24 nov 19, 00:21:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 720 721 [722] 723 724 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1231868 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10815 Dátum: 13 dec 21, 21:48:30 »

Jól írtad Gabesz. Nevet
Ez vicces volt gman.

Döbbenetesen produktív hsz volt.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10816 Dátum: 13 dec 21, 22:17:39 »

Az érzés, amikor elkezdesz otthon egyedül inni, és elfogy a pia. Szomorú Pedig pont kezdtem belejönni. De nincs kedvem elmenni a teszkóba. Mire odaérnék, kifagyna belőlem a hatás. Szomorú

Mi értelme van 3 szor ráfordítani a lépcsőházban a szemétledobó ajtajának a kulcsát? Vagy akár scak kétszer ráfordítani, vagy bazz egyáltlán a faszér kell azt bezárni? :S
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 22:25:00 írta Aes Sedai » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10817 Dátum: 13 dec 21, 22:31:51 »

Sose iszok otthon egyedül. Az nem jó. Társaságban jó iszogatni, ha viszont jó a társaság nem is kéne a pia, de szeretem és legalább vicces történéseket szül.

Am ma végre hazaértem, autóval hoztak, de nagyon hosszú volt az út, hatalmas dugó is volt Pesten és alig lehetett látni a ködtől. :/
Azonban a köd ellenére is láttam ma nyomokban havat, ahogy haladtunk az ipolysági határátkelő felé, ill. a határátkelőn még vám és pénzügyőröket, nagyon nosztalgikus volt Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10818 Dátum: 13 dec 21, 22:38:44 »

Sose iszok otthon egyedül. Az nem jó.

Így igaz. Ez úgy működik, hogy nem jó, kivéve, ha valami nagyon nem jó, mert akkor jó. Szóval érted. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10819 Dátum: 13 dec 21, 22:48:25 »

Értem akkor én csokit vagy/és sajtot (és/vagy bármi mást) zabálok, szomorú filmet nézek (pl. War Horse), vagy szimplán általában télen, szép havas, jeges időben ilyenkor elmegyek szép helyre sétálni (pl. folyópartra itthon), a többi évszakban meg elmegyek futok, vagy biciklizek, vagy korizok.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10820 Dátum: 13 dec 21, 23:15:51 »

Ha szomorú vagy miért kell még szomorú filmet is nézni? Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10821 Dátum: 13 dec 21, 23:23:23 »

Mert abban azt látom, hogy nekik mennyire rossz és nekem nem is annyira, ill. sajnálom őket, és az ő problémáikon kibőgöm magam így elfelejtem a sajátjaim, és még bőgtem is egyet. xD
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10822 Dátum: 13 dec 21, 23:29:00 »

Ha szomorú vagy miért kell még szomorú filmet is nézni? Nevet
Ez olyan mint amikor rossz kedvem van és depresszív zenét hallgatok.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10823 Dátum: 13 dec 21, 23:32:42 »

Mi értelme van 3 szor ráfordítani a lépcsőházban a szemétledobó ajtajának a kulcsát? Vagy akár scak kétszer ráfordítani, vagy bazz egyáltlán a faszér kell azt bezárni? :S

Ezen már én is sokat gondolkoztam, miközben elátkoztam a szint ismeretlen lakóját, aki szerint, a kintről amúgy is csak kulccsal nyitható ajtót, még azért jól rá kell forgatni legalább kétszer, mert akkor sokkalta hatásosabb a zár. Én meg elkések suliból, mire előhalászom a táskámból a kulcsot és nagy nehezen bepozicionálom, hogy egyáltalán elforduljon már.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10824 Dátum: 13 dec 22, 05:42:38 »

Micsoda pangás... mi tudtok ti csinálni ilyenkor....  Hümm-hümm
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10825 Dátum: 13 dec 22, 05:48:02 »

Ezen már én is sokat gondolkoztam, miközben elátkoztam a szint ismeretlen lakóját, aki szerint, a kintről amúgy is csak kulccsal nyitható ajtót, még azért jól rá kell forgatni legalább kétszer, mert akkor sokkalta hatásosabb a zár. Én meg elkések suliból, mire előhalászom a táskámból a kulcsot és nagy nehezen bepozicionálom, hogy egyáltalán elforduljon már.

Erről van szó. Ez ilyen felesleges túlmozgásosság az ilyen emberek részéről. Bezzeg ahhoz van eszük, hogy éjfélkor dobják le a szemetet a tizedikről, hadd dübörögjön végig az egész házon. ikszdé
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10826 Dátum: 13 dec 22, 06:04:52 »

Na valaki rajtam kívül ébren van és még fórumozik is, ez elképesztő! Kedves Aes Sedai hogy aludtál, kellően kipihent vagy? Legyen szép a napod, ha már nem vagy itt!
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10827 Dátum: 13 dec 22, 06:16:36 »

Egy kilenc és fél órás utazás első 15 percén vagyok túl. ikszdé és nem aludtam se sokat, se jól. ikszdé
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10828 Dátum: 13 dec 22, 06:22:18 »

9 óra utazás, mi a ,...... hova mész? Annyi idő alatt elkocsikázok a világ végére  Nevet Remélem nem vonatozol!
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10829 Dátum: 13 dec 22, 06:25:16 »

Hazafelé megyek csak. ikszdé és igen vonatozok. De Pestről már lesz konnektor a vagonban, csak addig kell vigyáznom. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 720 721 [722] 723 724 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins