Ayumichan
|
|
« Válasz #11025 Dátum: 13 dec 24, 23:48:35 » |
|
Én is majd mostanában fogok képet szerkeszteni (nem karácsonyi) csak most kommunikációs tevékenységet folytatok itt is és fb-n is majd utána. hogy kapjuk az sms-eket, hogy... Amikor ilyen nagy havazás volt most (február-márciusban) akkor én is kaptam valami autózással kapcsolatos sms-t pedig nincs is kocsim... jogsim se.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11026 Dátum: 13 dec 24, 23:50:24 » |
|
Ha mostani 1vagy 2órát nézzük akkor nekem szerkesztgetéssel ment el Betettem asztalon is háttérnek csak kicsit meg kellett nyújtani,mert nem elég széles. Karácsonyt meg illik védeni minden erővel. Ha kell a kép nagyba elküldöm. Szerk:Autósat mindenki kapott,csakhát Órán nem tudtam kiugrani egy autóért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11027 Dátum: 13 dec 24, 23:53:34 » |
|
Nekem meg nem sikerült elakadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11028 Dátum: 13 dec 24, 23:57:00 » |
|
Küldheted nyugostan, ha szeretnéd. Nekem teszik a kép. Nálunk normális volt. Anyának tetszettek az ajándékai és hallgattunk néhány karácsonyi számot. Most meg mit hallgatok... Metallicát. Mert az annyira karácsonyi. Eléggé fura vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11029 Dátum: 13 dec 25, 00:01:59 » |
|
Kinek mi a Karácsonyi.Tehát nem gond. Gabesz kell hozzá egy kis segítég?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11030 Dátum: 13 dec 25, 00:02:58 » |
|
A Metallica szerintem azért jobb mint a karácsonyi zene, ha metál félét hallagatok (nálam gothic/simphonic metál) akkor áramlik belőlem a szeretet... a zene iránt... Nekem meg nem sikerült elakadni... Vagy kiváló sofőr vagy vagy kiváló őrangyalod van. Vagy mindkettő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 00:04:13 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11031 Dátum: 13 dec 25, 00:10:20 » |
|
Az Őrangyalokról mindig egy furcsa videórészlet jut eszembe ami elég "rémisztő"-nek tűnt. Az is lehet hogy az Őrangyala az igazi sofőr,csak nem látni a kormányát Most jutott eszembe valami egy kis meglepetés DW kedvelőknek.Nem meglovagolni a témát. Gyors fel is töltöttem. http://www.kephost.com/images4/2013/12/25/a1_2013_12_25_bowmkyra0w.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11032 Dátum: 13 dec 25, 00:10:33 » |
|
Hát nekem a karácsonyi zenék egyszer hallgathatóak. Kb. az összes szám Jézusról szól, amivel nincs semmi bajom, csak annyira nem érdekel kedves Krisztus. Metallicára egy-két hónapja kaptam rá. Annyira jó hallgatni, hogy nem tudom megunni. És nem lettem agresszív tőle me ilyesmi. Egyszerűen csak jó hallgatni. Jó a kép. Holnap Matt utolsó része. (DW téma le is zárva)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 00:11:26 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11033 Dátum: 13 dec 25, 00:13:28 » |
|
Zenéhez szólva régebben ez volt az egyik szám amit többször is hallgattam és hasonlók. Fel is idézem.1-2őt meg is keresek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 00:15:11 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11034 Dátum: 13 dec 25, 00:18:32 » |
|
Én nem vagyok oda a karácsonyi zenékért. A Metallica már jobban hangzik, mondjuk a Within Temtation és az Evanescence még mindig favorit. A DWről meg a másik topikban akármikor lehet diskurálni. Lassan szerkeszthetek is avatárt, az fb beszélgetőpartnerem elment aludni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11035 Dátum: 13 dec 25, 00:18:42 » |
|
Jó szám, de a hangzási ismerős valahonnan. Én nálam több szám is volt, amit többször halgattam: sorozat zenéje, album, fim, rajzfilm, anime stb. Még most is szoktam így hallgatni zenéket. Néha segít az ötletelésben meg nhány dolog kidolgozásában egy odaillő szám. Within Temptation? Egy számot mutatot a legjobb barátnőm attól és imádom:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 00:20:14 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11036 Dátum: 13 dec 25, 00:23:56 » |
|
Nem mondtam hogy mostanában nem hallgatok zenét,főleg hogy van új fülesem is. 1-2óra után ki is ütött,még szoknom kell.Nagy ugrás volt az előzőhöz képest. Általában olyat hallgatok amit tudok kötni valamihez,vagy megvan a története. Tehát Sorozat,Anime,Film játszanak bőven,ha megtetszik. Ayumi ha szeretnél hozzá valamilyen alakot akkor tessék itt van 1: http://www.kephost.com/images4/2013/12/25/a1_2013_12_25_ox5iydv0nf.pngMost elég sok hasonló témájú kép van a gépemen,tehát tudok válogatni. Bár avatarnak mégis inkább szerkesztettem egy újat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 00:29:29 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11037 Dátum: 13 dec 25, 00:31:48 » |
|
Most nekem is új fülesem van (a másik magától tönkrement) és a hangzása még nem a legjobb, de az előzőnél is ez volt és később már igen jól szólt. Csak remélem, hogy nem fog sokáig tartani, mert szeretem a tiszta hangzást.
Nekem nem feltétlenül szükséges bármihez kötni, de azért ha tudom valamihez kötni, az sem gond. Elég nekem néha a hangulata és a többi már az én dolgom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11038 Dátum: 13 dec 25, 00:33:40 » |
|
Szép kép, de már megvan az alak amit csinálok. A "nyersanyag" nem Orihime, hanem Shion (Higurashi) és nem karácsonyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11039 Dátum: 13 dec 25, 00:34:24 » |
|
Akkor nálam az ellentetje mert nagyon is tisztán szól,sőt meg is lepett mennyire. Hangereje nem semmi levettem fele annyira mint előzőnél és még így is jobb. Ui:érzés is valamihez kötés lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|