisan_szervezett_vizsgaidoszak

Illetve az index:
http://index.hu/tudomany/2014/01/07/rohogje_szembe_a_szakdolgozatat/

Én érzem hogy holnap megírom 3-asra a műveleteket Durci, csak az a baj hogy nagyobb az esélye, hogy még csak át se megyek... mert nem elég, hogy zh-n kellett kínlódni a számolással, itt is teljesíts belőle minimumot -.-

Meg még az a pillanat jó, amikor terembe belépve derül ki, hogy 2 tételt kell húznod.  Nevet
Az szerintem nem olyan vészes. Mondjuk én sejtettem, hogy így lesz, csak nem tudtam. De legalább azt mondták, ha csak egyikből bukok meg legközelebb csak 1-et kell húzni, miután megríkattak az 1. után megbuktam mind a 2-ből.

A legjobb akkor is amikor nincsenek tételek csak vágj be minden berendezés rajzot és képletet, meg dimenzionál analízist...
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 07, 21:44:18 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12149 Dátum: 14 jan 07, 21:45:41 »

meg amúgy is szólás szabadság van  Nevet
Ezt olvasd el és megtudod, hogy miért nincs szólás szabadság. Ami szólásszabadság.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 808 809 [810] 811 812 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins