Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10635 Dátum: 13 dec 17, 05:42:02 » |
|
Úgy van, ha Morita új képet rak ki senki se fogja megismerni. Nem azért, csak mert most néztem végig a Lawrence of Arabia-t ami 3 és fél órás, és mindjárt eldőlök keresztbe, egyébként iszonyat jó film és többet baktatnak benne mint a gyűrűk urába.
Akkor 3 és fél órán át csak gyalogolnak? Mert csak úgy lehetett leelőzni a Gyűrűk Urát-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10636 Dátum: 13 dec 17, 09:03:32 » |
|
Valójában nem gyalogolnak, hanem tevegelnek, akkor úgy mondom, hogy a játékidő jelentős részét ez teszi ki, szerintem arányában többet is mint a GYU-ban. Persze egyikben sem hiába történik a menetelés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10637 Dátum: 13 dec 17, 09:14:56 » |
|
Most tényleg betetted te is Morita aváját? Többször frissítettem az oldalt meg azt hittem megvakultam, hogy azt látom, hogy utolsó hsz Syzygy erre Morita írta. Mekkora lenne ha mindenki betenné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10638 Dátum: 13 dec 17, 09:41:48 » |
|
Dancsa ezt lehet pár kattintással el is tudná intézni. Minagi, de jó, hogy előkerültél, elkezdtem újra BSG-t nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10639 Dátum: 13 dec 17, 11:48:39 » |
|
Sose értettem mi olyan szimpatikus Moritának , Sasuke anyjában =D Egy teljesen felesleges mellék szereplő, sablon tulajdonságokkal , sablon dumával sablon Uchiha kinézettel. =D
De tényleg fura lenne más avatarral látni =D
Egyet értek, bár még mindig nem annyira durva Moritának az a képe, mint Szabinak, amint be van öltöztetve egy hipszter betyárkirálynak, miközben ő ennek valamiért módfelett örül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10640 Dátum: 13 dec 17, 12:01:47 » |
|
Már egy párszor elmagyaráztam, miért van ő kint. Kutassátok fel, ha ennyire érdekel titeket. Aes el vannak mentve a dumatopicoc? Ha igen, akkor csak úgy az elmúlt... összeset kell végigolvasni leszámítva az elsőnek az úgy első 300 oldalát. Azt mondja, hogy az úgy, 99500 oldal kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10641 Dátum: 13 dec 17, 12:03:05 » |
|
Mindjárt elalszom, de még van 50 oldal a szerves vegyületek szerkezet felderítéséről, és még tömegspektroszkópiás adatbázisokba még bele sem kezdtem. Apunak meg még csinálnom kell sushit délután, de már most bealszom. .................................... nah nem tudnátok így eldönteni hogy nem Morita vagyok valójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10642 Dátum: 13 dec 17, 12:05:35 » |
|
Mekkora hülye vagy, Syzygy. Azért vicces, tényleg totál moritás voltál, de remélem, egyszer megunod azért ezt a moritát-majmolom stílust, és visszatérsz a sajátodhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10643 Dátum: 13 dec 17, 12:06:19 » |
|
Szerintem előnyére válik a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10644 Dátum: 13 dec 17, 12:11:48 » |
|
egyszer megunod azért ezt a moritát-majmolom stílust, és visszatérsz a sajátodhoz.
Ezt úgy mondod mintha nem 1 hozzászólásnál tartanék, hanem már minimum évek óta ezt csinálnám. De ezek szerint van saját stílusom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10645 Dátum: 13 dec 17, 16:23:56 » |
|
Először azthittem dupla Hsz aztán nézem hogy mivan Morita Sasuke anyukája szektája növekszik és világuralomra tör
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10646 Dátum: 13 dec 17, 16:32:03 » |
|
Kézfeltartással jelezze az, aki gugli segítsége nélkül is meg tudja mondani Sasuke anyukájának a nevét. Mert én nem. Volt neki egyáltalán neve? MMint olyan ami ki is derül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10647 Dátum: 13 dec 17, 16:44:21 » |
|
Én. Mert tegnap rákerestem és megtudtam, de a kérdés meg most hangzott el. http://www.youtube.com/watch?v=9Wied1Bat8sAmúgy 1:06-nál van a híres tűzhelyes kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10648 Dátum: 13 dec 17, 16:57:15 » |
|
Azt hiszem az nem ér, hogy én tudom a nevét.
Kitakarítottam a lakást. Kicsit elfáradtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10649 Dátum: 13 dec 17, 17:01:30 » |
|
Én a Naruto Pixxx-en látom mindig a nevét, bár anélkül én sem tudnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|