24 nov 19, 09:40:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1232919 alkalommal)
0 Felhasználó és 90 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10935 Dátum: 13 dec 23, 18:45:35 »

Azért egy olyan ember érdekes erkölcsi szinten van, aki csak akkor kerül elő, amikor már a hullaházba viszik az öreget. Az meg főleg fasza, ha még a pofája is nagy ilyenkor.

Én sajnálom is őket. Szomorú
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10936 Dátum: 13 dec 23, 18:50:21 »

Hát igen, ha sok millió évvel ezelőtt ők is így gondolkodnak, ahogy te, Gdat, akkor ma nem lenne ember.

Sőt emlősök sem lennének.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 18:50:54 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10937 Dátum: 13 dec 23, 18:52:36 »

Egek ura, hiszen ez itten egy Silodonta, vagy mi! Kölcsönadod? *-*
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 18:58:05 írta gman » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10938 Dátum: 13 dec 23, 18:57:29 »

Sőt emlősök sem lennének.

Akkor most Gdat egy reptoid lenne. Bár nekem kétségeim vannak afelől hogy valójában is az.

de ha ő az akkor MrSaiyan is.  Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 18:58:42 írta Syzygy » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10939 Dátum: 13 dec 23, 18:59:04 »

Szerintem Gdat szokta kísérteni Masashit is. Nem értem, szegény lányt miért kellett őrületbe kergetni. Szomorú
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10940 Dátum: 13 dec 23, 19:00:54 »

Ő épp ufókra vadászik. Szoktam vele beszélgetni fészen.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10941 Dátum: 13 dec 23, 19:07:54 »

Na, akkor legalább valaki ezzel is törődik. Kinyírja nekünk a gaz alieneket.  Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10942 Dátum: 13 dec 23, 19:09:45 »

Én is ufokra vadászok Nevet leszedtem az Xcom-ot azzal kockulok Mosolyog
Ám meghalt a Kalasnyikov. Nem semmi fazon volt az ürge az egyszer biztos. Ő tuti nyomot hagyott a világban.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10943 Dátum: 13 dec 23, 19:12:08 »

Pont kalasnyikovos pólóban voltam a mai nap folyamán. Ez nem lehet véletlen.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10944 Dátum: 13 dec 23, 19:12:50 »

Ufókkal azért ne mossatok össze. Nem adják nekem. Nevet
Amúgy Saphira. Én akarok gyereket, csak nem egy ilyen küldetéstudat miatt, hogy az emberiségnek jó legyen.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10945 Dátum: 13 dec 23, 19:17:03 »

Én is hallottam hogy meghalt az öreg.  Szomorú
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10946 Dátum: 13 dec 23, 19:19:45 »

Megnéztem a blogját. Miután sikeresen lekapcsoltam azt a szar zenét, kíváncsian belevetettem magam a bölcsességbe:

Vajon mikor mondott Masashinak ilyet egy főorvos? Pont 6 éves kislányoknak fognak ilyeneket mondani a főorvosok. Szomorú

Idézet
Az ember, akár a tejelő tehén
Ezen mi olyan meglepő? Megszületünk - dolgozunk és meghalunk. A születésből van hasznunk? Azon kívül hogy megszületünk, semmi. Viszont mit tesz minden ember? Dolgozik. Ez hasznot jelent az országoknak, de az adott országnak mindenképp. Tehát tejelünk, akár a tehenek. De a tejelő tehenet (akár az embert) el kell tartani, függetlenül attól, milyen körülmények között él egy meglévő társadalom/közösség. Ahogy a tehénnek elapad a teje, úgy az ember is egyre "haszontalanabb" lesz, már nem doglozik, de az állam továbbra is eltartja őt. A tehénnel mi lesz, ha nem ad tejet? Levágják! Az emberrel mi lesz, ha nem dolgozik? Bizonyos értelemben ugyanaz, levágják. Hogy ezt hogyan is értem? - Nos, az egészen egyszerű. Személyes tapasztalat alapján jöttem rá, amikor egy orvossal beszéltem (főorvos):
- Minek gyógyítsam meg ezt az öregembert? Ő fog majd nekünk dolgozni? Ugyna már kislány, az államnak semmi haszna ezekből, de egy valamire jók, fizetnek! Ezért megéri megműteni, de hogy pocsékoljam az eszközeimet rá? Kizárt!
Magyarul sorsára hagyják az időseket, a már nem "termelőképes teheneket". És mi a groteszk ebben az egészben (ha eddig nem volt eléggé az). Temetkezési vállalkozás... naponta milliók halnak meg, és akár a levágott marha húsából, úgy a mi halálunkból, gyakorlatilag élettelen testünkből, húsunkból szereznek pénzt, mert ugye ma a temetkezés se egy olcsó mulatság, és tény, hogy mindenki a lehető legszebbet szeretné (kivéve aki mást tart szem előtt).

Ha sikerülne kiszabadulni a média karmaiból, és elhinni azt amit el sem akarunk, akkor nezen mi magunk is változtathatunk, nem kell hozzá milliárd és milliárd ember!

Ez is érdekes, bár nem tűnik valami egyedi ötletnek. Mintha már korábban hallottam volna valahol. Nevet
Idézet
LÉLEKVÁNDORLÁS
Az, hogy ma ki vagy, milyen körülmények közt élsz, az előző életedben elkövetett cselekedeteiddel kapcsolatban (is) állhatnak. - Több száz oldalon át mesélhetnék erről, de maradjunk annyiban, hogy az Univerzumot is, egy sokkal hatalmasabb erő vezérli, szinte végeláthatatlan mennyiségű, más dimenzió van, melyben (akár) ezzel a fizikai valónkban is élhetünk, jelen pillanatban, de mi csak erről tudunk.

Na most, az életnek is megvan a maga módján az igazságszolgáltatása. A fizikai valónk csak egy dolog, porhüvely, de a lélek nem vált arcot, csak a test segít elképzelni (a testet nem mi választjuk, nem a lelkünk, azt kapjuk). Gondolkodtam már azon, hogy pl. a mai, szellemileg vagy fizikailag korlátolt, beteg ember miért ilyen, s nem kizárt az a tény, hogy előző életükben olyat tettek, ami büntetése az, hogy ezen testükben most szenvedjenek. - Ez pedig, nagyon is lehetséges.

Minden új testünk egyfajta lehetőség, aminek köszönhetően sok mindent tanulhatunk, és fejleszthetjük lelkünket, emelhetjük azt magasabb rezgés szintre (mivel hogy minden ami van a világon, rezgés), ez pedig egyre nagyobb teret ad nem fizikai valónknak. - Természetesen, ezzel nem minden ember él, és ez a mai társadalom fiatalságán (persze, vannak kivételek, de nem csak rajtuk észrevehető) ez meg is látszik, mivelhogy eleve nem hisznek ebben a dologban, ezért nem is jutnak majd tovább. Miért? Mert a mai ember logikája és rögeszméje nagy százalékban: Hiszem, ha látom. - Pedig ilyen alapon, az eszedet is kérdezhetném. Van eszed? Ugyan, hogy lenne, te sem és én sem láttam! Nem, de tudjuk, hogy van (remélhetőleg).

A hit pedig élet. Amikor ételt kapsz a konyhástól, vagy a buszra szállsz, hiszel abban, hogy azt kapod az adott feladatra szakosodott embertől, amit meg kell, hogy adjon. Hiszed, valamiben mindig hiszel, pedig nem tudod biztosan, még is azt teszed.

MrSaiyan Coelho, van kitől tanulnod!

Idézet
Amúgy Saphira. Én akarok gyereket, csak nem egy ilyen küldetéstudat miatt, hogy az emberiségnek jó legyen.

Én egy szóval sem mondtam, hogy az jó, ha küldetéstudatból van gyereked. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 19:20:37 írta Saphira » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10947 Dátum: 13 dec 23, 19:59:32 »

Én azért akarok mert aranyosak és lehet sok a gond, de vannak pillanatok amik nem olyanok gyerek nélkül mint gyerekkel. Van amihez család kell. És amikor az ember megöregszik akkor saját családot kell ehhez alapítani. Ennyi Nyaralások nagy ebédek karácsony minden féle ilyesmi. És egy egészséges ember lelki világa ezt igényli. Én így vagyok ezzel. Nagyapámék is meg fognak halni, bár remélem még 15-20 évig velünk maradnak. Aztán 40 év múlva anyumék is. és itt leszek 60 évesen. Lesz egy korombeli öcsém meg egy 40 éves húgom. Meg talán uncsijaim akik 50esek lesznek. De ha nincs új generáció akkor mi értelme az egésznek. Szerintem nem sok. 
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10948 Dátum: 13 dec 23, 20:45:58 »

Azért egy olyan ember érdekes erkölcsi szinten van, aki csak akkor kerül elő, amikor már a hullaházba viszik az öreget. Az meg főleg fasza, ha még a pofája is nagy ilyenkor.

Én sajnálom is őket. Szomorú
Nagyon sok ilyen van hidd el...
Egy elöregedő faluban lakok... Az utóbbi tizenvalahány évben kisgyerekként rengeteg magányos idős embert ismertem...
Érdekes módon életükben a kutya nem nézett rájuk, de a haláluk után mindig akadt gyászoló rokon...
A temetőt már csak úgy hívom hogy vigyorgó... Lehet tippelni hogy miért... smirksweat

Én is ufokra vadászok Nevet leszedtem az Xcom-ot azzal kockulok Mosolyog
Ám meghalt a Kalasnyikov. Nem semmi fazon volt az ürge az egyszer biztos. Ő tuti nyomot hagyott a világban.
Nem mondod komolyan! Mondjuk kíváncsi lennék hgy ha ő nem lett volna, most milyen fegyverekkel lenne felfegyverzve a világ militáris alkulatainak a 90%-a..
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 20:49:39 írta Gabesz » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10949 Dátum: 13 dec 23, 20:57:30 »

Valószínűleg mindenképpen létrejött volna egy hasonló szovjet csoda mert nagy igény volt rá. ÉS sanszos hasonlított volna az AK-ra.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins