K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10965 Dátum: 13 dec 24, 00:11:09 » |
|
Vicces egybeesés történt amikor Madarat akartam a saját Jutsujába dobni,akkor elkezdett megkerülni a billenyűzet. De szerencsére felülkerekedtem rajta,amíg nem figyelt Am lemaradtam valamiről a mostani 1-2napban itt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10966 Dátum: 13 dec 24, 00:12:50 » |
|
Én a késekért rajongok a fegyvereken belül. Ma is láttam egy nagyon szépet. Röpke 2300 dollárba kerül.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10967 Dátum: 13 dec 24, 00:39:26 » |
|
A pengés fegyverek is szépek. Én az összes fegyvert imádom kések kardok fejszék kovás pisztolyok muskéták revolverek karabélyok nekem 8 Sugároznak valamit nem tudom mit de ha ilyesmiket készíthetnék tervezhetnék és ebből élhetnék az olyan jó lenne. Egyébként érdekes hogy a Sturmgewehr-t először Hitler lerondázta és nem akarta rendszeresíteni a német seregben. DE miután bemutatták neki az erejét végül maga nevezte el így a fegyvert eredetileg tényleg MP volt (Maschinenpistole) DE a góré ütősebb nevet akart az új fegyvernek hamár ilyen erős
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10968 Dátum: 13 dec 24, 00:41:24 » |
|
Elég kevés fegyverkovács, vagy késkészítő van, szóval azzal a megélhetéssel nem lenne gond. Ha tényleg érdekel, akkor szerintem nézz utána.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10969 Dátum: 13 dec 24, 09:57:55 » |
|
Itt a karácsony, dől a lé. Jó dolog a cukrász a háznál. Estére meg megyünk nagyiékhoz. Fura, hogy mostanság így hívom a szüleimet. Legalább nem vagyok genetikailag halott, mint ti. Azért kellemes ünnepeket kívánok, főleg Saphinak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10970 Dátum: 13 dec 24, 10:18:04 » |
|
Genetikailag halott nem is, de evolúciós zsákutca mindenképpen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10971 Dátum: 13 dec 24, 10:47:29 » |
|
Ez a fórum egy pszichoterápia az embereknek ahol mindent kimondunk. Mások meg komoly pénzeket ott hagynak egy pszichológusnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10972 Dátum: 13 dec 24, 10:53:22 » |
|
Ez mind csakis nekem köszönhető. No de karácsonyi hamburgerezésre fel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10973 Dátum: 13 dec 24, 10:58:22 » |
|
Szerintem heo a legnyersebb itt, bár ő inkább csak lurkerkedik, de ha kimondja egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10974 Dátum: 13 dec 24, 11:01:04 » |
|
Á. Gman valami egész művészi szinten csinálja. Emiatt nagyon tisztelem őt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10975 Dátum: 13 dec 24, 11:03:35 » |
|
Elég underground vagyok hozzá az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10976 Dátum: 13 dec 24, 11:05:03 » |
|
Csak nekem gman hiteltelen, valahogy nem tudok adni rá semmit amit mond, nyilván nem fél kimondani semmit, mégsem érzem azt az erőt benne mint másoknál.
lámpás már jobb volt, de ő meg érzelemből mondott mindent, nem tudott elhatárolódni tőle, és csak kapkodott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10977 Dátum: 13 dec 24, 11:15:41 » |
|
Lámpás egy idegesítő sznob az a baj vele, aki mindenből azt hozta ki, hogy hozzá képest miért szar mindenki. Ez amúgy 16 évesen jó dolog is, mert az embernek ki kell fejlődjön a személyisége. 21 évesen nem biztos, hogy olyan jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 24, 11:17:45 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10978 Dátum: 13 dec 24, 11:21:22 » |
|
Azt hiszem rájöttem gman miért hiteltelen nekem, mert itt lehet hogy művészi szinten csinálja, de ott a magánéletében meg folyton csak panaszkodik, és behúzza a farkát. Ha mindkét platformon ugyanezt hozná, akkor lenne respekt, de nincs így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10979 Dátum: 13 dec 24, 11:25:52 » |
|
Lehet pont emiatt tolja így itt. Viszont azért hiteles mégis, mert ha mondják rá, hogy papucs nem mentegetőzik, hanem azt mondja, hogy igen és leszarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|