Aes Sedai
|
|
« Válasz #10680 Dátum: 13 dec 17, 22:08:43 » |
|
Nekem máshogy rémlett. Ez gondolom a második évad vége felé lehet, mert akkor telepszenek meg. Azok amúgy nagyon jó részek, csak akkor van az az idegesítő idő ugrás. Azzal nem tudtam megbékélni, hogy kb egy teljes évet kihagytak a történetből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10681 Dátum: 13 dec 17, 22:10:37 » |
|
Adama Jr. Hogy meghízik már Tiszta gáz Ám Továbbra sem értem miért a modernebb és nagyobb hajót áldozták fel abban a csatában
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10682 Dátum: 13 dec 17, 22:37:45 » |
|
Lee az baromi gáz volt olyan kövéren. xD El se akartam hinni. Am jah, a Pegasus sokkal fejlettebb csatahajó volt. Szóval nem sok értelme volt azt feláldozni. Persze azért nem baj, hogy a jó öreg Galactica megmaradt. Bár nyomulhattak volna tovább még a két battlestarral. Úgy sokkal menőbb volt a flotta. Meg azt se értettem soha, hogy legalább pár civil hajót miért nem fegyvereztek fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10683 Dátum: 13 dec 17, 22:41:07 » |
|
Azért ilyen logikai bakik voltak a filmben. Speciel a végén miért nem tartották meg a dolgaikat. Nem értem mi értelme volt a 0ról indulni. Ám érdekes lenne egy sorozat a jelenben hogy a Centuriok visszajönnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10684 Dátum: 13 dec 17, 23:10:15 » |
|
Az tényleg fura döntés volt. Mondjuk pont az nem volt teljesen logikátlan. Szóval én értettem miért tették, csak nem biztos, hogy ez jó ötlet volt.
A Centuriok vajon hová jutottak utána? Sokat is fejlődhettek akár. De az is lehet, hogy elpusztították magukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10685 Dátum: 13 dec 17, 23:12:42 » |
|
Lee kövéren? Szerintem az a csávó megijedt, hogy mennyire valóságos az a maszk és soha nem fog elhízni. Borzalmas volt úgy látni,d e tetszett, hogy a lelki problémáit, így mutatták meg a nézőknek. Azért nem tartották meg a dolgaikat, mert a a technológia számukra nyűgé vált. Sok volt az az az X idő és úgy gondolták, ha elölről kezdik, boldogok lesznek. Szerintem is butaság volt, de elakartak szakadni attól az élettől és nem akarták, hogy ÚJRA megtörténjen az ami megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10686 Dátum: 13 dec 17, 23:16:57 » |
|
Hát igen, ezek után érthető azért, hogy ilyen extrém döntést hoztak. Mindkét civilizáció kivérzett azért rendesen a vége féle. De azért az utolsó jelenet rámutatott arra, hogy végül csak újrakezdődik az egész, nincs menekvés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10687 Dátum: 13 dec 17, 23:23:13 » |
|
Mivel akkor és ott a 2 faj megszűnt létezni és egy 3. is beolvadt nehezen tudom elképzelni hogy bármilyen probléma lett volna a mesterséges nem mesterséges témákban ott és akkor nem volt értelme. Technológia ide vagy oda. Így viszont egy egész civilizáció története veszett el. És a 12 kolónia valahol kint van és a jelenig eltelt időbe azok sztem már lakhatók. na m1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10689 Dátum: 13 dec 17, 23:43:23 » |
|
Hát igen, ezek után érthető azért, hogy ilyen extrém döntést hoztak. Mindkét civilizáció kivérzett azért rendesen a vége féle. De azért az utolsó jelenet rámutatott arra, hogy végül csak újrakezdődik az egész, nincs menekvés.
Nem igaz, ott Six mondja, hogy van esélye még az emberi fajnak, hogy ne történjen meg megint. Szóval van még lehetőségünk, képesek vagyunk rá! Bár amúgy amiről itt beszélünk, nagyon spoiler. Jó ez a kép Saphi, szeretem. Mindent elmond.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 23:43:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10690 Dátum: 13 dec 18, 09:52:42 » |
|
Nem tudom mennyi esély van arra, hogy ne történjen meg újra. Eddig mindig megismétlődött minden. Bár így, hogy a két faj egyesült, talán. Saphi: nem akkora marhaság, mint aminek tűnik. Az utolsó kép, a csaj, ő is "robot" abban az értelemben, hogy szintetikus, mesterséges lény. Csak teljesen szerves anyagokból áll. Így ez valóban egyfajta evolúció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10692 Dátum: 13 dec 18, 12:49:13 » |
|
Van esély rá, ezért jó ez a sorozat, meg mutatják, s a vége, a nagy "bumm", mi is van igazán. Amúgy múltkor néztem azt a részt, mikor Baltar éppen - hogy szépen mondjam, a fiatal fórumozók miatt - szexuális aktust létesített Capric Six-sel még az első évadban, aztán közben benyit Kara Thrace (Starbuck) s nézi, hogy kb. mit csinál ez a fazon, hisz ő nem látja a mi kis "robotunkat". Szegény Baltarnak emiatt, néha elég sok kellemetlensége akad. Na de nem ecsetelem tovább, csak, ha felhozod, mielőtt valaki kiakad, hogy ez nem a filmes topicban beszéljük meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10693 Dátum: 13 dec 18, 12:59:04 » |
|
Szegény Baltarnak emiatt, néha elég sok kellemetlensége akad. So say we all! Egyébként el is felejtettem már, hogy Gaius mennyire utálatos volt az elején. X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10694 Dátum: 13 dec 18, 13:55:19 » |
|
Én akkor is nagyon szerettem. Az Ő karaktere rohadt jól van megcsinálva, s iszonyatosan sokat fejlődik. Egy faszfej, de baromi jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|