noemimi-chan
|
|
« Válasz #10245 Dátum: 13 dec 09, 23:22:22 » |
|
engem már igazából nem érdekel, csak embereket akarok bántani na jó ez nem igaz. kell egy vitapartner...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #10246 Dátum: 13 dec 09, 23:29:05 » |
|
Ha akarod állok rendelkezésedre, de miről vitázzunk?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10247 Dátum: 13 dec 09, 23:31:06 » |
|
Nemtudom T_T Kell még ide valamit írni hogy elég szó legyen
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10248 Dátum: 13 dec 10, 17:23:05 » |
|
Mi az amit biztos, hogy elhagysz, az első adandó alkalommal, hogy használtad? Az a táskatartó. http://hobbyrendeles.hu/pics/nagy/1515.jpgAjándékötleteket nézek épp. Már csak apumnak kéne valami.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 17:28:15 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10249 Dátum: 13 dec 10, 17:30:12 » |
|
Otthagytam a sálamat a miskolci buszon T_T
És ez így kellemetlen mert csak egy régi fradi sál van a szerkényben. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10250 Dátum: 13 dec 10, 17:32:44 » |
|
xD Nekem van egy táskatartóm és használom, a laptop táskám van ráakasztva, itt a koliban az asztalnál, már 2 éve megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10251 Dátum: 13 dec 10, 17:35:13 » |
|
Sajnálom apu.
Noe úgy nehéz elhagyni, hogy nem mozdítod el. Maximum elszublimálni tud.
Úgy érzem magam, mint aki bepiált, pedig csak egy energia italt ittam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10252 Dátum: 13 dec 10, 17:36:31 » |
|
Placebo hatás, hozzáképzelted a vodkát. Noe úgy nehéz elhagyni, hogy nem mozdítod el. Maximum elszublimálni tud.
Ezt meg úgy mondod mintha nem ismernél Én fájdalom csillapítón élek a fogam miatt, eléggé kellemetlen, hogy álmosít mivel holnap vizsga és még nem tudok semmit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 17:37:38 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10253 Dátum: 13 dec 10, 17:40:10 » |
|
Noémi ugye nem akarsz egész éjszaka panaszkodni a tanulásról? ugye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10254 Dátum: 13 dec 10, 17:41:43 » |
|
De csak az a baj, hogy most a fogfájás jobban zavar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10255 Dátum: 13 dec 10, 17:48:41 » |
|
Elhatároztam magam. Letöltöm a Heroes 3-at. Ez a semmittevés kiborít. Kicsit aggódom, mert a barátom azt mondta, lehet nem fog futnia gépemen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10256 Dátum: 13 dec 10, 17:56:34 » |
|
Azon a laptopon miért ne futna? Egyébként a "kalózöbölből" szedd a gog verziót az kompatibilis minden windowszal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10257 Dátum: 13 dec 10, 18:06:26 » |
|
Nemértem az élelmiszerekre százalékosan miért nem írják rá az összetételt... a fehérje, szénhidrát és zsír tartalmon kívül is... engem pl. érdekelne az ízfokozó tartalom is még ha minimális százalékban is tartalmazza a termék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10258 Dátum: 13 dec 10, 18:10:30 » |
|
Egyáltalán ha mindent ráirkálnának akkor lenne ehhez elég hely a dobozon? Engem kevés dolog érdekel az összetételből, igazán ami érdekel az a dátum.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10259 Dátum: 13 dec 10, 18:18:07 » |
|
Ha ténylegesen minden rajta lenne, nem lenne senki, aki megvenné... Ayumi chan jóformán az élelmiszeriparban dolgozol, és még hiszel a lejárati dátumban!? Leborulok előtted! Én már nem tudok hinni az ilyen tudományos fantasztikus dolgokban... Asszem a következő zörejnél felmegyek a padlásra, és a tetőn keresztül dobom ki a macskát a szomszédba.. Mániája a mcskáknak a padláson borigatás.. Ma délután voltam fent, és és káosz van.. Egy hadszíntér...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|