24 nov 18, 20:42:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 717 718 [719] 720 721 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1231698 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #10770 Dátum: 13 dec 20, 18:54:24 »

Nálunk is anno hamar bekötötték,csak a minőséget nem találták el egy ideig.
Egy kétszer már cseréltettem modemet és a hozzá tartozó kábeleket.Mostani nagyjából szo-szo.
Van amikor engem is meglep olyan jó,de néha van ennek az ellenkezője is mondjuk az a Upc sara jópárszor.
Emlékszem első verziónak a kábelének csatlakozóján egy jó része szószerint bele tört a belső részbe smirksweat
Pedig nem is kapott tőlem sérülést.Mondhatni magába rogyott.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10771 Dátum: 13 dec 20, 19:02:49 »

Meg neten olvastam, hogy mostanában UPC elszállt párszor, országos szinten. :/ Emlékszem is, hogy Saphinak párszor nem volt nete.

Btw: egy honlapon ebből is valami összeesküvés elméletet kerítettek. Mmint nem Saphi netjéből, hanem a UPC ügyből. xD De nem ismerem a részleteket, nem volt kedvem elolvasni. ikszdé
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10772 Dátum: 13 dec 20, 19:15:48 »

Hát nem, csak egyszer szállt el országos szinten Gattyánék miatt (Nevet), bár akkor is volt internet, csak a külföldi oldalak nem jöttek be.

Meg az engem nem érintett, mert összesen egy délután volt, és egyébként sem voltam itthon. Persze kártérítették, ingyenessé tették a filmeket a netes médiatárban, ami az előfizetők 60%-ának nincs is. Nevet

A múltkori eset meg csak minket érintett, és kiderült, hogy lakótársam rontotta el, szóval többször nem engedem a modem közelébe. Nevet

Összeesküvés-elmélet? Nevet

Egyébként ez volt a sztori:

"Kedves Ügyfeleink!

A közelmúltban néhány alkalommal átmenetileg előfordultak akadozások internet-szolgáltatásunkban. Ezek a hibák nem minden esetben a mi hálózatunkban keletkeztek, mégis nagyon sok ügyfelünknek okoztak kellemetlenséget. Szeretnénk az alábbiakban röviden és remélhetőleg közérthetően tájékoztatást adni a legtöbb ügyfelünket érintő múlt szombati eset okairól, amikor egy összetett műszaki probléma következtében a UPC internet felhasználói számára több órán át nehezen elérhetőnek vagy elérhetetlennek bizonyult a külföldi weboldalak egy része. Noha ez a hiba egy tőlünk független hálózati szolgáltató téves beállításai miatt keletkezett, ennek ellenére szeretnénk minden ügyfelünktől elnézést kérni és egy kis fájdalomdíjat is felajánlani a történtek miatt. Tudatában vagyunk ugyanis, milyen kellemetlenséget okoz az internetezők számára, ha bármilyen okból átmenetileg éppen nem érhetik el a digitális világban azokat a tartalmakat, amelyekhez hozzá szeretnének jutni.

A hibajelenséget az okozta, hogy a DoclerWeb európai gerinchálózatán november 1-jén elvégzett karbantartását követően egy véletlen, téves beállítás miatt a DoclerWeb hálózata a sajátjaként hirdette a UPC Magyarország IP-tartományait (internetes címtartományait) a nagyobb Európai Internet Kicserélő központokon. Ezért - a magyarországiak kivételével - azokból az európai hálózatokból, amelyekkel a UPC nem áll közvetlen peering összeköttetésben, az adatok (weboldalak és webes tartalmak) a DoclerWeb hálózatába irányultak és onnan nem jutottak el a UPC hálózatába, így a UPC ügyfeleinek számítógépére sem. Miután a UPC az amszterdami cégközpontjának szakembereivel közösen megtalálta a hiba okát, megkeresésünkre a DoclerWeb nagyon rövid idő alatt kijavította a beállításokat, így a hálózati forgalom délután 3 órától újra teljes körűen helyreállt.
A két vállalat szakemberei egyeztették eljárásaikat annak érdekében, hogy a jövőben hasonló hiba ne fordulhasson elő.
A UPC és a DoclerWeb a kellemetlenségekért elnézést kér az internetezőktől.

A kellemetlenségeket méltányolva felajánljuk internetelőfizető ügyfeleinknek, hogy – amennyiben a digitális televíziós videotárunk is elérhető a számukra – november folyamán 2.000 forint értékhatárig terjedően díjmentesen tekintsenek meg filmeket a upc videotárból! Ennek megfelelően minden internetelőfizetőnk november hónapra vonatkozó számláján összesen legfeljebb 2.000 Ft-ot jóváírunk majd a upc videotár használatából!
Ennek keretében díjmentesen megtekinthető például a mozival egy időben megjelenő A nyár királyai című film, vagy 2 db DVD-megjelenéssel egy időben felkerülő film (pl. a Gyakornokok, Croodék, Az acélember, Szörny Egyetem, vagy a Másnaposok 3.). De akár az időszakos Halloween Night Fest csomagunkban elérhető, Magyarországon a mozikban csak a Halloween Night Festen bemutatott összesen 14 film is fél áron megtekinthető 30 napon keresztül. (A csomag ára 3.990 Ft, aminek a felét jóváírjuk).

Bízunk benne, hogy ha nem is mindenki, de internetelőfizetőink többsége talál majd a kedvére való filmet videotárunkban és valamelyest utólag ezzel is enyhíteni tudjuk az internetezés élményében tapasztalt kellemetlenségeket."

------------

Azért ez a mondat vicces:
" Tudatában vagyunk ugyanis, milyen kellemetlenséget okoz az internetezők számára, ha bármilyen okból átmenetileg éppen nem érhetik el a digitális világban azokat a tartalmakat, amelyekhez hozzá szeretnének jutni."

Elég szánalmas, hogy mindenki haldoklik net nélkül. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 19:19:13 írta Saphira » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10773 Dátum: 13 dec 20, 19:19:39 »

Nekem tisztára úgy rémlik, hogy Indexen kétszer is volt cikk, nagy leállásról. De aztán lehet, hogy ez nem országos volt, és titeket nem érintett.

Az ilyen lakótársat meg tényleg nem érdemes a modem közelébe engedni. De hogyan rontotta el? Egy modemet nehéz elrontani, kalapács nélkül. ikszdé Meg minek piszkálta meg egyáltalán? Na, ezek költői kérdések voltak. Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #10774 Dátum: 13 dec 20, 19:22:42 »

Ha jól emlékszem még az újságban is benne volt,utólag hívták fel rá a figyelmemet.

Mondjuk régebben is volt ezelőtt valamilyen kifogás csak nem ért meg sokat,mivel nem sokkal utána ismét elszálltak. smirksweat

Szerk: Mostani híreket láttátok? Az országon bekül mindössze 1 településen van rendes havazás és havas táj.(Olaszfalu)
Elérte a 30-50cm-t is egy-két részén. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 19:54:55 írta K ichigo » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #10775 Dátum: 13 dec 20, 20:35:35 »

Majd egyszer fog havazni az ország többi részén is. Mosolyog

A fiúk megint gyerekek lettek. Egész héten játék fegyverekel (hanggal és világítanak is) játszottak a suliban. Végülis csak 10.  (hivatalosan 9.) osztályosok vagyunk. smirksweat
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10776 Dátum: 13 dec 20, 23:15:05 »

Én még csak egyszer láttam havazást, akkor is csak valami porhó potyogott, de annyi bőven elég is volt... A kutyának sincs kedve kiásni a kocsit a hó alól, meg havat lapátolni...

Saphira, ahogy nekem lejön, az UPC kártalanítása kb annyit ért az előfizetők többségének, mint halottnak a csók...
Semmit...

A 15-16 éves, az még gyerek...  Gondolkozik
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10777 Dátum: 13 dec 20, 23:34:47 »

A 15-16 évesek nem érzik magukat gyereknek attól még azok de ők ezt nem érzékelik.  smirksweat
Én már öregnek érzem magam (nem mindig, de sokszor).
Erről a UPC témáról miért nem hallottam még? Pedig nekem is az van.  >.<#

Hó meg majd fog esni, (remélem nem mostanában, dec. 24ig ne essen dec. 27-én meg már tűnjön el mert nem szeretem de úgy sem úgy lesz ahogy én szeretném), de az időjárás az bolond.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10778 Dátum: 13 dec 21, 00:01:02 »

Facebook csoport leírása:

"Ide várúnk mindenkit aki Paranormális jelenségekröl kiván beszélgetni. Jó szórakozást!"

Okos csávók lehetnek. Nevet
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10779 Dátum: 13 dec 21, 00:18:45 »

Ismerek olyan embert, akinek a helyesírása egy kisiskolás szintjén van, mégis az élet más területein zseniális dolgokat alkot.  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10780 Dátum: 13 dec 21, 02:04:58 »

Az oldal tematikája és a helyesírás itt együtt üt. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10781 Dátum: 13 dec 21, 11:46:09 »

Végre itthon!!! Hiányzott már Böszörmény.
Apummal megnéztük tegnap este az új főterünket. Olyan, mint valami repülőtér. Legalábbis annyira ki van világítva. Bokrokkal biztos szép lesz.
Meg voltunk Debrecenben a karácsonyi vásárban és kaptam forralt ribizlibort és finom volt.

Anyum a konyhából kiszól nekem:
"Rita vegyél fel egy köntöst és egy papucsot és gyere ide!"
Rita jó kislány, megcsinálja, odamegy.
"Jó, akkor most vedd elő a fagyasztóból a borsót."
"Ehhez miért kellett így beöltöznöm?"
"Mert fáztam mikor rád néztem."
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10782 Dátum: 13 dec 21, 12:07:26 »

Még nem is láttam a főteret.  Nevet Persze mintha nem 5 percre lenne innét.

Ez tipikus, a gyerek azért vegyen fel sapkát, sálat mert a szülő fázik.

uhh egyébként a Nagytemplom előtt nyitottak egy kori pályát, csak nekem annyira kicsinek tűnt, meg sokan is voltak tegnap.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 12:09:46 írta Syzygy » Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10783 Dátum: 13 dec 21, 13:52:12 »

Van egy koripálya a főtéren? Nevet Menő.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10784 Dátum: 13 dec 21, 14:27:27 »

A koripályáig nem jutottunk el tegnap apummal, pedig ha eljutunk, akkor találkozunk a húgommal. De így csak kb 50 méterre közelítettük meg egymást.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 717 718 [719] 720 721 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins