Aes Sedai
|
|
« Válasz #8625 Dátum: 13 nov 14, 18:14:54 » |
|
Ha nem képes kivetni az árulókat a saját sorai közül, akkor igen, megérett rá. Kis vigasz csupán, hogy az árulók maguk alatt is vágják a fát. A saria nem kedvez majd ezeknek a liberósoknak se. Találó kép amúgy. A korábban emlegetett pásztorok ilyenkor a farkasokhoz fordultak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8626 Dátum: 13 nov 14, 18:59:54 » |
|
Tipikus kisarkított kép. De egy templomokat gyújtogató, fosztogató, nőket és gyerekeket gyilkolászó viking biztos sokkal hasznosabb tagja lenne a társadalomnak, mint néhány homi egy bárban, aki alapvetően nem árt senkinek sem. Elkezdett ma szikrázni a laptopom töltője, azt hiszem, itt az ideje kicserélni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 14, 19:00:43 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8627 Dátum: 13 nov 14, 19:05:00 » |
|
Csak kérdés, hogy a kettő közül melyik vezetett el ahhoz a civilizációhoz, aminek köszönhetően most a laptopoddal bíbelődhetsz éhenhalás helyett, és melyik az, ami csak azért tud beleszólni bármibe, mert mások ezt lehetővé teszik számukra, válójában a saját önös érdekeik miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8628 Dátum: 13 nov 14, 19:07:57 » |
|
Hát, leginkább egyik sem. De direkt reagáltam kisarkítva egy kisarkított véleményre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8629 Dátum: 13 nov 14, 19:11:23 » |
|
Ha visszamegyünk az ókorig és mondjuk megnézzük, hogy a reneszánsz és a az abból kinőtt civilizációnk a "homokos athéni gondolkodókból" táplálkozik, akkor nem az előbbi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8630 Dátum: 13 nov 14, 19:42:46 » |
|
Tipikus kisarkított kép. De egy templomokat gyújtogató, fosztogató, nőket és gyerekeket gyilkolászó viking biztos sokkal hasznosabb tagja lenne a társadalomnak, mint néhány homi egy bárban, aki alapvetően nem árt senkinek sem. A képig jutott el a gondolkodás? Úristen, menj még egy kicsit, gyúrj rá az idézeteidre, hátha felfogod ezek után a lényeget. Talán az a korábban linkelt cikkben keresendő, és nem egy egyértelműen vicckategória képben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8631 Dátum: 13 nov 14, 22:36:03 » |
|
A nép, aki ezt engedi, megérett a bukásra, nem? Bár nem ugyanaz az ország, de elég erős párhuzam vonható: Szerintem ez a kérdés feltehető Magyarországon is minden nap, hacsak bekapcsoljuk a tv-t 10 percre.. Egyébként Svédországba van olyan, hogy a gyerekeknek nem adnak nemet az óvodába, majd ők eldöntik később, hogy fiúk, vagy lányok akarnak lenni. CIKK - mit gondoltok, lehet ennek valóságalapja és a mérget tényleg hatástalanítja az alkohol?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 14, 22:36:39 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8632 Dátum: 13 nov 14, 23:57:29 » |
|
Erről nincs tapasztalatom, de olyan mezcalt ittam, amiben volt kukac. És a kukacnak is teljesen mezcal íze volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8633 Dátum: 13 nov 15, 00:23:39 » |
|
Háát hallottam már olyan sztorit, hogy elment a család gombászni az erdőbe... Benézték a gombát, és az egész család feldobta a csuszit kisöcsistől-nagymamástól, csak a matt alkesz nagypapa maradt életben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8634 Dátum: 13 nov 16, 15:09:05 » |
|
Érzékelted hogy pl valami forró, az is múlt, attól függetlenül hogy a jelenben is fáj az már múlt.
Remélem, erről nem csak nekem ugrott be rögtön az Oroszlánkirály.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8635 Dátum: 13 nov 16, 15:16:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 16, 15:58:27 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8636 Dátum: 13 nov 16, 20:40:57 » |
|
Ez a héten már a második? Nem figyelsz hova írsz? Ejej. Amúgy jó a második kép. Loki-t nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8637 Dátum: 13 nov 16, 20:55:52 » |
|
Legalább nem nagyon lőttem mellé őket,mert mind a két esetben megállja a helyét a másik topikjában is Lehet frissítésnél nem arra mentem vissza véletlenül,mint amire gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8638 Dátum: 13 nov 16, 23:58:01 » |
|
Sose szokom meg ez esti belvárost. Olyan jó volt látni a sok lerészegedett tinit, én pedig nyílegyenesen tudtam lépdelni az 5. Portorico után is. Amikor a közigazgatási határhoz értem, a HÉV megállóban valami 24-28 év közötti nő adta részegen a műsort, a mentőkkel való viaskodásával. Elgondolkoztam azon, hogy vajon hány olyan eset van, ahol ilyen bal*szok helyett tudnának dolgozni a mentősök. Őszintén szólva valamilyen szinten csodálom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8639 Dátum: 13 nov 17, 05:43:34 » |
|
Most tulajdonképpen túl késő van vagy túl korán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|