Syzygy
|
|
« Válasz #12075 Dátum: 14 jan 06, 21:20:40 » |
|
Ide nekem azzal a kaláccsal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12076 Dátum: 14 jan 06, 21:25:25 » |
|
Ide nekem egy doboz sörrel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12077 Dátum: 14 jan 06, 21:28:10 » |
|
Ide nekem azzal a forralt borral!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12078 Dátum: 14 jan 06, 21:29:01 » |
|
Ide nekem azzal, hogy holnap ne kelljen dolgozni menni, és tudjak hajnalig BSG-t nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12079 Dátum: 14 jan 06, 21:32:09 » |
|
Most az egyszer bemegyek helyetted, de csak mert BSG-t néznél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12080 Dátum: 14 jan 06, 21:56:43 » |
|
No offense de én mint műszaki karos hallgató, kötelességemnek érzem, hogy néha beszóljak a bölcsészeknek =D
Ha most Lámpás lennék, megkérdezném, hány ponttal jutottál be arra a híresneves műszaki karra, de nem vagyok Lámpás, szóval nem kérdezem meg. Tudom, a ponthatárok soha nem jó kiindulópontok semmi megítéléséhez, de jók, hogy Lewt idegesítsük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12081 Dátum: 14 jan 06, 22:05:59 » |
|
Jó de Lámpás is majdnem bölcsész...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12082 Dátum: 14 jan 06, 22:08:47 » |
|
Ha a szociológiát itt bölcsésznek értékeljük, akkor a politológia is az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12083 Dátum: 14 jan 06, 22:08:54 » |
|
Saphi, direkt nem játszottam ki ezt a kártyát, erre te. xDDD Most az egyszer bemegyek helyetted, de csak mert BSG-t néznél.
Én benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12084 Dátum: 14 jan 06, 22:14:09 » |
|
Tudom, a ponthatárok soha nem jó kiindulópontok semmi megítéléséhez, de jók, hogy Lewt idegesítsük. Szerintem nem idegesíti, sőt még büszke is. De mondjuk vannak helyek ahova pontok se kellenek, ilyen a Szent Pál Akadémia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12085 Dátum: 14 jan 06, 22:26:02 » |
|
Nem értem miért bántjátok a szegény bölcsészét..:'((( Nélkülük még a végén önkiszolgáló lenne a meki!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12086 Dátum: 14 jan 06, 22:31:00 » |
|
Pussz neked is, kedves Gman! Van már újra útban levő kislányod/kisfiad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12087 Dátum: 14 jan 06, 22:34:10 » |
|
Most hogy a mi évfolyamunknak itt a pályaválasztás ideje, nálunk is felmerültek érdekes szakok.. Kitöltöttem mindenféle rongy tesztet kíváncsiságképp, az egyik kutatómérnöknek akart elküldeni, másik altajisztikára, a harmadik szerint zsidó kultúrtörténetet kellett volna hallgatnom (??). Nagy értelme volt annak a fél órának is.. De amilyen órákat irodalomfogalmazásokkal elverek, azok sem szolgálják igazából szellemi fejlődésem. Példa a témákra: -a rútnak, mint esztétikai minőségnek a világirodalomra kifejtett hatása- érvelés-(mit kell bebizonyítani??)-6 oldalban -törvény a káromkodás ellen-érvelés, megadva Rákóczi 1705-ös katonai törvénykönyvének cikkelyei forrásként-3 oldal -"az élet füve"-reflektálj a fogalomra, hozz fel minél több irodalmi példát (?!?!)
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12088 Dátum: 14 jan 06, 22:42:43 » |
|
A nem-bölcsészek többsége előtt is a Mekishez hasonló karrier áll (vagy legalábbis hasonlóan "értelmes" meló, hasonlóan versenyképes fizetésért), de nekik előtte még ráadásul többet is kell szopniuk a vizsgaidőszakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #12089 Dátum: 14 jan 06, 22:44:22 » |
|
Ha emlékeznék a címére, akkor eleve azt írtam volna. De ha minden áron mangás oroszlánt akarsz, akkor az a Noragamiban is van. Naa, Mini, megtörted a láncot. De igazad van, a mézeskalács forralt borral a jó. Azt is tervezem már egy hete, hogy csinálok, csak még nem jött össze, pedig minden van itthon hozzá. Egyébként kezdem azt hinni, hogy Syzy túlontúl szereti a hasát. Vagy a hsz gyártást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|