gman
|
|
« Válasz #9105 Dátum: 13 nov 27, 16:49:29 » |
|
Szerintem a Maldív-szigeteket és Palau-t sem, mert azok sincsenek ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9106 Dátum: 13 nov 27, 16:58:13 » |
|
Ezek szerint végre elbeszélgethetek gmannel a Devonról és a Karbonról. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9107 Dátum: 13 nov 27, 16:59:22 » |
|
Gabon. Sokat hallottam róla. Biztos, mert nem ismered Pierre-Emerick Aubameyangot. Kár... Nagy kár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9108 Dátum: 13 nov 27, 17:03:50 » |
|
Ezek szerint végre elbeszélgethetek gmannel a Devonról és a Karbonról. *-*
Devon- Földtörténeti időszak, vagy település? Gondolom előbbi a maga kis szárazöldi lepusztulásaival (old red sandstone) és páncélos halaival. Nincs kedvem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 27, 17:05:10 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9109 Dátum: 13 nov 27, 17:10:04 » |
|
Syzy ahol nem jártam még az nem létezik xD.. részemről ennyit a földrajzról, meg amig ebbe a pici országba eltudok tévedni, addig nem hiszem, hogy szintet kéne emelnem és külföldet tanulmányoznom xD. Noé, beszólás alatt, azokra a pillanatokra gondolok, amikor másoknak teszek megjegyzéseket, például amik miatt sokan megharagudtak rám régebben ^^ Am meg elolvastam a novelládat, frappáns . De szerintem, senki sem különleges, de senki sem átlagos.. Indokolni nincs kedvem, majd máskor, nagyon hosszan tudnám csak, és vonatozás közbe örülök, ha röviden bírok írni..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9110 Dátum: 13 nov 27, 17:32:21 » |
|
"Minden ember különleges, de a legtöbb különleges ember átlagosan viselkedik"
Lew
2013.11.27
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9111 Dátum: 13 nov 27, 17:39:01 » |
|
"Minden ember különleges, de a legtöbb különleges ember átlagosan viselkedik"
Lew
2013.11.27
Végül is ugyan ezt mondtam én is . Kro 2013.11.27
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9112 Dátum: 13 nov 27, 17:43:34 » |
|
ööö nem teljesen ugyanezt. Inkább csak hasonlót, de a te megfogalmazásod egy kicsit pontatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9113 Dátum: 13 nov 27, 17:45:45 » |
|
Tény, hogy pontatlan, de a lényege ez. Egyezünk ki abban, hogy zseniális a gondolkodásmódunk. Ez a legszerényebb ami megfogalmazódhatott bennem ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9114 Dátum: 13 nov 27, 17:51:36 » |
|
Ne bánjunk ilyen átlagosan a különleges szóval Egy kis átlagos és szokásos Noé: Ki ír helyettem holnap zh-t? Valami közgázagyasra lenne szükségem...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9115 Dátum: 13 nov 27, 18:03:54 » |
|
Nincs kedvem.
Persze, ha nincsenek nagy melleim akkor már mindjárt elutasító vagy. Kronosz visszatért. ( habár csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9116 Dátum: 13 nov 27, 18:08:00 » |
|
Inkább reborn, mint visszatérés, de ja és 1 egész nappal hamarabb, mint ígértem xD.. Syzy csinálunk talit, lesz süti jössz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9117 Dátum: 13 nov 27, 18:18:37 » |
|
Egyezünk ki abban, hogy zseniális a gondolkodásmódunk.
Szerintem ezzel nem tudok vitába szállni Megírom helyetted de akkor menj be légyszi helyettem szilárdságtan zh-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9118 Dátum: 13 nov 27, 18:21:17 » |
|
Szilárdságtan, mennyi sírást végighallgattam már miatta... Te amúgy hol tanulsz Lew és mit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9119 Dátum: 13 nov 27, 18:23:07 » |
|
Milyen érdektelen dolgokról tanultok.
Nekem bezzeg az a megtiszteltetés jutott, hogy három tantárgyból is megtanulhatom, hogy készül a szar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|