24 nov 17, 07:42:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 680 681 [682] 683 684 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1228296 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10215 Dátum: 13 dec 09, 14:07:44 »

Látod mondom én hogy nem sznobozás, ha eredeti nyelven nézi az ember, btw remélema  Hobbitot adni fogják 2D felirattal ( nem csak Arénában ), mert ha nem irány Hollywood és lezúzzuk a Miramaxos filmforgatógeciket!
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 14:09:08 írta Syzygy » Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10216 Dátum: 13 dec 09, 14:09:05 »

Én a How High (Fűre tépni szabad) című klasszikust néztem meg magyar szinkronnal. Hiba volt.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10217 Dátum: 13 dec 09, 14:26:24 »

Nem hiszem el: kitöltöttem az első adatlapot, megyek a következőre, nem tölti be. Na jó, még egyszer. Így se. F5-be beletaposok, semmi hatás. Utána meg egyszer csak vissza küldött a főoldalra, kezdhetem elölről az egészet. Menten sikítani fogok.

(Na jó nem az egészet, csak ezt az egy emberkét, de nekem már az is sok.)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10218 Dátum: 13 dec 09, 17:35:01 »

Jól állok a tanulással am xD
http://doomslock.tumblr.com/post/27047722021

Végre túléltem a mai napot, és még ezt is láthattam Noenak hála. Végül is jó nap ez a hétfő.  Nyelvesít

>> Amúgy úgy érzem, ezt a képet már láttam vagy ezerszer. Nevet
Na, de most egy darabig hanyagoljuk a Sherlockot, és függjünk rá a Hobbitra. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 17:38:50 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10219 Dátum: 13 dec 09, 17:40:11 »

Még az első részt sem láttam.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10220 Dátum: 13 dec 09, 17:43:27 »

Így jártál gman, így jártál... ha megakartad volna nézni megteszed.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10221 Dátum: 13 dec 09, 17:46:51 »

Nem volt rossz az első sem, de a Gyűrűk urától azért elmaradt. A másodikra nagyon kíváncsi leszek, úgy érzem, hogy ez jó lesz nagyon. De majd meglátom.  Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10222 Dátum: 13 dec 09, 17:48:29 »

Még én sem láttam de a Gyűrük ura végül is jó akkor ez sem lehet rossz.
Egyszer majd megtekintem.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10223 Dátum: 13 dec 09, 17:56:25 »

Miért marad el a Gyűrűk urától? Nem volt elég unalmas? Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10224 Dátum: 13 dec 09, 18:10:27 »

Kicsit el volt nyújtva az eleje. A vágót jobban szabadjára kellett volna engedni. ikszdé A többi meg mehetne a DVD extralemezre. Meg még nem tudom eldönteni, hogy tetszik e hogy ennyire átértelmezték az alap művet, hogy egy meséből ilyen eposzi filmet csináltak. Egyelőre inkább tetszik mint nem, de végleges véleményt a Hobbitról csak az utolsó film után fogok mondani.

A Gyűrűk urától pedig minden elmarad.  Durci
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10225 Dátum: 13 dec 09, 18:14:41 »

Szerintem még így is megmaradt mesének. Hol láttad az eposzi részt benne, Aes? Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10226 Dátum: 13 dec 09, 18:16:41 »

Nálam nem tudom miért, de nem felelt meg az elvárásaimnak az 1. rész. Azonban a második szerintem jó lesz, bízom benne.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10227 Dátum: 13 dec 09, 18:26:11 »

Szerintem még így is megmaradt mesének. Hol láttad az eposzi részt benne, Aes? Nevet

Az egész ilyen nagyon monumentális, hősies, főleg képiségében. Mint a Gyűrűk Ura. Ott ez nagyon jó volt, teljes összhangban Tolkien elképzeléseivel. Pl. egy Izzó Harag Háborúja filmnek is ilyennek kéne lennie. A Hobbit viszont kicsit más, gyerekes történet. (ezt a szót NEM rossz értelemben használva). Egyszerűen más a könyv hangulata, mint a filmé. A film sokkal inkább Peter Jackson története, mint Tolkiené. Ettől még nem lesz rossz, én élveztem az elsőt is, de az hogy ez az átértelmezés tetszik e, még nem dőlt el. Pár hét múlva már sokkal okosabb leszek, egy év múlva pedig lesz határozott álláspontom is.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10228 Dátum: 13 dec 09, 18:28:42 »

Magam is meglepődtem, de egy percig nem volt unalmas nekem a Hobbit, simán eltelt az a 2 és fél óra. Bár a 12 órás Gyűrűk Ura maraton után talán nem meglepő.  Nevet

A lényeg nekem tetszett.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10229 Dátum: 13 dec 09, 18:34:19 »

Ezt értem, de a történet ugyanaz. A képi világot miért kellett volna lebutítaniuk, ha egyszer ugyanabban a világban játszódik, mint a Gyűrűk Ura? Nevet

Ráadásul gyerekességben a Hobbit össze sem hasonlítható például a Narnia krónikáival, ami tényleg egy 7 éves gyerek szintjén írt aranyos állatmese. A filmből meg milyen drámát csináltak. Nevet

Egyébként a Hobbit, mint regény részben gyerekes, de nyilvánvaló, hogy a filmnek azt a korosztályt kellett megcéloznia, ami már a gyűrűk ura rajongótáborát is alkotta. Azok meg nem pont gyerekek.

Szerintem a történetben nem változtattak mélyrehatóan (bár pár dolgot feltudnék sorolni...), a regény sem annyira komolytalan, mint amilyennek mondják, csak más hangnemben íródott, mint egy mai akció/scifi/fantasy, de azért tartalmazza azokat a gondolatokat, mint a film. A Szilmarilokat is lehetne akkor gyerekes történelemkönyvnek nevezni, de nyilván megfilmesítve abból sem csinálhatnának töriórát. Mosolyog

-------

De hát CGI, syzygy, CGI!!!!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 18:36:29 írta Saphira » Naplózva

Oldalak: 1 ... 680 681 [682] 683 684 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins