gman
|
|
« Válasz #12060 Dátum: 14 jan 06, 19:54:18 » |
|
A Szavamba vágtatok. Nem akartam gyereket, de most, hogy összejött, mégis én vagyok a legboldogabb ember a világon. Legközelebb hagyjátok, hogy végigmondjam, amit akarok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12061 Dátum: 14 jan 06, 19:59:36 » |
|
Amúgy nyugodtan bölcsészezzetek tovább, ha ettől jobban érzitek magatokat. Csak legalább egyszer kötelességemnek éreztem, hogy némi ellenállást tanúsítsak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12062 Dátum: 14 jan 06, 20:09:15 » |
|
Az a szép pont ebben a fórumban, hogy a tabuk és a korlátok ledöntése zajlik nap mint nap. Akkor lesz egészséges és elfojtásmentes világ, ha majd a zsidók is tudnak nevetni Auschwitzon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12063 Dátum: 14 jan 06, 20:17:45 » |
|
Én voltam ott és a csoportban az egyik pali elmosolyodott, hogy mekkora zsidóság már, hogy nem szeretik, hogy fényképezel, mert van "ajándékbolt" és ott vedd meg a könyveket és egyebeket. Mindenesetre érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12064 Dátum: 14 jan 06, 20:25:40 » |
|
Miért is járok fel ide? Miért kell ennyire oltani a bölcsészeket folyton? Oké, nem éppen jól fizető munkák vannak annál a karnál, de azért annyira nem lehet rossz. Inkább az, mint a robotolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12065 Dátum: 14 jan 06, 20:26:14 » |
|
Tudom, ezt is, meg még pár hasonló érdekességet olvastam már egy, mondjuk úgy, átlagosnál tökösebb történész útibeszámolójában. Mennyire király ez a BSG. Most folytatom tovább az újranézést. (csak mert már vagy 5 oldal volt itt sorozatok nélkül. xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12066 Dátum: 14 jan 06, 20:33:34 » |
|
Inkább az, mint a robotolás.
X"DDDD Ja, hogy tartalom is kéne ide? Pedig én azt hiszem kifejtettem amit akartam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 20:34:08 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #12067 Dátum: 14 jan 06, 20:38:11 » |
|
Most mi van? Ez saját vélemény. Tudomány valamennyire érdekel, de nem vagyok elég jó ahhoz. Gazdaság, na az végképp nem érdekel.
Inkább legyen olyan munkám, amit örömmel csinálok és eddig nagyon a bölcsész felé húz a szívem (nem a hamburgerkészítő és társai féle).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12068 Dátum: 14 jan 06, 20:43:34 » |
|
Heo. Nagyon tetszik az új avatárod. Végreee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12069 Dátum: 14 jan 06, 20:44:31 » |
|
Inkább az, mint a robotolás.
X"DDDD Ja, hogy tartalom is kéne ide? Pedig én azt hiszem kifejtettem amit akartam... egy ikszdé többet mond 1000 sornál =D egyébként nekem is hasonló volt a reakcióm =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12070 Dátum: 14 jan 06, 20:47:21 » |
|
Noe, men én akartam a gyereket, nem az én saram. Best Daddy... Ever... Scumbag Father =D Szigorúan Comic sans !!!! Gman no offense de ezzel túl magas labdát adtál =D Lehet túl mainstream, de nekem tetszett a kép... (Lew Time)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12071 Dátum: 14 jan 06, 20:51:08 » |
|
Heo. Nagyon tetszik az új avatárod. Végreee.
Nekem nem, épp most mondtam, hogy tegyen ki gonosz vigyort vagy valamit. Rossz így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12072 Dátum: 14 jan 06, 20:55:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #12073 Dátum: 14 jan 06, 21:11:41 » |
|
Valamelyik nap belefutottam egy mangába, amiben volt egy oroszlán, és az jutott eszembe, hogy heo avájának jó is lenne. °___° Egyébként nem tudom, ki említette meg a jó tanárokat, de igaza volt, kellenének. Két embert is ismerek, akik történelmet tanulnak. Egyik a lakótársam, deee már előre sajnálom a diákjait, akiket majd tanítani fog, mert már most rossz nézni, amit csinál, de ne legyen igazam. Gimiben, negyedik végén az angoltanárnőm engem is megpróbált szugerálni az angol szakkal, de nem jött össze neki. De a fizika meg a matek jóóó~ sőt, csodás! *-* Miért utáljátok? hanii Nekem pont a társadalmi tárgyaktól állt égnek állandóan a hajam. Sütöttem egy csomó mézeskalácsot. Először csináltam tök egyedül. Csak még nem volt időm mindet kidíszíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12074 Dátum: 14 jan 06, 21:19:00 » |
|
Ide nekem azzal a mangával!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|