Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10005 Dátum: 13 dec 07, 17:55:07 » |
|
Szerencsére volt akitől tanulnom. --- Jól van Noe, de akkor két nyelven kell aláznod őket. És ha nem értik az egyiket az is büntetés. Megtaláltam végre a piaci rést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 17:56:34 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10008 Dátum: 13 dec 07, 17:57:30 » |
|
Az én mesterem sokkal jobb volt Bendernél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10009 Dátum: 13 dec 07, 17:59:24 » |
|
"hé uram bárcsak pucér nagycsöcsű csajok potyognának az égbű"
Amúgy púder a legmenőbb strici, azt vágjátok? How high c. filmből (Fűre tépni szabad)
Hopp meg is kaptam a válasz coelho vágja, na az a legmenőbb xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10011 Dátum: 13 dec 07, 18:20:44 » |
|
Most miattad el kellett kezdenem olvasni azt a buta Thor God of Thunder képregényt -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10012 Dátum: 13 dec 07, 18:21:16 » |
|
S látszik rohadtul nem akarsz tanulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10013 Dátum: 13 dec 07, 18:22:01 » |
|
Kronosz inkább menjél kajálni. Ezzel a társasággal én is elmennék. Jó móka lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10014 Dátum: 13 dec 07, 18:23:12 » |
|
A kék póló csávó a kakukk tojás ? Okké kajálok, egy ilyen avangers kép után a film végéről muszály ennem xD De ki az a kék pólós faszi? MÖJJMÖJJ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10015 Dátum: 13 dec 07, 18:25:18 » |
|
Kakukk tojás? Most meg lettem ríkatva T_T
Azt hiszem nem állok veled szóba többé... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 18:26:13 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10016 Dátum: 13 dec 07, 18:29:06 » |
|
De hát ő Loki !!! A legjobb mind közül. Pedig Ishida linkelte már: http://www.youtube.com/watch?v=eufJ3BJa4CcUhh ebben a videóban hány fangirl mehetett el vajon?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 18:31:21 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10017 Dátum: 13 dec 07, 18:31:50 » |
|
Ejnye reméltem, hogy kitalálja magától is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10018 Dátum: 13 dec 07, 18:33:28 » |
|
Uhh ebben a videóban hány fangirl mehetett el vajon?
Úgy érted, hogy leléptek miközben Tom beszélt, vagy milyen más módon gondolod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10019 Dátum: 13 dec 07, 18:40:40 » |
|
Valahogy így értettem:
ovary explosion A descriptive term indicating that someone is so attractive or hot, or that something is so extremely pleasurable that it causes a woman to produce so much estrogen her ovaries explode.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|