24 nov 18, 05:22:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 702 703 [704] 705 706 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1230501 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10545 Dátum: 13 dec 15, 21:09:39 »

https://www.youtube.com/watch?v=IqMw1GFUFtM#t=247

Valaki mondja már meg: ez komoly vagy csak megjátsszák?
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10546 Dátum: 13 dec 15, 21:22:28 »

Szerintem csak megjátsszák, ilyen nem lehet igaz Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10547 Dátum: 13 dec 15, 21:26:03 »

De ez egy jó dolog. Csak az a baj, hogy arra állt rá a társadalom, hogy aki nem dolgozik ne is egyék. Holott a technika fejlődésével egy idő után fölöslegessé fog válni, rengeteg munkaerő. Ha mondjuk az emberiség 1%-a el tudná látni a 99%-ot akkor is ki kell találni valami munkát a többinek, hogy dolgozzon mert ha nem akkor éhen hal?

Syzy. Én is egyet értek ezzel a jelenséggel.

Hát, én még egy asgardit vagy Idő Lordot sem láttam még, akinek az adott szerepe mellett mondjuk ács lett volna a böcsületes szakmája. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10548 Dátum: 13 dec 15, 23:32:00 »

Sok szeretettel küldöm a jobboldalit Saphinak, a bal oldalit viszont megtartom magamnak:
http://tomhiddleston-gifs.tumblr.com/post/69887149337

Petefészek robbanás ?  Még jó hogy nekem nincs  Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10549 Dátum: 13 dec 15, 23:33:57 »

Te már anélkül is eléggé rá vagy gerjedve Benre Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10550 Dátum: 13 dec 15, 23:39:09 »

Amúgy sokkal jobb lenne ha Benedict narrálná  az élettörténetemet Morgan Freeman helyett.  Mosolyog

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10551 Dátum: 13 dec 15, 23:43:01 »

Tom sokkal királyabb Durci
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10552 Dátum: 13 dec 16, 00:17:03 »

Amúgy sokkal jobb lenne ha Benedict narrálná  az élettörténetemet Morgan Freeman helyett.  Mosolyog
Miért, mi a problémád Morgan Freemannel?  Gondolkozik
Nekem őróla mindig a Féreglyukon át című műsor jut eszembe a Discoveryről és azt szeret(t)em. (nincs már Science csatornánk).
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10553 Dátum: 13 dec 16, 00:25:56 »

Ez egy nagyon buta kérdés volt, Ayumi. Nevet

Tetszikeltem facebookon egy sherlockos képet, és rögtön kijött ez az üzenet:
"Ehhez hasonló oldalak, melyek tetszhetnek: Tom Hiddleston, The Hobbit, Robert Downey Jr." stb.

Mekkora köcsög gondolatolvasók, látszik, hogy tényleg az nsa-nak dolgoznak. Nevet

https://www.wirewax.com/8004686/

Kattintsatok a szövegekre. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 16, 00:52:06 írta Saphira » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10554 Dátum: 13 dec 16, 09:05:39 »

Felkelés után 20 perc telt el és én elküldtem valakit a fenébe. Ez a nap is jól indul.

engem idegesítene Morgan Freeman hangja, ha folyamatosan az életemet kommentálná.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10555 Dátum: 13 dec 16, 10:15:36 »

Nekem 5 másodperc. Én győztem.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10556 Dátum: 13 dec 16, 10:19:30 »

Az is jó. Mivel húztak fel?
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10557 Dátum: 13 dec 16, 10:50:14 »

Nekem tavaly szerintem 5 mp-be se telt elküldeni valakit felkelés után melegebb éghajlatra. Most már jól kijövünk az illetővel, csak ne éljünk egy légtérben.
Ja meg szegény nagymamámmal szoktam bunkó lenni. Emiatt rossz embernek is érzem magam, mert mindig ha hazamegyek hoz át ebédet, de olyankor én még alszok. Ezért hát az ablakomon kopogtat, de úgy hogy majd betöri. Pedig én előzőnap mondtam, hogy ne hozzon ebédet van itthon mit ennem, és sokáig fogok aludni. Illetve, ha egyszer egy ételre azt mondom, hogy szeretem képes addig csak azt főzni, ha otthon vagyok amíg meg nem utálom. Így éltem egy évig otthonlétem során káposztalevesen, a legrosszabb az volt, hogy mindig küldött egy rakatot a koliba is. Lehet ezért nem híztam meg az egyetem első évében, mint sokan mások. Szomorú

Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10558 Dátum: 13 dec 16, 10:59:14 »

Apám bejött felkelteni mert itt a T-homeos csávó és nem is kellett bejönnie a szobámba. De ő inkább felkelt a biztonság kedvéért és nem megkérdezi, hogy be kell-e jönni.

Hú Noe. Azért az fárasztó lehet. Nevet

Amúgy a legrosszabb ébredés a gimis legjobb barátomnak volt, amikor osztálykiránduláson a földön aludtunk egy padláson és a vaksötétben le akartam menni wc-re (értsd a természet, mert egy tanyán voltunk eldugva minden civilizációtól) és arra ébredt, hogy teljes súlyommal az arcára léptem. Nevet
Neki öt másodperc sem kellett, hogy elküldjön bizonyos helyekre. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 16, 11:04:17 írta Gdat88 » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10559 Dátum: 13 dec 16, 11:38:57 »

Azért az durva Gdat. Nevet
Nálam az egyik bátyám nagyon -nagyon alvos, őt nehéz felkelteni, egyszer egy táborban, hiába keltegették, nem sikerült felébreszteni, így persze mielőtt szóltak.. egy hideg kancsó vizet rá öntöttek, hogy keljen fel, a haverjai... Nevet Nagyon boldog volt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 702 703 [704] 705 706 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins