Sevanna
|
|
« Válasz #8670 Dátum: 13 nov 17, 20:39:46 » |
|
Mivel nem tudjuk miért tetted be ezért marad a tippelés. Micsudi nem lehet, hogy elolvastad az Egerek és emberek c. könyvet és "kicsit" félreértetted? Amúgy a múltkor átszökött hozzánk (munkahely) az immunológiáról egy egér és a WC-ben találtam holtan. Ki tudja mivel volt beoltva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8671 Dátum: 13 nov 17, 20:40:33 » |
|
Nagyon jól néz ki. A Doktor már mindenhol ismert. Ki tudja, hogy hol járt még. A Doktor itt is járt már Miskolcon, a mi univerzumukban. Nektek milyen nasitok van?
Egy fél csomag kókuszos győri keksz, 2 banán és egy narancs, baracklekvár, és másfél flakon tejszínhab.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8672 Dátum: 13 nov 17, 20:44:38 » |
|
Az számít, hogy álmomban itt volt Pesten? Voltaképpen az is lehet egy másik dimenzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8673 Dátum: 13 nov 17, 20:46:39 » |
|
Micsudi sír folyton, hogy nem lehet elhízás nélkül kajálni, azért tettem be. Habár azt nem gondoltam volna, hogy Micsudi egy hónappal egy ilyen hozzászólás után ekkora angolzseni lesz. Nyelvtanilag valóban nem "bonyi" ez a szöveg, na de az I have no time for to visit Barbara, na az "bonyi". xD Ám végre hazament öcsém tudok tanulni fuckyeah Nevet De az angol tananyag amihez hozzájutottam máris felidegelt. fordítási feladat a mondat: "I have no time to visit Barbara." ÉS ennek a magyar fordítása szerintük: "Nincs időm arra, hogy meglátogassam Barbarát." De ez hülyeség mert akkor az angol mondatnak úgy kellene hangoznia "I have no time for to visit Barbara." A "I have no time to visit Barbara." az magyarul "Nincs időm meglátogatni Barbarát."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8674 Dátum: 13 nov 17, 20:48:12 » |
|
Szerintem ott nem is járt. Micsoda: Fecsegő tipegők: http://spdk1.files.wordpress.com/2012/04/rugrats_dalek_doctor_who.pngSouth Park (remélem, mindenki tudta már, hogy a Vicc robot valójában egy dalek, hopsz, spoiler:P) http://spdk1.files.wordpress.com/2012/04/south_park_doctor_who_funnybot.jpgFuturama: http://www.doctorwhotv.co.uk/wp-content/uploads/futurama-doctor-who-4th-doctor.jpg (Bár a Futuramaban rengeteg van, nem teszem be mind, így érthető okokból: Simpson család: http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20111015004057/tardis/images/0/02/DW_the_simpsons_10x09_mayored_to_the_mob.jpg (mi ez, ha nem egy ordító bizonyíték arról, hogy a Simpsons alkotója, akinek most nem ugrik be a neve, imádja a Doctor Whot! ) Meg mit mondtam még? Á, már nem emlékszem, de ez a pár kép is bizonyítja, hogy a Doctor mennyire király, és hogy mindenütt ott van, ahol kell, és! amikor kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8675 Dátum: 13 nov 17, 21:02:27 » |
|
Ezek még csak a rajzilmek. Nagyon sok sorozatban és Filmben is felbukkan vagy ő vagy a világoz tartozó elem. Akkor most a képem alapján nekem is van bizonyítékom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8676 Dátum: 13 nov 17, 21:06:34 » |
|
O tempora o mores, hogy itt párhuzamosan zajlanak a párbeszédek, és ha véletlen DW megy akkor ugyanazok az emberek gyorsan rapidba rányomulnak és 3423432-őt hozzászólnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8677 Dátum: 13 nov 17, 21:08:52 » |
|
Syzy. 50. évorduló lesz, 3 doktor fog szerepleni egyszerre és rögtön utána jön egy új doktor. Sztem most szerelkezz fel sátorral és jó sok hideg élelemmel, mert egy jó ideig ez fog folyni a csapból is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8678 Dátum: 13 nov 17, 21:11:14 » |
|
Még játékokban is előfordul. A Dragonfable-ben is megjelenik a főszálban, bár ott más utalások is vannak időnként. DW hatalma. Már látom is, hogy milyen lesz a jövőhét. Trollbarlangban biztos lesz egypár topik DW-ről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8679 Dátum: 13 nov 17, 21:14:05 » |
|
Éjszakás leszek. Péntek és szombat estére is menni kell a trollbarlang idején.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8680 Dátum: 13 nov 17, 21:18:29 » |
|
Hát trollbarlangra nem lehet könnyű kikérőt/igazolást kérni. Nyugi lényegre szerintem még beérsz. Ha sietsz és nem akarsz lemaradni akkor nézz be péntek szombat esték között is mielőtt mennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8681 Dátum: 13 nov 18, 05:01:06 » |
|
Mit panaszkodsz? Minket meg az nem érdekel, mikor ti itt eszmecserébe kezdtek az egyetemekről, meg a zh-król, meg te latinul kezdesz el rappelni, amivel nincs is semmi bajom, meg baja szerintem senkinek, ezért se szól be miatta soha egy DW-s sem. Plusz ebből is látszik, hogy aki szereti a Doctor Whot az ultrajófej, aki meg nem, hát... Ja, és ja, készüljetek, háhá!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 05:02:17 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8682 Dátum: 13 nov 18, 05:45:43 » |
|
Naiv kérdés: Mi a bánat jó ebben a Doctor Who-ban?
De ezt teljesen komolyan kérdezem. Biztos van valami szuper feelingje, amit én nem tudok átélni, de nekem egyedül az angyalok tetszenek benne, nem mintha ők hú de ki lennének dolgozva. Nem, nem láttam minden részt, azonban több esélyt is adtam a sorozatnak. De mindig borzasztóan unalmas volt. Gyakorlatilag nincs története, a látványvilág, az eszközök, bármilyen tudományos elem, mind-mind gagyi. A doktor meg egy hiperaktív sültbolond.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8683 Dátum: 13 nov 18, 06:44:08 » |
|
Kb. pont ettől jó, mondom ezt semlegesként. Tényleg Niki, mi van azokkal, akik szeretik, csak nem annyira nagyon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8684 Dátum: 13 nov 18, 14:12:27 » |
|
Szerintetek is ciki, hogy Alias Facebook oldalán tipikus F5-huszárrá váltam? Mondjuk azért Zuckerberg szerverei csak kibírják. Más: gondoltam kipróbálom a Firefox androidos verzióját.. hiba volt. Ilyet még nem láttam: mindkét alkalommal, amikor el próbáltam indítani, amint bejött a főoldala, csontra kifagyott a telefonom. De úgy rendesen, ki kellett venni az akksit, hogy újra használni lehessen. Azt hiszem ide illenek igazán Ivan Vanko klasszikus szavai: " Software is shit!"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 14:25:09 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|