Syzygy
|
|
« Válasz #10035 Dátum: 13 dec 07, 19:20:46 » |
|
Már csak ayumi hiányzik ide . xD Na jó leléptem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10036 Dátum: 13 dec 07, 19:21:44 » |
|
Ti ettetek már rossz gyümisalit?? Nekem most sikerült -.-
Szerintem mask akkor menő, ha jim carrey viseli. Másnál nem menő.
Ne lépjl le!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10037 Dátum: 13 dec 07, 19:30:49 » |
|
Mondtam már, SyZyGy, hogy imádlak? Ezért mondtam, hogy jó kezekben a legjobb. Loki új fegyvere: Maszkos Jim Carrey.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10038 Dátum: 13 dec 07, 19:33:32 » |
|
Nyugi Syzygy nem lesz belőle Hsz áradat,tehát maradhatsz. A mostani képed elég sejtelmes Hát igen Jim Carrey csak a maszk,2ik rész pedig nem létezik számomra legalábbis. Zita-elpuszíthatlan a fenéket,eldurran és már kész is Amint le írtam már meg is szólalt a fejemben.De lezárom. Szerk:Most már ez a képem marad Karácsonyra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gelchkooz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
“Ill show you a Sweet dream”
|
|
« Válasz #10039 Dátum: 13 dec 07, 19:33:58 » |
|
kronosz, hol rendelted a kaját? jól hangzik az a baconos tekert cucc
|
|
|
Naplózva
|
“by the time you open your eyes, the world might have already changed.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10040 Dátum: 13 dec 07, 19:34:47 » |
|
Bancsy menjél szakdogát írni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10041 Dátum: 13 dec 07, 19:35:41 » |
|
Tökre lenne kedvem egy lanpartyhoz végig dotázni :Đ Maszkos Jim Carrey-vel egy a baj a fekete özvegy pikk pakk elcsábítaná és kinyírná lokit Szakdogát ír? Jaj te szegéény :Đ :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10042 Dátum: 13 dec 07, 19:37:06 » |
|
Szerintetek létezik nagyobb időpazarlás a pasziánszozásnál? Tisztára ráfüggtem erre az elfoglaltságra. Munkaidőben még érthető - végül is ezért lett kitalálva - na de, otthon a négy fal között? (sry a közbevetésért xd)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10043 Dátum: 13 dec 07, 19:38:17 » |
|
K ichigo új avájára: IchiRuki! (nem igazán figyeltem a fórumra most,szóval csak most vettem észre. Vagy az ágyban köhögtem, vagy félszemmel csináltam a feltöltéseket másoknak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gelchkooz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
“Ill show you a Sweet dream”
|
|
« Válasz #10044 Dátum: 13 dec 07, 19:38:57 » |
|
Ha egyedül játszol igen, ha géppel akkor is, ha baráttal akkor már annyira nem
|
|
|
Naplózva
|
“by the time you open your eyes, the world might have already changed.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #10045 Dátum: 13 dec 07, 19:41:11 » |
|
Talán még annyit módosítok hogy karácsony körül még bele szerkesztek egy karácsonyfát és mögé Kont,vagy Uraharát leskelődve Ideje nekilátni a húslevesnek,Nyami
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 19:43:17 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #10046 Dátum: 13 dec 07, 19:46:17 » |
|
Az jöhetne nekem is, ha lenne étvágyam. Napok óta csak kicsi mennyiségeket eszek, és izomlázam lett a köhögéstől. Ezzel büntet Mikulás, hogy még nincs karácsonyi hangulatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10047 Dátum: 13 dec 07, 19:50:25 » |
|
Én csak hszt vadászok, pont ezért nem olvassa el senki az üzenetemet.
Én is csak hszt vadászok. soha nem olvasom el senki üzeneteit csak leírom ami eszembe jut, függetlenül a témától. You do it well! Rendeltem egy pizzát. Jól esett és nem volt annyira rossz az ára. Ez a kicsi 32-es 1090-be fájt. De finom volt. Ellenben a Budai Champs Pubbal, ahol majdnem 1500-at kell fizetni és szar a tésztájuk a feltét meg díszitésnek van kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10048 Dátum: 13 dec 07, 19:54:00 » |
|
Hétfőn első dolgom lesz venni egy új töltőt, mert vicces játszani ezzel a celluxos fixálással, de már egy ideje nem szórakoztat....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10049 Dátum: 13 dec 07, 20:04:23 » |
|
De rossz. A tré Faktorban a műsorvezető bejátszotta a "Volvo spárgázós poént, Van Damme módrát". Mit meg nem tesz az RTL, csak hogy imitálja, hogy képben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|