24 nov 17, 07:19:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 681 682 [683] 684 685 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1228251 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10230 Dátum: 13 dec 09, 18:47:06 »

Mondjuk a Goblinoknál már nem tetszett a CGI, viszont tényleg csak addig zavaró amíg össze akarom hasonlítania  GYU filmekkel, nem így álltam hozzá és tetszett. Bilbó annyira Watson kb ugyanazok a mozdulatok és arcok de így viccesebb.  Nevet

Háttereknek jó volt a CGI, csak egyes személyeknél ( goblin king ) tudnék belekötni ha internet troll lennék, de hát tudjátok hogy nem vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 18:47:58 írta Syzygy » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10231 Dátum: 13 dec 09, 19:11:32 »

a filmnek azt a korosztályt kellett megcéloznia, ami már a gyűrűk ura rajongótáborát is alkotta. Azok meg nem pont gyerekek

Ez egy jó meglátás, nekem eddig eszembe se jutott, hogy ebből a szempontból is megvizsgáljam a kérdést, de ezentúl figyelembe fogom venni ezt is.

A többivel nem vitatkozom. Most. Nevet Nem lustaságból, csak, mint mondtam az első film alapján még nem ítélek. Ez még csak az 1/3-ada a várható információmennyiségnek. Legalább a másodikat meg kell még néznem, hogy kellően megalapozott véleményt alkothassak. Erre hamarosan úgyis sort kerítek, visszatérhetünk utána a kérdésre. Nevet

(Mondanom se kell, hogy kisebbik hugim nem vevő semmi ilyesfajta okosságra. xD A Hobbit úgy tökéletes ahogy van. Nevet)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10232 Dátum: 13 dec 09, 19:30:03 »

Egyébként hallottam róla mendemondákat, hogy komolyabb lesz a folytatás (gondolom főképp a harmadik rész, de már a második rész is több érdekes problémát felvet: kapzsiság, hatalomvágy kérdése bizonyos személyek esetében, az emberek hozzáállása, a sárkány, aki nem is azért gonosz, amiért hiszik, stbstb).

Ez egyértelmű abból is, hogy a csata és az egyéb *khm spoiler* nehezen oldható meg gyerekmese köntösbe bújtatva. De ha belegondolsz a Hobbit történéseibe (múltkor nem te mondtad, hogy nem olvastad?  Ohh My God), az ottani események is könnyen kikezdhetnék egy gyerek lelkivilágát. Szóval inkább csak mesének tűnik, de nem az. Mosolyog
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10233 Dátum: 13 dec 09, 19:53:33 »

Olvastam, csak nagyon régen. Annyi mindenre nem emlékszem már, ez tény, már csak ezért sem akarok vitatkozni erről, amíg nem láttam a filmeket, meg a könyvet is nem ismételtem át.

Amire viszont emlékszem, az a saját benyomásom, a Hobbitot egy sokadik GyU újraolvasás után vettem a kezembe először, és nekem nagyon másnak tűnt. Na jó, azért nem annyira másnak, látszik ugyanaz írta, ugyanabba a világba, de azért másnak.

De megint csak hangsúlyozni tudom, hogy itt nem fikázás zajlik. Én is nagy rajongója vagyok ennek az egész univerzumnak. Egyszerűen csak még nem tudom, hogy (az életem meghatározó élményének számító) GyU filmekhez képest hová tegyem az új trilógiát. Pont ezért is várom már nagyon ezt a filmet.

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10234 Dátum: 13 dec 09, 19:55:00 »

Tudom, hogy nem fikázás zajlik. Szerintem jó ilyenekről beszélgetni, látom, már van neted. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10235 Dátum: 13 dec 09, 20:03:42 »

Ez még mindig csak mobilnet gépre kötve, de most már megrendeltem a bekötést, remélem hamarosan meg is történik. ikszdé

Ami meg ezt a vitát illeti, azért szajkózom ezt a "meg kell néznem utána beszélek" témát, mert nálam a döntő érv az egy nagyon szubjektív dolog lesz: hogyan jövök ki a moziból. Hobbit 1-ről őgy jöttem ki, hogy láttam egy király filmet. Nevet Viszont GyU-ról úgy, hogy a légzőkészülék után kellett keresgélnem, mert gyanítom, hogy elfeledkeztem a levegővételről pár órára. Ilyen élményem csak ritkán van, és lehet, hogy a Hobbit1-nél ennek az elmaradása okozott zavart a mátrixban. Majd meglátom, hogy most mi lesz ezen a téren.

Hipszterkedés se maradjon ki: nálam a Peter Jackson rajongás nem a Gyűrűk Urával kezdődött. Zombirajongóként ez a rendező már a Hullajóval örökké tartó barátságot szertett. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 20:14:53 írta Aes Sedai » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10236 Dátum: 13 dec 09, 20:19:02 »

http://johnwatsonblog.co.uk/blog/26april

Kommentek. Sauron1976. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10237 Dátum: 13 dec 09, 20:24:21 »

Egy kedves ember. Vagyis maia. ikszdé
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10238 Dátum: 13 dec 09, 20:44:40 »

A Hobbit szerintem is tök jó film lehet, bár én csak az elejét láttam, az utóbbi felét bizonyos okok miatt átaludtam, de mivel iszonyatosan hangosan ment a film, nem teljesen aludtam, így az álmaimba beleszövődött a fél történet, és hát alapból izgalmasakat szoktam álmodni, így, mindenféle Gyűrűk urás dologgal megtoldva meg még királyabb volt. Nevet

Gdat, te meg mi a faszt csináltál a homlokoddal? Nevet Mármint oké, megfejelsz egy sarkos szekrényt, vagy mit, de ennyire?! Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10239 Dátum: 13 dec 09, 21:26:35 »

ezz mekkora, egészen hallgatható meg Leonard Nimoy *-*

Leonard Nimoy - The Ballad of Bilbo Baggins

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=AGF5ROpjRAU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AGF5ROpjRAU</a>
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 21:27:16 írta Syzygy » Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #10240 Dátum: 13 dec 09, 22:17:28 »

ohh, boys n girls... sooo long not here Nevet

Újoncoknak üdvözlet, egy régi motoros visszatért. Régieknek: szevasztok hapsikáim mizújs veletek?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10241 Dátum: 13 dec 09, 22:20:02 »

Kiégtem. Egy életre... Ezek helyrehozhatatlan lelki károk.  XDXDXD
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10242 Dátum: 13 dec 09, 22:58:13 »

Így nézek ki a videó hatására:

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10243 Dátum: 13 dec 09, 23:14:40 »

utálom hogy hisztis vagyok ha tanulni kell... beszólnék valakinek, de nincs kinek... ilyenkor előtör belőlem az agresszív kismalac

am az normális, hogy ma fájdalomcsillapítón élek és fáj a fejem?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #10244 Dátum: 13 dec 09, 23:18:13 »

Mi a bajotok vele? Szerintem ez a videó tök cuki. Nevet
Manesz! Ohh My God Nahát! Hát téged is ritkán látni! Hogy, hogy feltűntél?
noemimi: Tudod, én is hisztis leszek, ha tanulnom kell... de főleg azért mert félek, hogy nem fogom megtanulni amit kell... de rájöttem, hogy hinnem kell magamban! Ha nem hiszek magamban, akkor biztosan nem fogom megtanulni amit meg kell! Tudom, hogy okos vagyok, és jó a memóriám... úgyhogy már csak rá kell vennem magam arra, hogy tanuljak, különben megbukok. ikszdé
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Oldalak: 1 ... 681 682 [683] 684 685 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins