Saphira
|
|
« Válasz #11340 Dátum: 13 dec 30, 18:57:42 » |
|
Milyen király lenne, ha létezne az Animus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11341 Dátum: 13 dec 30, 18:58:04 » |
|
Közben leesett, hogy itt az a lényeg, hogy minden részben más assassin van. Nem teljesen, van ac revelations, ott az öreg Ezioval vagy, és az előtte lévő részben pedig a fiatallal Illetve van egy külön története Desmondnak is, vele minden részben vagy Amúgy esetleg valaki tud hasonló játékot, mint dragon age? (skyrim ot ne) Vagy valami jó kis coopot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11342 Dátum: 13 dec 30, 18:59:33 » |
|
Szakmai múlt nélküli ágyútölteléknek hol kell jelentkezni? Mert érdekelne. Vesztenivalóm nincs. Max ha hazajövök egy kis cashel meg tapasztalattal lesz belőlem valaki. Ha meg nem akkor így is úgyis senki voltam
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11343 Dátum: 13 dec 30, 19:01:23 » |
|
Információ torzulás + pletykás környezet, ilyen képtelenséget hoz ki a dologból. De nem baj még egyet csavarnak a sztorin akkor pár év múlva te leszel a falusi Rambo. De az én "szomszédságom" se semmi. Amikor elromlott a gáztűzhelyünk akkor mind itthon voltunk és ki kellett hívni a gázost, na a tesóm már olyat hallott vissza hogy én kint voltam az utcán és valamit beszéltem a katasztrófaelhárítással.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 19:04:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11344 Dátum: 13 dec 30, 19:01:45 » |
|
Micsudi: Ez elég marha hozzáállás. Jelentkezz a honvédségbe, itt veszély nélkül szerzel szakmai tapasztalatokat, és fizetést is kapsz. Aztán mehetsz misszióba, ha keresni akarsz. Vagy ha nagyon a pénzre mész, akkor légi, vagy zsoldossereg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11346 Dátum: 13 dec 30, 19:14:08 » |
|
Szakmai múlt nélküli ágyútölteléknek hol kell jelentkezni? Mert érdekelne. Vesztenivalóm nincs. Max ha hazajövök egy kis cashel meg tapasztalattal lesz belőlem valaki. Ha meg nem akkor így is úgyis senki voltam
Szerintem menj el valami durva küzdősportra és rúgasd szét a fejed egy kicsit. Vagy vállalj önkéntes munkát, egyből nem fogsz annyit sírni, hogy milyen szar az életed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11347 Dátum: 13 dec 30, 19:14:58 » |
|
Vagy csak MrSaiyan tanításai szerint élnéd az életed............+........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11348 Dátum: 13 dec 30, 19:15:19 » |
|
Közben leesett, hogy itt az a lényeg, hogy minden részben más assassin van. Nem teljesen, van ac revelations, ott az öreg Ezioval vagy, és az előtte lévő részben pedig a fiatallal Illetve van egy külön története Desmondnak is, vele minden részben vagy Amúgy esetleg valaki tud hasonló játékot, mint dragon age? (skyrim ot ne) Vagy valami jó kis coopot? A 4-ben nincs benne Desmond. A Revelations és Brotherhood papíron a 2. rész mert csak kiegészítők. És ha azt mondanád egy Ezio korú férfira hogy öreg, szerintem megsértődne =D Az öreg 65 év felett kezdődik =) Háááát alap címek, valszeg már játszottál is velük de: Fable 1,2,3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11349 Dátum: 13 dec 30, 19:19:39 » |
|
Az gáz ha nekem a Fable nem jött be? Pedig tényleg megpróbáltam, időt, energiát belefektettem, de nagyon untam. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11350 Dátum: 13 dec 30, 19:20:46 » |
|
Nem gáz =D Ha mindenkinek bejönne, akkor én nem játszanék vele mert túl mainstream lennék :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11351 Dátum: 13 dec 30, 19:22:36 » |
|
Így is túl mainstream vagy az assasin's creed miatt. Bár AC mániád kicsit elkésett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11352 Dátum: 13 dec 30, 19:23:48 » |
|
Nem tehetek róla mostanában függtem rá =D Unatkoztam mondtam öcsémnek mondjon játék címeket. Odanyomja a kezembe az Ac 2-t, elkezdek játszani és
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11353 Dátum: 13 dec 30, 19:30:09 » |
|
Pedig érdekesnek tűnik a 18.századi amerikai kontinens telepesek-indiánok-angolok-franciák történet, de gondolom a színvonal a számok előrehaladtával csökken?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11354 Dátum: 13 dec 30, 19:33:58 » |
|
Videó alapján nem rossz ez a fable, majd meglesem, köszi Egyébként AC-ról készült egy amolyan "fanmade" rövid film, nem lett rossz, mindössz 35perces
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|