K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9585 Dátum: 13 dec 01, 21:05:59 » |
|
Régebbi Trollbarlangban milyen sokat megváltoztattak,még akár más kérésére is Kéjfél jobban megmaradt mint az Éjfél név.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9586 Dátum: 13 dec 01, 21:07:10 » |
|
Ja abban Ritli is Pókkirálynő lett. De egyébként Darvolia is régen Uchiha Masashi néven futott.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9587 Dátum: 13 dec 01, 21:07:26 » |
|
Én is nem egyszer gondolkoztam már, hogy leegyszrűsíttetem a nevem csak Noé-ra, de ezt már úgy megszoktam, amúgy is mindenki csak noe-nak hív
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9588 Dátum: 13 dec 01, 21:08:48 » |
|
Akkor már meglett oldva helyetted is Azért sok érdekes név volt,pl Gabesz-nál is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #9589 Dátum: 13 dec 01, 21:09:58 » |
|
beújítottam az avatarom karácsonyra hogy tetszik?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9590 Dátum: 13 dec 01, 21:10:54 » |
|
Aranyos lett,már csak egy aláírás hiányzik hozzá. Szépen lassan átállunk Karácsonyira. Lehet még be kéne tennem egy fenyőfát vagy mikulás sapkát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 21:12:18 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9591 Dátum: 13 dec 01, 21:16:12 » |
|
keresek majd azt is hát nem hiába, nemsokára Karácsony a kedvenc ünnepem, olyan jó hangulata tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9592 Dátum: 13 dec 01, 21:18:45 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=TmKKaf2F6uk#t=184Láttátok már ezt az orosz videót? Mégsem olyan sz.r ez a világ... Komolyan még én is meghatódtam.. nem tudom a zene miatt, vagy csak az emberek miatt, de.. na tényleg meg kell ezt nézni ^^
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9593 Dátum: 13 dec 01, 21:28:22 » |
|
Egy apró odafigyelés, ami nem kerül semmibe, egy udvarias gesztus, nagyon fel tudja dobni az ember napját. Kétségtelen hogy a végén a puszi a tetőpont.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 21:30:57 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9594 Dátum: 13 dec 01, 21:31:53 » |
|
Abszolút, nekem kifejezetten sikerült, ma is túlóráztam, de főnököm mondta, hogy menjek be holnap később és még a túlórát is megkapom.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9595 Dátum: 13 dec 01, 21:32:46 » |
|
Én még megondolom ezt a karácsonyi képkirakást, ahhoz előbb hangulatba kell jönnöm. De igazából semmihez sincs hangulatom folyamatosan (mármint folyamatosan olyan állapotban vagyok hogy nincs hangulatom semmihez). Lehet még be kéne tennem egy fenyőfát vagy mikulás sapkát. Esetleg Rukiának jól állna egy télapósapka (mostani avatár alapján). A Doktornak is csak neki túl király a haja az eltakaráshoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9596 Dátum: 13 dec 01, 21:37:43 » |
|
Esélyes hogy nem a Doki kapja,de valamit biztos kap. Kicsit régebben szerkesztettem és akkor még nem gondoltam dekorálásra. Ritka hogy visszacserélek egy régebbire,de most eljött az ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9597 Dátum: 13 dec 01, 21:43:21 » |
|
Amúgy van egy karácsonyias képem Gasai Yuno (Mirai Nikki) van rajta mikulásruhában. Ha valamit kirakok akkor talán azt (lehet hogy kék hajjal).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9598 Dátum: 13 dec 01, 21:44:51 » |
|
imádom Yuno-t a Mirai Nikkivel együtt egyik kedvenc anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9599 Dátum: 13 dec 01, 21:50:43 » |
|
Yunoval jól tudok "azonosulni" (nem hiába van kint avának most is). A másik akivel tudok az Lucy (Elfen Lied), de nem kell aggódni nem gyilkoltam le több száz embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|