Ayumichan
|
|
« Válasz #10425 Dátum: 13 dec 13, 21:49:51 » |
|
Az én kis Kirámat még kertes házban laknék se merném kiengedni .
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10426 Dátum: 13 dec 13, 21:54:14 » |
|
Csak azzal történnek rossz dolgok Péntek 13-án aki elhiszi, hogy pórul fog járni. Pont akkora hülyeség mint a fekete macska esete. de ha úgy indulsz neki, hogy ma megszívod akkor meg is fogod.
"Készülj fel a sötétségre, de ne hagyd hogy ez a készülődés, háttérbe szorítsa fényes óráidat"
aztak*rva milyen idézetet találtam ki Oo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10427 Dátum: 13 dec 13, 22:06:22 » |
|
Lew, erről nekem a Ködszerzet (könyv) jutott eszembe. Ott mondogattak hasonlót az emberkék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10428 Dátum: 13 dec 13, 22:10:33 » |
|
Csak azzal történnek rossz dolgok Péntek 13-án aki elhiszi, hogy pórul fog járni. Pont akkora hülyeség mint a fekete macska esete. de ha úgy indulsz neki, hogy ma megszívod akkor meg is fogod.
"Készülj fel a sötétségre, de ne hagyd hogy ez a készülődés, háttérbe szorítsa fényes óráidat"
aztak*rva milyen idézetet találtam ki Oo
Ha nem vigyázol, lassan Coelho-i magasságokba szárnyalsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10429 Dátum: 13 dec 13, 22:12:02 » |
|
Ja, ez a péntek 13-ás dolog amúgy tény, már tanítják is a gyerekeknek általános iskola 2. osztályától, rögtön a Jeti, a havasi szörny című fejezet után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10430 Dátum: 13 dec 13, 22:12:19 » |
|
Az én kis Kirámat még kertes házban laknék se merném kiengedni . Mi kertes házban lakunk, de ennek ellenére nem engedjük ki. Tavasszal talán megpróbáljuk elszánni magunkat, mert akkor tudjuk figyelni. De 16 és 18 óra között akkor sem mehet ki az tuti!! Lew: Micsudi egy szóval nem mondta, hogy így indult neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10431 Dátum: 13 dec 14, 00:09:12 » |
|
Lew, erről nekem a Ködszerzet (könyv) jutott eszembe. Ott mondogattak hasonlót az emberkék Ezt a könyvet még el akarom olvasni egyszer. Ugyanaz írta, mint aki az Idő kerekét is befejezte Robert Jordan halála után. Szóval biztos nem rossz. Bazz, nem hiszem már el... szembe a lépcsőházzal van valami kocsma, és valami népek gerjednek ott, kurva hangosan beszélnek. Ráadásul kint, az utcán a kocsma előtt, ebben a rohadt hidegben, legalább bemennének, csak nem hallatszana ki az óbégatásuk. A hangjuk, stílusuk alapján ritkán kell szoláriumra költeniük. Most azon ábrándozok, hogy bár lenne egy profi pecás csúzlim, meg egy nagy vödör disznószarom, és lőhetném őket az ötödikről. Az erkélyen kiváló tüzelőállást tudnék felvenni. De hát se csúzli, se disznószar. Így nem lesz légicsapás, francba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 00:21:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10432 Dátum: 13 dec 14, 00:17:20 » |
|
Csak eltüntetik magukat amikor bezár az a kocsma. Gondolom azért óbégatnak ott mert bent nem lehet rágyújtani, de ha van esetleg vízipisztolyod akkor azzal is kizökkentheted őket a tevékenységükből, vagy dobd meg őket valamivel disznószar hiányában, pl tojással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10433 Dátum: 13 dec 14, 00:20:08 » |
|
De nekem konkrétan disznószar kéne a harchoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10434 Dátum: 13 dec 14, 00:22:18 » |
|
Vagy csak simán hívd rájuk a rendőrséget. Vagy legalábbis szólj le nekik, hogy kihívod a sünséget, ha nem mennek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10435 Dátum: 13 dec 14, 00:24:21 » |
|
Hát múlt héten pénteken szombaton is ment a dolog. Pénteken a zsaruk éjfél körül elzavarták őket a p*csába. Szombaton meg maguktól mentek el vagy nem tom. Lehet egy idő után most is megunják. Most amúgy se hallom őket mert szól a zene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10436 Dátum: 13 dec 14, 00:33:36 » |
|
Átérzem a helyzeted. Itt nálunk Egerben alapvetően nincs olyan sok napbarnított humanoid, de ha összeverődnek bizony szörnyen fusztrálóak és irritálóak tudnak lenni. Mondjuk velem még nem kötekedtek. A hosszú hajü rockerekbe, meg a kopaszokba szeretnek belekötni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10437 Dátum: 13 dec 14, 00:35:40 » |
|
Hát itt viszont vannak bőviben. De amúgy már eléggé megtanultam figyelmen kívül hagyni őket. Legfeljebb néha az orrom alatt mormolok el valami kedves jókívánságot. Bár azért jobb lenne őket disznószarral bombázni. Ahhh... műveletlen banda.. senkinek se tűnik fel a disznószar-dolog lényege. Tipp: Game of Thrones s02e05
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 00:51:56 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10438 Dátum: 13 dec 14, 01:23:20 » |
|
Game of Thrones biztosan egy jó sorozat, csak az a baj vele hogy nem ismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10439 Dátum: 13 dec 14, 01:33:24 » |
|
Nemcsak a Trónok harcában dobálhatnak disznószart az emberek, teljesen véletlenszerű ötlet is lehetett. Már én sem nézem jó ideje, a harmadik évadból is láttam körülbelül pár percet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|