Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8865 Dátum: 13 nov 24, 17:03:09 » |
|
Tényleg jó volt, nem hittem volna, de élveztem. A B*zizás meg a hasonlók mindig meg lesznek, így azon meg se lepődöm. Btw, az én topicom maradt meg!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8866 Dátum: 13 nov 24, 17:03:18 » |
|
Rég nevettem ennyit! Fedezi a a havi nevetés adagomat!!!! Köszönet nektek!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #8867 Dátum: 13 nov 24, 17:03:29 » |
|
A pi**ába! Lekéstem a zárásról. Nem tudtam egy érdekes kérdést még feltenni, de mi a véleményetek a...mindegy. Jó volt amúgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 17:04:08 írta Szabika »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #8869 Dátum: 13 nov 24, 17:05:09 » |
|
Na így a végén már egész jó volt. Főleg lew témája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8870 Dátum: 13 nov 24, 17:07:01 » |
|
Az ígéretem is beváltom Küldjétek azokat a képeket és előbb-utóbb kiszínezem nektek =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8871 Dátum: 13 nov 24, 17:08:54 » |
|
Összeszerkesztett kollázst is lehet?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8872 Dátum: 13 nov 24, 17:09:37 » |
|
Nem igazán értem de természetesen lehet =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8873 Dátum: 13 nov 24, 17:11:24 » |
|
Nekem most annyira nem tetszett, mint az előbbi.Voltak jó témák, de a múltkorit jobban élveztem és többféle is volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8874 Dátum: 13 nov 24, 17:16:27 » |
|
Nyitottam egy témát a végén de elküldeni már nem tudtam. Cart, most összetörted a szívem. De amúgy az előző tényleg jobb volt de sebaj így hamarabb megyek a boltba.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8875 Dátum: 13 nov 24, 17:18:04 » |
|
Igazságot Syzynek!!
"Egy népszerű magyarázat szerint akkor tudjuk meg, mi is az a Higgs-bozon, ha elképzeljük, hogy Orbán Viktor belép egy Fidesz-KDNP-s politikusokkal teli terembe azzal a céllal, hogy elérje a túloldalon lévő ajtót. Ahogy elhalad az emberek mellett, arra ösztönzi a közelében állókat, hogy köré gyűljenek. Aki mellett elmegy, az a miniszterelnök felé fordul, akit otthagyott, az visszatér az eredeti tevékenységéhez. A köré gyűlő csoport miatt Orbán a szokásosnál nagyobb tömeget képvisel. A példában szereplő politikusok a Higgs-mező szerepét töltötték be, vagyis egy olyan térét, ami meghatározza a benne haladó részecskék tömegét, és ami átmenetileg eltorzul a benne haladó részecske környékén. Ez a torzulás (vagyis a felgyűlő politikusok) adja meg a részecske tömegét. Ez a (Higgs-)mező mindenhol ott van, és szükség is van rá, különben nincs semmi, ami egyben tartaná az univerzum anyagát. Kell azonban valami, ami közvetíti ezt a teret....."
Mint populares rome, szerintetek megér ez egy tiltást? Egy tudományos szövegben analógiaként, a megértést megkönnyíteni szándékozva jelenik meg egy politikus neve és egy párt, semmilyen politikai célzatot nem szolgált, eszembe nem jutott volna hogy ezen valaki fennakad hogy itt "politizálok", és most minden rosszindulat nélkül aki ebből csak azt tudja kihámozni hogy Orbán, az...nem fejezem be a mondatot. Társadalomra ( fórumra) veszélyessége pedig ismét csekély, szinte nulla hiszen senki nem szólt hozzá a témához, és még egyszer mondom, hogy tudományos szövegben analógiaként jelenik meg köze nincs a politikához, de nyilván a buzizás, vagy gman vagina hiánya és facebook kép linkelgetése pedig kevésbé roncsoló a fórumra nézve. Persze lehet szó szerint is értelmezni a szabályokat csak így kizárjuk azt, hogy gondolkodjunk kicsit. Azért ne vegyétek komolyan, mert nem nagy dolog, csak meglepett.
Ha esetleg nem ez volt az ok, bár mást nem vettem észre, akkor tekintsétek tárgytalannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 17:18:43 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8876 Dátum: 13 nov 24, 17:19:58 » |
|
Nem igazán értem de természetesen lehet =D
Arra gondolok, hogy kivágok pár képet mangából, egy képre rakosgatom és mindet ki kellene színezni. Esetemben Tenjik a sündisznó lenne az a Blazer Driveból, nem nagy meló, csak sok kicsi. Mert sokszor kéne ugyanazt a sünit kiszínezni más és más helyzetben. Egyik sem valami aprólékos. Annyira részletesek, mint az avám és kb. akkorák is. Jogos Syzy, mert átírhattad volna az egészet nagymellű cosplayes csajra és conra is, ez persze kb. fél perc munkádba is kerülhetett volna.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8877 Dátum: 13 nov 24, 17:20:54 » |
|
Non! Még Or*** nevét sem szabad leírni a fórumon. Ja, azért volt unalmas mert Lew melegedője nem ért semmit. Szegény Lew, elég szar üzletet kötöttél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 17:21:59 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8878 Dátum: 13 nov 24, 17:23:03 » |
|
Engem egyszer egy hónapra kicsaptak, mert azt írtam Hieire, hogy egy gyík. Pedig tényleg az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8879 Dátum: 13 nov 24, 17:23:14 » |
|
Jogos Syzy, mert átírhattad volna az egészet nagymellű cosplayes csajra és conra is, ez persze kb. fél perc munkádba is kerülhetett volna.
Nyilván,bár akkor az analógia az értelmét veszti, mert nem ugyanaz a két történet, és a korrigálás lehetőségét sem adták meg, úgy pedig nehéz. ^^ Ishida meg direkt kontrázott rá az oké, de nekem ez nem tudatos volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|