Lew
|
|
« Válasz #10665 Dátum: 13 dec 17, 21:10:55 » |
|
Azt hiszem igazad van nah jobb már? :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10666 Dátum: 13 dec 17, 21:14:33 » |
|
A prostis hatás megvan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10667 Dátum: 13 dec 17, 21:17:10 » |
|
Minagi, de jó, hogy előkerültél, elkezdtem újra BSG-t nézni. Helyes-helyes, én is újra kezdtem megint nézni, pedig nem ez az első alkalom és basszus nem tudom megunni. Hol tartasz? Lew ez nagyon durva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10668 Dátum: 13 dec 17, 21:24:33 » |
|
Lew, ezért egyébként nagyon meghúznának az emlő anatómiájából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10669 Dátum: 13 dec 17, 21:30:09 » |
|
A legtöbb mangakát is meghúznak belőle, szerintem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10670 Dátum: 13 dec 17, 21:32:53 » |
|
Minagi, de jó, hogy előkerültél, elkezdtem újra BSG-t nézni. Helyes-helyes, én is újra kezdtem megint nézni, pedig nem ez az első alkalom és basszus nem tudom megunni. Hol tartasz? Lew ez nagyon durva. Még csak az elején. s01e07 jön most. Nem nagyon van időm nézni, de jönnek az ünnepek, meg az összes maradék szabimat is kiirattam a hátralévő időre. Lesz lehetősgem nézni azt hiszem. Gaius és Caprica Six miatt néha akkora poénok vannak. Pont most van az a rész, amikor egy Hatos modell jelenik meg a hajón, és Gaius eleinte azt hiszi, hogy csak ő látja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 21:44:23 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10671 Dátum: 13 dec 17, 21:46:39 » |
|
Hehe, kb én is ott tartok, pár résszel vagy hozzám képest lemaradva. Az nagyon durva rész, mikor elsőnek néztem nagyon izgultam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 21:48:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10672 Dátum: 13 dec 17, 21:48:18 » |
|
Egyébként, erre már nem emlékszem, de ez a Hatos fel fog bukkanni még később? Mert arra még emlékszem, hogy itt megjelent, bekavart kicsit, aztán lépett. De utána már nem emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10673 Dátum: 13 dec 17, 21:55:32 » |
|
Igen a Pegasuson lesz egy Hatos model, de nem ez. Viszont ez a Six-Six, nem lesz azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10674 Dátum: 13 dec 17, 21:56:15 » |
|
Nekem jobban tetszik Lew Mikotoja, mint Moritáé. Bár a melleit tényleg naturalizálhatnád kissé, Lew. Nem valami jó rájuk nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10675 Dátum: 13 dec 17, 21:59:46 » |
|
Engem az nemzavar. Az zavar, hogy film topicban feljött a Hobbit téma és nem tudok róla leakadni. Pedig épphogy kigyógyultam a Hiddleston kórból Így érzek, csak hogy Syzy boldog legyen Mondjuk nincsenek tételek, szóval nincs is ok a sírásra , szimplán kérdezhetnek bármit xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10676 Dátum: 13 dec 17, 22:01:31 » |
|
Igen a Pegasuson lesz egy Hatos model, de nem ez. Viszont ez a Six-Six, nem lesz azt hiszem.
Arra a Hatosra én is emlékszem. A végén asszem ő robbantja fel az atombombát az egyik hajon? Vagy csak akarta? Nem sok mindenre emlékszem. Pont ideje újra nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10677 Dátum: 13 dec 17, 22:05:14 » |
|
Nyugi már Noemi! Tanulj és ne fórumozz!
Aes és Minagi, ti miről beszéltek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10678 Dátum: 13 dec 17, 22:06:45 » |
|
Akkor robbantja fel az atomot amikor arra bolygóra érnek és le akarnak telepedni. Amiatt találják meg őket később a Cylonok. Különben BSG a téma
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10679 Dátum: 13 dec 17, 22:07:30 » |
|
De mi az a BSG?
Oh, most hogy így leírtam le is esett. xD