24 nov 20, 12:41:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 754 755 [756] 757 758 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235208 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #11325 Dátum: 13 dec 30, 17:55:48 »

Maszek seregbe nem csak olyanokat vesznek fel, akik már rendelkeznek háborús tapasztalattal? Vagy azok is a nulláról képeznek ki embereket, mint a légió?
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #11326 Dátum: 13 dec 30, 17:56:46 »

elmennék munkavállalónak egy PMC-be.
És akkor te is olyan menő lennél mint Ezio? Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=c1Vo3hYt_is" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=c1Vo3hYt_is</a>
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11327 Dátum: 13 dec 30, 17:58:28 »

Főleg tapasztaltakat vesznek fel tudtommal. Azokat akiknek már van neve a csatatéren. De van ahová be lehet kerülni kezdőként is, persze úgy sokkal nehezebb. Azért az igazi zsoldos az valamelyik ország special forces csapatából érkezett. Pl szerbek, oroszok igencsak hírhedtek. ikszdé

Lew! Jó játék az AC? Sose játszottam vele, de állandóan hallok róla. Lehet egyszer neki kéne szaladnom. Remélem van PC-re.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11328 Dátum: 13 dec 30, 18:02:43 »

Alapjában véve erős közepes, ha csak , a harcrendzsert és mechanikát vesszük, !!!DE!!! olyan története van hogy nem bírod abbahagyni =D

Meg amikor le kell vadásznod egy célpontot, egyszerűen badassnak érzed magad Nevet

Pl volt egy küldi ahol be kellett lopózni egy villába és az áldozat meg a haverjai, téged beszéltek ki éppen, hogy: Nem kell tőled félni, meg nem jelentesz veszélyt. Következő pillanatban leugrasz a pali háta mögé, egy háztetőről, és ledöföd =D

Zseniális =D

Én Xbox-on játszottam , de van Pc-re is úgy tudom.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 18:04:42 írta Lew » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11329 Dátum: 13 dec 30, 18:04:55 »

Ez is ilyen "beszélgetős" játék, mint a KotOR? Mert akkor biztos király lehet. Nevet (A beszélgetős alatt azt értem, hogy befolyással vagy a történetre, nem csak lineárisan megy előre, mint pl CoD-ban)
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11330 Dátum: 13 dec 30, 18:07:36 »

Nem igazán tudod befolyásolni a sztorit. Sőt szinte egyáltalán nem. De ez nem feltétlenül baj, mert tényleg nagyon jó története van. Tervezem beszerezni a könyveket is.

Viszont open world játék, szóval rengeteg mellék küldetés és gyűjtőgetés van benne.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11331 Dátum: 13 dec 30, 18:13:10 »

Ez az Ezio nagyon menő arcnak tűnik Nevet Csak egyszer legyen időm erre. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11332 Dátum: 13 dec 30, 18:17:08 »

Ahogy olvastam Schumi pályán lívül síelt, ami csalókás. Pályán belül azért nem egyszerű halálos vagy súlyos balesetet szenvedni. Jól megvannak azok csinálva. Ráaádul pályán kívül később vesznek észre, később tud odaérni az orvosi segítség.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11333 Dátum: 13 dec 30, 18:19:14 »

Ez az Ezio nagyon menő arcnak tűnik Nevet Csak egyszer legyen időm erre. ikszdé

Ráadásul nincs tucat érzésed hiába tart már a széria a 4. részénél.

Minden assasin személyisége más és más.

Az 1-ben Altair higgadt összeszedett, amolyan Robin Hood feelingű karakter =D Míg pl a 3-ban Connor egy agresszív állat, gyilkológép =D
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11334 Dátum: 13 dec 30, 18:28:59 »

Ha a történetére vagy kíváncsi, inkább olvasd ki könyvben,  nekem ott jobban bejött, de maga a játék 10ből egy erős 8as..vannak benne hibák, pl baszottul unalmas a map egyik feléről átmenni a másikra, legalább 10perc valamelyik részben  Nevet Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11335 Dátum: 13 dec 30, 18:43:37 »

Nemtom én valahogy azt is élveztem =D El parkour-ozgattam a tetőkön és úgy jobban telt az idő Nevet

Ha már szóba jött =D parkour Ac style =D

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aAhPaiajwDY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aAhPaiajwDY</a>
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11336 Dátum: 13 dec 30, 18:45:48 »

Ha már map.

Körülbelül két éve voltunk Velencében a volt osztályommal, és én voltam az idegenvezető. Persze nagyon jól feliratozva van minden, csak a gyökerek tévednének el abban a városban, de a többiek nagyon kétségbe voltak esve, hogy eltévednek. Én voltam köztük a hős, mert simán elvezettem őket bárhová. Mikor megkérdezték, hogy csinálom, csak annyit mondtam, hogy jól tudok tájékozódni... közben meg betéve ismertem Velence térképet az assansin's creedből. Nevet

Ezio tényleg menő, nekem ő meg Altair a kedvencem. Altairban azt szerettem, hogy ő az IGAZI asszaszin, a 'hidegvérű' gyilkos, és nem volt a történetében annyi érzelgős szál, mint Ezioéban. Nevet
Az újak már nem jönnek be, Connort sosem kedveltem igazán.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11337 Dátum: 13 dec 30, 18:50:23 »

Közben leesett, hogy itt az a lényeg, hogy minden részben más assassin van. ikszdé
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #11338 Dátum: 13 dec 30, 18:51:09 »

Főleg tapasztaltakat vesznek fel tudtommal. Azokat akiknek már van neve a csatatéren. De van ahová be lehet kerülni kezdőként is, persze úgy sokkal nehezebb. Azért az igazi zsoldos az valamelyik ország special forces csapatából érkezett. Pl szerbek, oroszok igencsak hírhedtek. ikszdé
Jó ha van fegyveres múltad... De az háborús övezetekben szívesen várnak mindenkit, aki le akarja lövetni magát...

Na én meg rég röhögtem olyan jót, mint az előbb, olyanon, amin sírni kéne.. A napokban elcsaptam valamit, valszeg faág pottyant elém, vagy egy nagyobb madár, és ma a fater visszahallott egy olyan pletykát, hogy a cigányok verték be base-ball ütővel a szélvédőm... Mondom mivan? o.O ikszdé
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11339 Dátum: 13 dec 30, 18:55:23 »

Nem baj, Gabesz, egy év múlva majd azt mesélik, hogy száz cigány rontott rád baseball ütővel, de scak a kocsiban tudtak kárt tenni, utána leszedegetted őket a sörétessel. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 754 755 [756] 757 758 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins