Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9120 Dátum: 13 nov 27, 18:24:21 » |
|
Nah de Saphira! Nem szar hanem salakanyag. Nem illik káromkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9121 Dátum: 13 nov 27, 18:25:48 » |
|
Max a fekália. A Szar az úgy készül Hogy Justin Bieber bemegy a stúdióba
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9122 Dátum: 13 nov 27, 18:27:14 » |
|
szilárdságtan Egy betűvel se többet! Gáh, de utálom. x/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9123 Dátum: 13 nov 27, 18:30:14 » |
|
A fekália úgy hangzik mint egy női név. -Szia, hogy hívnak? -Szia, Kis Ofélia. -Szép név, én Szabó Fekália.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9124 Dátum: 13 nov 27, 18:31:12 » |
|
Te amúgy hol tanulsz Lew és mit?
Miskolci Egyetem Gépészmérnőki és Informatika Kar - Jövőre !HA! minden jól megy Logisztikus szakirány. Nálunk úgy kollektíve 10-ből 11 ember rühelli a sziltant a maradék meg hazudik Ez a mumus tárgy Mint Bölcsészeknél a mcdonalds alapjai kurzus xD ( najó ez ge*i volt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9125 Dátum: 13 nov 27, 18:34:18 » |
|
Ez tényleg érdektelen amit tanulok, de nem lehet mindig a sörről tanulni, vagy mikrobioszt *-* Utálom a közgázos tàrgyakat.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9126 Dátum: 13 nov 27, 18:36:52 » |
|
Ma hallgattam előadást a whisky és a pálinka analitikai vizsgálatairól. Uncsi volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9127 Dátum: 13 nov 27, 18:45:12 » |
|
Te amúgy hol tanulsz Lew és mit?
Miskolci Egyetem Gépészmérnőki és Informatika Kar - Jövőre !HA! minden jól megy Logisztikus szakirány. Nálunk úgy kollektíve 10-ből 11 ember rühelli a sziltant a maradék meg hazudik Ez a mumus tárgy Mint Bölcsészeknél a mcdonalds alapjai kurzus xD ( najó ez ge*i volt )Héé ismered Tardi Petit, az is ilyen hülyeségeket tanul és ugyanott, ha igen akkor puszilom!!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9128 Dátum: 13 nov 27, 18:46:06 » |
|
Rita: Azt majd jövőre tanulom. Most sör és keményítő.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9129 Dátum: 13 nov 27, 18:47:26 » |
|
Most csak annyit akartam szemléltetni, hogy érdekesnek és "populárisnak" mondott alapból kis fantasztikusan ki lehet hozni a legrosszabbat. Nem mintha az én csapatom előadása érdekes lett volna, de legalább nem is próbáltunk meg annak tűnni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 27, 18:49:12 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9130 Dátum: 13 nov 27, 18:59:01 » |
|
Mi most alapítunk szakkolit. Ott lesz sörös szekciö is. Am is az èrzékszervi minősìtés az izgi hétfőn pont utána zh-ztam műveletekből. Jóvolt. Remélem meglesz. Mondjuk ízhibás àszokat kóstoltunk, volt amelyik finibb volt mint a minta. Hétfőn meg megyek a dreeherbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9131 Dátum: 13 nov 27, 19:02:51 » |
|
Asszem nekem is ilyen helyre kellet volna menni tanulni... Cart neked is, ne csak leskelődj itt a topicba írj valami okosat (Pl., hogy ne offoljunk a dumatopicba)
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9132 Dátum: 13 nov 27, 19:04:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #9133 Dátum: 13 nov 27, 19:12:35 » |
|
Itt a mechanika a mumus, a sziltan az erős második.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9134 Dátum: 13 nov 27, 19:19:02 » |
|
Bani: "megb*sz a villám" U.i.: Valakinek nincs kedve Kökin meglátogatni van egy felesleges órám mig jön a vonatom.. Fuck yeah imádom a mávot.. nem kell aggódni elérem e a csatlakozást, mert soha nem érem el....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 27, 19:26:40 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|