24 nov 22, 21:01:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 802 803 [804] 805 806 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238814 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #12045 Dátum: 14 jan 06, 18:58:52 »

Nekem egész jó napom volt, pedig azt hittem, hogy szörnyű lesz. Megtudtam, hogy a szünet alatt összejött két osztálytársam, és ez egy olyan párosítás, amit álmomban sem gondoltam volna, és úgy az 5. óra után sikerült megemésztenem, hogy együtt vannak. Nevet Egyszerre morbid és aranyos pár.
Ne piszkáljátok már a bölcsészeket, folyton azt kérdezgetik tőlem, hogy milyen irányban szeretnék továbbmenni, és igazából fogalmam sincs, de néha hozzáteszem a lehetőségek listájához a bölcsészkart is. Szomorú
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12046 Dátum: 14 jan 06, 19:01:39 »

16-17 éves koromig még én is azt hittem, bölcsész leszek, egyenlőre nem úgy néz ki hogy leszek is, de még bármikor lehetek, ha úgyhozza a sors. ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12047 Dátum: 14 jan 06, 19:03:52 »

Ez még 15 évesen nagyon vicces, de azért engem komolyan érdekelne, hogy milyen karriert lehet bölcsészként befutni?
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12048 Dátum: 14 jan 06, 19:04:53 »

Jó, de te értesz a kémiához legalább tudtommal, én meg úgy vagyok a kémiával, hogy bemagolom, és imádkozok a 3-asért. xD Fizika szintúgy, matek meg... nos, azt inkább meg sem említem.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #12049 Dátum: 14 jan 06, 19:08:38 »

Megtudtam, hogy a szünet alatt összejött két osztálytársam, és ez egy olyan párosítás, amit álmomban sem gondoltam volna, és úgy az 5. óra után sikerült megemésztenem, hogy együtt vannak. Nevet Egyszerre morbid és aranyos pár.

Kb. ugyanez megtörtént ma velem. Nevet
Kémia, Fizika, Matek nekem se megy, de igyekszek is olyan pályát választani, amiben nem ezekre helyezik a hangsúlyt...
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12050 Dátum: 14 jan 06, 19:10:45 »

Kicsigo (pussz Niki), tudom, felsőbbrendű vagyok, mert gyerekem van. Mosolyog
Noe, men én akartam a gyereket, nem az én saram. Szomorú
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #12051 Dátum: 14 jan 06, 19:14:02 »

Ez még 15 évesen nagyon vicces, de azért engem komolyan érdekelne, hogy milyen karriert lehet bölcsészként befutni?

3 szakirány, stabil munka lehetőség, és pár év munka után előléptetik hamburger sütögetőnek, krumpli hámozóból =)

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12052 Dátum: 14 jan 06, 19:16:12 »

Egyébként én bölcsész vagyok. Ti pedig nyugodtan menjetek a büdös picsába. Mosolyog Bocsi, nem vagyok most finomkodós hangulatomban. Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12053 Dátum: 14 jan 06, 19:17:52 »

Hát igen úgy nehéz...

Egyébként egy BTK-s lehet jó tanár, szükség lenne jó tanárokra, sajnos ritka állatfaj és kihalóban lévő (tény hogy azért amiért ez így van részben az alacsony fizetések okolhatók), dolgozhat valaki, ha történész múzeumban, de oda nehéz bekerülni. Ill. ha valamely nyelvtudását fejleszti remek asszisztens, titkárnő válhat belőle.

Amúgy én sem igazán mondanám, hogy értek a kémiához, inkább csak most már szeretem, gimiben volt, hogy rühelltem, csak sajnos a bioszt meg mindig is szerettem, és hát kéz a kézben járnak.
Fizikából és matekból gimiben azt hittem jó vagyok, de az egyetem az arcomba röhögött, így szenvedhetek.
Gimiben azt hittem okos vagyok, de ezzel kapcsolatban is az egyetem az arcomba röhögött és hasonlóképp cselekedett az élet is.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 19:19:38 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12054 Dátum: 14 jan 06, 19:19:53 »

Kicsigo (pussz Niki), tudom, felsőbbrendű vagyok, mert gyerekem van. Mosolyog

Azt egy percig sem mondtam hogy felsőbbrendű lennél,legfeljebb más kategória smirksweat
(Csak)Gyors próbáltam egy olyan részt találni amiben nyerhetsz is és haszna van. Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12055 Dátum: 14 jan 06, 19:22:02 »

Best Daddy... Ever...

Egyébként én bölcsész vagyok. Ti pedig nyugodtan menjetek a büdös picsába. Mosolyog Bocsi, nem vagyok most finomkodós hangulatomban. Mosolyog
Mondjuk válaszolhattál volna a kérdésemre, de akkor inkább elmegyek a büdös picsába. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12056 Dátum: 14 jan 06, 19:23:16 »

No offense de én mint műszaki karos hallgató, kötelességemnek érzem, hogy néha beszóljak a bölcsészeknek =D

Ők úgy is ráérnek egész évben  Faceg
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #12057 Dátum: 14 jan 06, 19:24:49 »

Jó neked, hogy azért többmindenhez értettél, és több lehetőséged volt válogatni. Én amúgy szívesen foglalkoznék a kémiával, ha értenék hozzá. Bioszból igazából csak az állatos/növényes részt szeretem, amikor az emberről van szó, az már meghaladja a képességeim. Egyedül csak a nyelvekhez értek, elég gyorsan tanulom őket, ha lehetne, pár ttk-s órát lecserélnék plusz nyelvekre. Persze, most hogy angolból 4-es leszek, lehet mégis elgondolkodom ezen előbbi kijelentésemen a nyelvérzékkel kapcsolatban.. ikszdé Najó, de ez teljes mértékben a tanár hibája. Durci
Én általánosban éreztem magam okosnak, az is voltam, itt gimiben már tök átlagos vagyok. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 19:25:40 írta hanii » Naplózva

Szeretet
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12058 Dátum: 14 jan 06, 19:34:19 »

Best Daddy... Ever...

Scumbag Father =D  Szigorúan Comic sans !!!!

Gman no offense de ezzel túl magas labdát adtál =D
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 19:34:53 írta Lew » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #12059 Dátum: 14 jan 06, 19:48:50 »

,,Egy közösség akkor kezd el igazán működni, amikor saját mémjei vannak."
-Gdat88 2014.01.06
Naplózva
Oldalak: 1 ... 802 803 [804] 805 806 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins