kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10830 Dátum: 13 dec 22, 06:28:54 » |
|
Honnan hová? Nekem a 3 és fél óra vonatozástól kivagyok... 1. Osztályon mész, jól megy xD konnektor meg minden...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10831 Dátum: 13 dec 22, 06:32:38 » |
|
Én szeretek vonatozni, de ez a táv néha már nekem is túlzás. de megszoktam már. Meg van egy hangulata az egésznek: amíg utazol, nem vagy sehol se. Se ott ahonnan indultál, se ott ahová mész. reggeli filozófia letudva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10832 Dátum: 13 dec 22, 06:37:19 » |
|
Én gyűlölöm.. régen szerettem, de, h sose érem el a csatlakozásomat kikészít.. utánna mindig várakozhatok, 1 órát.. mondjuk ha nyaralni megyek vonattal akkor élvezem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10833 Dátum: 13 dec 22, 06:38:47 » |
|
A csatlakozás elérése kalandos néha. ugrotttam már le még mozgó vonatról is emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10834 Dátum: 13 dec 22, 06:48:01 » |
|
En is, de indult is már wl, úgy h rohantam 3 táskával es a k. kalauz elfirdul inkább felszál és itthagynak. Kalandos tud lenni a váróban az ücsörgés is, v hogy mindig leül elém egy csöves, majd még1 még1 majd mögém is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10835 Dátum: 13 dec 22, 06:50:47 » |
|
Körül tudják venni az embert nagyon. Mondjuk ha jó az idő, én mindig inkább a peronon várok, nézem a vonatokat, meg az embereket. Nem szeretem a barcikai állomást. Ez túl modern, sokkal jobbak a régi MÁV épületek. Mondjuk itt azonnali csatlakozás van, nem kell várni. A nyáron el fogok utazni Székelyföldre vonattal. 16 óra kb, az lesz az igazi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 22, 07:01:36 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10836 Dátum: 13 dec 22, 08:06:51 » |
|
Mazoista vagy xD... Nah megyek most már aludni, néha muszáj. Szép napot nektek, nekem meg csudiszép álmokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10837 Dátum: 13 dec 22, 08:44:18 » |
|
Mi Székelyfüldre kocsival szoktunk. Úgy is embertelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10838 Dátum: 13 dec 22, 11:15:38 » |
|
Tavalyelőtt eltévedtünk Székelyföld csodás útjain egy kisbusszal. Senkinek se volt probléma, kivéve nekem. Szóvni viszont nem tudtam, mert féltem, ha kinyitom a szám kijön rajta a gyomrom tartalma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10839 Dátum: 13 dec 22, 11:19:36 » |
|
Nézegettem az elvirát, ez nagy kaland lesz. még nem tudom lesz e belőle valami, de remélem. Meg utána kell járnom, hogy pontosan hová is érdemes ott menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10840 Dátum: 13 dec 22, 11:39:30 » |
|
Ami tanácsom van, hogy Parajdot túlértékelik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10841 Dátum: 13 dec 22, 12:17:02 » |
|
Szerintem nem bár én nagyon kisgyerekként láttam, de akkor le voltam nyűgözve a sóbányától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10842 Dátum: 13 dec 22, 12:29:27 » |
|
A sóbányában én is voltam, meg közel van Szováta, azt viszont tudom ajánlani, nagyon szép hely, meg ott van a Medve tó, és amikor még mi voltunk ott, akkor voltak kisebb tavak melyek ingyenesek voltak, nem lepődnék meg, ha már nem lennének azok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10843 Dátum: 13 dec 22, 12:32:28 » |
|
Méghogy Parajdot túlértékelik. Parajd rohadt menő hely, van menő sóbarlangja, patakja, csodálatos vidék veszi körbe, csomó magyar lakik ott, és már nem egészen Erdély szívében van, de azért még bőven a "határain" belül, már ez is elég sokat rátesz. Plusz életem legnagyobb sebe egy parajdi sós vízben jött helyre. Imádom Parajdot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10844 Dátum: 13 dec 22, 14:07:09 » |
|
Én k*rvára elsüllyedtem abban a sós medencében, amiben lebegni lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|