24 nov 19, 07:25:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 722 723 [724] 725 726 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1232400 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10845 Dátum: 13 dec 22, 15:11:11 »

Hát na ezért kell kerülni az elhízást.  Nyelvesít

Bocsi ezt nem tudtam kihagyni.

Ma este megyek vissza Pestre, hogy holnap részt vegyek a munkahelyi karácsonyi ebéden, azután meg rögtön jövök is haza, alig várom. (Remélem érződik az irónia.)
Amúgy valahol várom, még sosem voltam koreai étteremben.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10846 Dátum: 13 dec 22, 15:26:35 »

Mármint a szarkazmus?

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki. Nyelvesít
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10847 Dátum: 13 dec 22, 15:33:45 »

Én k*rvára elsüllyedtem abban a sós medencében, amiben lebegni lehetett.
Azért mert kövér vagy. (Tőled tanulom a stílust. Jól megy? Nevet )
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10848 Dátum: 13 dec 22, 15:34:32 »

heo:

szarkazmus = Keserű, maró gúny. Olyan stíluseszköz, amely erőteljesebb kifejezésekkel él, sértő, bántó gúny, amely mindig túloz.
irónia = Valamely dolgot, tárgyat, személyt, tulajdonságot, eseményt stb. nem a valóságnak megfelelően nevez meg, hanem olyasmit állít, aminek a szituáció ellentmond, s így azt tagadássá minősíti át.

Nincs mit.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10849 Dátum: 13 dec 22, 15:43:55 »

Ne felejtsük el gman stílusjegyét sem. Leírni egy olyan dolgot, ami igaz de senki nem mondaná ki, mert sértő és semmi oka nincs, hogy megsértse a másikat. Mégis nagyon tárgyilagosan és egyszerűen leírja és a meglepetés erejével hat, mert senki nem várja. Ez sztem sokkal viccesebb, mint a már unott szarkazmus. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 22, 15:48:59 írta Gdat88 » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10850 Dátum: 13 dec 22, 15:49:57 »

Tőlem vitázhatunk ezen, de akkor a második mondatoddal ugyebár visszautaltál az első utolsó tagmondatára.

Az "alig várom" és az "Amúgy valahol tényleg várom" miatt az irónia, mint tagadássá minősítő eszköz nem létezhet, hiszen ez ellentmondást szülne. Itt jön képbe a túlzó gúny azaz a szarkazmus.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10851 Dátum: 13 dec 22, 15:51:08 »

De ilyen avatárral úgysem érvényesek az érveid.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10852 Dátum: 13 dec 22, 15:57:45 »

Ha már sóbányába akar menni, akkor menjen inkább a Tordai sóbányába. Sokkal szebb.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10853 Dátum: 13 dec 22, 16:01:29 »

Tőlem vitázhatunk ezen, de akkor a második mondatoddal ugyebár visszautaltál az első utolsó tagmondatára.

Az "alig várom" és az "Amúgy valahol tényleg várom" miatt az irónia, mint tagadássá minősítő eszköz nem létezhet, hiszen ez ellentmondást szülne. Itt jön képbe a túlzó gúny azaz a szarkazmus.

a.) "Alig várom" az utazást amit már a tegnapi nap folyamán is abszolváltam...

b.) "Valahol várom" az étkezést, egy olyan konyha megismerését, amihez még nem volt szerencsém, mi több, nem is fizetik a kaját. Attól még az utazást a hátam közepére sem kívánok.

Elismerem a helytelen megfogalmazást. Viszont akkor sincs szó szarkazmusról.

Egyébként észrevettem, hogy valami oknál fogva mintha elég sok hozzászólásomba bele kötöttél volna az utóbbi időben. Nem tudom mi lehet az oka, nem is érdekel, de, ha neked jólesik nyugodtan folytasd, annyira nem izgat. Csak gondoltam diplomatikusan megjegyzem a dolgot. Mosolyog

Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10854 Dátum: 13 dec 22, 16:04:11 »

Végre géphez fértem Nevet 2 uncsim volt itt meg családi barátok. Irritáló ha nincs egy zug ahol az ember egyedül lehetne. 2 órát áztattam magam a kádban zenét hallgatva csokit zabálva mert ott legalább egyedül lehet az ember. Ti mennyire várjátok a karácsonyt? Én személy szerint örülnék ha elmaradna. Semmi karácsonyi hangulatom nincs, az a 2 dolog ami meghozná a jókedvem az tényleg karácsonyi csoda lenne Mosolyog De annak pont itt lenne az ideje ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10855 Dátum: 13 dec 22, 16:05:19 »

Az én válaszomban benne volt az oka. Ilyen avatárral nem lehet egészséges dolgokat írni. Nevet
Amúgy Micsudi. Facéra miért jó az az öngyilkosságra késztető profilkép?
Úgy látszik ez ilyen képekbe belekötős nap.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10856 Dátum: 13 dec 22, 16:09:47 »

Todok valami érdekeset, amit nem loptam és erre csak akkor jövök rá, amikor közlik velem, mert amúgy fel sem tűnt?  Érdekes... Már a kimérahangyák érdekesebbek, úgyhogy mégsem érdekel.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10857 Dátum: 13 dec 22, 16:19:59 »

Ah Gdat, gmannál nem is a képbe lett belekötve xD

Amúgy mi most is kisgyereket szórakoztatunk (5 éves) a 11 éves öcsémmel. Végre büszke vagyok a pici öcsikémre, nagy segítség. Máskülönben nem tudnék itt kockulni Nevet

Mondjuk ezt a hsz-t már nem tudom mióta írom, mert próbálom megmenteni a macskáim életét, ill. megakadályozni, hogy feltúrják a szobám.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10858 Dátum: 13 dec 22, 16:21:41 »

Nincs veled bajom noe. Írtam valamit, viccből, aztán kioktatsz a magyar nyelvből. Sajnos nem használod olyan szinten, hogy menjen, ezért írtam vissza.

Legutóbb, amikor "beléd kötöttem", ha jól emlékszem, akkor az volt, hogy belinkeltél egy videót, amihez hozzáfűztem valamit és elkezdted nekem megmagyarázni, hogy nincs igazam. Mindezek előtt nem emlékszem, hogy különösebben konfrontálódott volna a személyes meggyőződésünk bármiben is. Mindenesetre nagyon köszönöm, hogy megengeded nekem azt, ami alanyi jogon jár. Nagyon rendes tőled. Nevet

A képpel kapcsolatos beszólások nekem jöttek. Amúgy nekem bejön. S válaszolva Nikinek, nem tudom mi benne a hipszteres, de szerintem vicces és mindig mosolygok amikor csak meglátom.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10859 Dátum: 13 dec 22, 16:25:06 »

Jah picit emo de ez van Sprite jól kifejez engem. Lehet ide is beteszem.
Mosolyog a gyerekek aranyosak Mosolyog igaz hugom kicsi még de imádom. És ha lenne külön szobám ahová bemenekülhetek a kis uncsijaimnak is jobban örülnék ikszdé öcsém meg már vén f@sz mint én ikszdé Tőle tényleg jó lenne megszabadulni Szomorú Remélem visszaköltözik nagyapámékhoz.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 722 723 [724] 725 726 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins