hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11685 Dátum: 14 jan 02, 23:45:09 » |
|
Nem sérültem le. Amúgy se értem, hogy mi ez a lesérülés-dolog, ahhh kimaradtam egy csomó mindenből. :'( Amúgy lack in time évem volt, azért nem ment annyira a fórumozás.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11686 Dátum: 14 jan 02, 23:57:23 » |
|
Nézz be a férfi topicba ha elég mélyre ásol még megtalálhatod az eredetét =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11687 Dátum: 14 jan 03, 07:05:00 » |
|
De Uzushiokagure már nem létezik, szóval nem lehet az a rejtett falud. Hang falu sincs már, sőt vérköd sincs. Csillag meg nem is volt csak fillerben. De jobbat mondok.Az Akatsuki még csak nem is falu, akárcsak az egyesített shinobi haderő vagy a vas országa. S még ott van a szökött shinobi is... Szóval örvény falut akarok!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11688 Dátum: 14 jan 03, 08:02:19 » |
|
Navy, World Goverment, néhány Jolly Rodger, Fairy Tail, Sabertooth, Lamia Scale, Blue Pegasus és az összes Blícses osztag is kellene. Rég nem a Naruto az oldal fő témája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11689 Dátum: 14 jan 03, 13:04:02 » |
|
De Uzushiokagure már nem létezik, szóval nem lehet az a rejtett falud. hmm ehhez még annyit, hogy aki teszem fel a Szovjetúnióban született, annak akkor ma is azt kell beírnia a születési helyre? mert gondolom igen, szóval miért ne lehetne az a faluja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11690 Dátum: 14 jan 03, 13:05:43 » |
|
Ehh jólvan, még valaki kössön már belém. A Takának/Hebinek nem volt valami jele? Tegyük már be azt is...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11691 Dátum: 14 jan 03, 13:06:32 » |
|
Tény amúgy, hogy sokkal jobban örülnék én is egy Vegeta bolygónak, ha már az újításokról van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11692 Dátum: 14 jan 03, 13:09:03 » |
|
Sajnálom, (dehogy sajnálom), de lew "tanul" ishidával, szóval őket nem tudom baszogatni, nekem meg már megy a tanulás-trollkodás multitasking.
Ebből polgári kezdeményezés lesz emberek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11693 Dátum: 14 jan 03, 13:21:59 » |
|
Tudnál, ha nem lennél noob. Tegnap azt mondtam, hogy poli(tológus)morfológus vagy, pedig tudom jól, hogy jogot tanulsz. Látod, ott volt egy belekötési lehetőség és nem csaptál le rá. Ezekután meg azzal takarózni , hogy nem vagyok itt meg buzi utalásokat teszel rám és Lewra... (Lew time!) Valami többre számítottam tőled, ezt a szintet még én is megütöm Syzygy. Tény amúgy, hogy sokkal jobban örülnék én is egy Vegeta bolygónak, ha már az újításokról van szó.
Az tényleg jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11694 Dátum: 14 jan 03, 13:29:52 » |
|
Aranyos, ahogy hanii próbál visszailleszkedni, de nem megy neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11695 Dátum: 14 jan 03, 13:38:49 » |
|
Tudnál, ha nem lennél noob. Tegnap azt mondtam, hogy poli(tológus)morfológus vagy, pedig tudom jól, hogy jogot tanulsz. Látod, ott volt egy belekötési lehetőség és nem csaptál le rá. Ezekután meg azzal takarózni , hogy nem vagyok itt meg buzi utalásokat teszel rám és Lewra...(Lew time!) Valami többre számítottam tőled, ezt a szintet még én is megütöm Syzygy.
Túl mainstream lennék, ha mindenre reagálnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11696 Dátum: 14 jan 03, 14:01:53 » |
|
Gman, te csak ne beszélj, emlékszem, milyen drámaian akartad elhagyni a fórumot, hogy jaj te most apa leszel, nem lesz ránk időd stb... Aha persze... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11697 Dátum: 14 jan 03, 14:15:56 » |
|
Az tényleg vicces volt, 5 pont a Griffendélnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11698 Dátum: 14 jan 03, 14:21:17 » |
|
Milyen meglepő, hogy az újak szinte eltűntek, és ilyen régi arcokkal van tele a fórum, mint Gdat, syzy, Morita, Gabesz, Noe stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11699 Dátum: 14 jan 03, 14:25:23 » |
|
A gyengék lemorzsolódnak. Csak a kemények bírják ki ezt a fórumot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|