zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11580 Dátum: 14 jan 01, 01:08:15 » |
|
Ez aztán a jó fogadalom. Én néhány videót nézek most, de szerintem lassan mást is fogok csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11581 Dátum: 14 jan 01, 01:17:05 » |
|
Milyen mást. Álmos vagyok. Fránya okmányiroda, hogy miért reggelre adtak időpontot a személyi cseréhez. Ha most lefekszek az nem lesz jó, meg fogom érezni holnap (ma) a piát. Mondjuk már nem annyira érzem magam piásnak, de ez a kicsi is elég ha ittasan elalszok akkor k.o.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11582 Dátum: 14 jan 01, 01:18:58 » |
|
Film nézés, olvasás stb. még nem tudom. Keress valamit, ami ébren tart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11583 Dátum: 14 jan 01, 01:19:07 » |
|
Kikiabáltam az erkelyrol h hajrá devecseri és páran az utcán értékelték
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #11584 Dátum: 14 jan 01, 01:43:16 » |
|
Kinek céloztad ezt Saphi? Itt csak karácsonykor vannak összejövetelek. Ayumi: nézz valami extrémet. De tényleg inkább néz filmet, vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11585 Dátum: 14 jan 01, 01:47:01 » |
|
Ha találok nyersanyagot az "ihletemhez" akkor képet fogok szerkeszteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11587 Dátum: 14 jan 01, 08:49:16 » |
|
Lemaradtunk az éjféli koccintásról, mert más elfoglaltságunk akadt. Hát... nekem azt hiszem, jobban zárult az óév és jobban kezdődött az új, mint nektek. Biztosan a genetikailag halott dologgal van összefüggésben. Jah, buék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11588 Dátum: 14 jan 01, 13:08:33 » |
|
Köszönjük gman. MrSaiyan ez a kép olyan, mintha valami nagyon béna fiúbandát ábrázolna. Boldog Új Évet Mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11589 Dátum: 14 jan 01, 13:14:00 » |
|
Lemaradtunk az éjféli koccintásról, mert más elfoglaltságunk akadt.
És gondosan elmosogattál, miután rád parancsoltak, hogy tűnés vissza a konyhába? De legalább most is a tiéd lehetett az utolsó szó a vitában: "Igenis, drágám!" Morita, remélem, értetted a kép jelentését, különben lesz egy feladatod az új évre. végignézni a Dragon Ball összes részét (a GT-t nem muszáj) és 40 000 karakteres élménybeszámolót írni róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 01, 13:21:17 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11590 Dátum: 14 jan 01, 13:50:06 » |
|
Nem láttam még a DB-t, de valamikor majd végignézem és ha tetszik, akkor kaphatsz élménybeszámolót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11591 Dátum: 14 jan 01, 14:07:14 » |
|
Pedig a DB az jó. Amikor ment a tvben még nem is voltam tisztában az anime szó jelentésével, csak mese címszó alatt néztem, mégis ez indította el az egész anime korszakom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11592 Dátum: 14 jan 01, 14:45:17 » |
|
Ishida azt hittem a kapcsolatunk van már olyan szinten, hogy rólam is megemlékezz. Indokolatlan lett volna és rendkívül támadó, ha azt mondtam volna, hogy 2014-ben is bekaphatod tövig. x'DDDD De akartam Micsudinak is írni szerettem volna, csak nem akartam, hogy public enemynek higgye magát, így inkább töröltem a neki szóló jó kívánságokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11593 Dátum: 14 jan 01, 15:14:14 » |
|
Isten éltessen Isida az a 1438. szülinapodon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11594 Dátum: 14 jan 01, 15:27:35 » |
|
Na jó reggelt mindenkinek. Még szinte be sem fejeztem az ivást már hívtak szülinapra, amiben az a legviccesebb hogy holnap már menni kell reggel és közben kinyír a torkom Ám új év új esélyek, pláne hogy hátszelet kaptam és úgy néz ki megvan a melóm, ami nem is áll tőlem nagyon messze, de nem kiabálom el, majd ha bejutottam megírom De addig sok víz lefolyik még a Dunán.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|